Станишев - Ще спечелим изборите
Станишев - Ще спечелим изборите
Време е за агитация. Според Стнишев "България има нужда от програмно правителство, което ще управлява с ума на цялата нация" Снимка: Eduard | 14 апр 2013 12:50
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
87
8282
3
20
Напиши коментар Коментари
21
7
 
25
 
! Отговори
оптимист преди 11 години
...Може..но не на 12-ти ...а на 36-ти май :))))))
20
6
 
33
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Смятай,Къв трябва да си да гласуваш за тоя бе? Праща пенсионерите Септември месец на море,да гласуват за него....За цанков камък даде 1 млрд, а то произвежда нищожно малко количество енергия...За Белене даде 2 млрд,без хал хабер да си има от къде ше вземе 20 млрд да го построй..Дори бяха поръчли френски бойни кораби тип корвети все едно ще нападаме Северна Корея по море с тях...за какво са ни ?? Заменки от 2 до 8 млрд направени от 3 коалицияпо данни на ЕК...За това сме най бедните.
19
20
 
5
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Печелим минимум 15 % от гласовете...
18
7
 
31
 
! Отговори
патриот преди 11 години
Ще спечелиш 1 голям..... маркуч!
17
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя *** че разсипва БеСеПето ми е все тая, но да разсипе и България няма как да стане.Няма да му стигнат червените бабички за това.
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите нямат дарбата да управляват.За кражби и измами сте 1
15
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не няма!
14
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всяко правителство след това на Боко Тиквата ще е по-добро! Герберастите просто се оказаха некадърници! Интелигентните хора никога няма да гласуват за ГЕРБ и тяхната Мутра-Божество! Друг е въпросът, че в България има мноооооого простаци и те са гербаджийския електорат! Да ви кажа честно - май наистина е по-добре оня, когото изгониха с камъни, да се върне обратно във властта! Защото ще има още точно няколко месеца, преди да го изгонят, този път завинаги, с КУРШУМИ!
13
12
 
30
 
! Отговори
da преди 11 години
Този съм го виждам и му знам капацитета, като на Гей :)
12
17
 
10
 
! Отговори
perekly преди 11 години
До Невена-Няма начин омразата към някого или нещо да е градивна!Освен това, БСП са доказали, че нямат капацитет да взимат адекватни рещения и да носят отговорност.При тях всичко е подчинено на "партията", а партията е една шепа хора.ГЕРБ имаха силен старт,но после и при тях всичко се подчини на лични интереси.Реална алтернатива би било дясно обединение.ДСБ го пропиляха.Е, това е положението-няма за кого!Ако имаше мажоритарен вот- щяхме да избираме личности,а сега ще гласуваме с отвращение.
11
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще спечелят ама друг път...
10
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз за лидер не гласувам ,а за екип дето ще управлява ,на Герб хайдушката чета я видяхме всичко колко струва.Иначе и Папата да доиде да ни е премиер ще има клевети и интриги.Хубаво Борис 3 забранява партиите ама на!
9
1
 
34
 
! Отговори
Глас преди 11 години
Глас народен събуди се! На 12 май статуквото пребори, бюлетина в урната пусни. Не се продавай, не забравяй кой какво ти причини. Не бъди безразличен, бъди различен. Гласувай, не бъди апатичен!
8
33
 
24
 
! Отговори
Невена преди 11 години
Борисов не е алтернатива на себе си. А и той доброволно се отказа. Той не е надежден политик. Защо ако спечелят социалистите да не е добре за България. Според мен омразата им към Герб ще ги стимулира да работят добре, съвестно и отговорно. Според мен резултатите ще са добри. Пък и Орешарски е доста по-добър избор за премиер. Герб какво предлагат - същото, което видяхме, че не става. Най-важното е да се гласува, всеки да си избира, но само с висока избирателна активност ще се задуши купуването.
7
16
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
И Станишев, и Борисов да спечели губещия пак ще е България.
6
47
 
18
 
! Отговори
Пепо преди 11 години
Всеки ден Борисов отвращава все повече хора. Мисля, че до 12 май няма да има кой да гласува за него, с което се увеличават шансовете на Станиша да спечели.
5
33
 
13
 
! Отговори
Весо преди 11 години
Чукнете 5 за късмет! Не се продавайте, а разсъждавайте! От всички 5 е най-доброто за момента!
4
43
 
22
 
! Отговори
Краси преди 11 години
Станишев може и да не е спечелил последните избори, но това не означава, че няма да ги спечели сега. След такива простаци в управлението, които сеят само жлъч.....Просто от БСП са класи над гербваите.
3
26
 
20
 
! Отговори
Anto преди 11 години
А какъв трябва да е Борисов, който за 4г. не спря да се оправдава и обвинява другите, да не спази обещанията си и който не престана да обижда гласоподавателите?
2
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя ако беше стока ние пак щяхме да го преизберем...Един риторичен въпрос задавам към всички ,които ше прочетете това....Как може да си кадърен политик и да си изгубил всички избори без изключение от 2006 година насам до сега......Това е идиотщина...Просто не те харесват хората..Дай път на някой по добър от теб....Хамстера е най бития политик за целия преход,никой никога не е губил всички избори без изключение както тоя царвул....,баси смешника....