Анушка Делон пусна шокираща снимка на баща си

Нейното послание е: Не се тревожете
Обновена: 23 апр 2024 16:03 | 23 апр 2024 16:03, Петър Бойчев
53
Анушка Делон пусна шокираща снимка на баща си
Снимка БГНЕС

Новините около легендата на френското кино - Ален Делон, напоследък не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг.

88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Дъщеря му Анушка качи снимка на баща си и своето послание към нея и изведнъж светът се натъжи. Ален Делон вече е далеч от онова, което всички ние сме свикнали да виждаме. Той е остарял, но болестите и чисто житейските неволи, които го спохождат, допълнително са оставили своя отпечатък върху лицето му.

Посланието на Анушка към снимката на баща ѝ също е тъжно. Не само защото е пълно с любов, но и защото навява мисли за сбогуване. Ето какво пише тя: "В петък сутринта заснех баща ми. Снимката направих за себе си, за да имам спомен от нашите моменти. По време на закуската с него усетих безкрайна благодарност.

Това беше уникален момент на нежност в моя брутален свят. Намирам го за красив. С неговия вечно син, жив и почти биткаджийски поглед, който ми е дал невъобразима сила. Моят безсмъртен баща. Показах му снимката, а той каза, че е красива. Толкова красива, че го попитах дали може да я споделя с вас - неговата публика, която се интересува от него. Е, с негово разрешение - ето я снимката. А на вашите притеснения той отговаря: "Не се тревожете."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 3 седмици
Изглежда добре за мъж на 88 год.
30
1
 
14
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 седмици
Е, Ален е имал съдбата , подчертавам съдбата, не казвам късмета или щастието, да остарее. Някои умират млади и хубави. Не знам кое е по добре.
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Очевидно само дъщеря му живее с него и се грижи за него, а другите имат претенции, водят дела и го поставят под запрещение. Въпроса е: те ли са изработили парите му, за да се разпореждат с тях? Вярна е поговорката:"без деца лошо, с деца също...", ако са като синовете на Ален Делон. Всъщност Делон изглажда уморен, но добре за годините си.
28
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Дано не го тормозят да си изживее спокойно старините,беше много добър артист
27
3
 
24
 
! Отговори
Иво преди 3 седмици
Шокиращото е, че не са го обръснали и подстригали. Като млад той беше пример на елегантност, никога брадясал, никога размъкнат, винаги с елегантен бял шал на врата. Вижда се, че не му е много приятно да го снимат така обрасъл, но не може вече да се обслужва сам. Дръж се, мосю, ти беше и си оставааш легенда.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нормално си изглежда човекът, само дето потомството му не му даде възможност да си изкара спокойно старините. Те все едно няма да остаряват. Ни е да имаш, ни е да нямаш.
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По добре да, съм стар ерген и да, си умра, като куче без история отколкото да имам деца като неговите да го тормозят за наследство
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Шокираща, кое и е шокиращото? Човекът не е на младите си години, а към края на живота си, как да изглежда? Съвсем нормална снимка на възрастен човек.
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма нищо шокиращо, на тази възраст всеки човек на години би изглеждал така. Остаряването е неизбежно и всички трябва да го приемат.
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Съвсем добре си изглежда за възрастта. Жалко само, че не е възпитал децата си по-добре и се карат така грозно за наследство... Ама то не може човек да огрее навсякъде, с едно се справяш, друго изостава, това е животът.
21
0
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Времето си казва своето!
20
3
 
9
 
! Отговори
Тео преди 3 седмици
Няма нищо по-лошо за един възрастен родител да види, как децата му се карат. Може би не осъзнава какво става, но дали?!? А иначе смятам, че дъщеря му нарочно е вмъкнала момента със съгласието на баща и. Току виж синковеца се загрижил ...Тъжно, наистина.
19
3
 
19
 
! Отговори
Рени преди 3 седмици
Неговата визия е очаквана за възрастта му, лошото е, че в България виждам доста занемарени и преждевременно състарени хора още на 50,60 г., особено мъже.
18
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вампир като Лили Иванова :)))
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И кое му е шокиращото? Много здрави мъже на 88 години мязат на даже по-стари от него, а той е болен.
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз мога да ви покажа по-шокиращи снимки на 40 годишни и надолу. Но няма, защото уважавам хората.
15
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
При положение че повечето българи няма изобщо да доживеят до 88г не виждам смисъл да се коментира как изглежда човека. В евроатлантическа България си късметлия ако изобщо доживееш до пенсия. Всеки може да отиде на гробищата и да види колко много хора си заминават още на 50-60. Затова радвайте се на младостта докато я имате че бързо си отива и докато се усетиш и си труп.
14
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Клаудия Кардинале и Ален Делон в "Гепардът" от 1963-та година. Най- убийствената сексапилна двойка в историята на киното.
13
3
 
11
 
! Отговори
Тъжнр преди 3 седмици
Много тъжно!Това ги чака и Борисов и Пеевски и всички ***!Старостта не прощава.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бих го взел при мен, да го догледам безвъзмездно. Ще се грижа добре за него.