Това ли е победителят?
Това ли е победителят?
Снимката е от страницата на Сергей Снимка: Eduard | 13 май 2013 09:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
242
23499
18
64
Напиши коментар Коментари
126
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия над 60 останаха истинските българи - те постройха това дето ние рушим, те имат самочувствието, че това е тяхната държава. Не случайно напоследък хора на тази възраст са единствените, които се осмеляват да се противопоставят на *** и опукаха няколко ***. Не знам защо си мислите, че имате повече право да гласувате от тези хора.
125
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 126,бе господинчо ти си голям ***,забрави кой разруши и окраде българския народ,Комунистите.Инесаха милиарди от България,българския народ страда цели 70 години.Кой радовърши българина Тройната коалиция/Доган,Сергей,Симо -мошенника/.Симо що беше скоро в Русия при патриарха,какво му снесе и те какво му казаха да прави,веднага синът му се изкиха в пресата за България.Никога не вярвайте на СерГей,Доган и Симо.Кой подгони корупцията и разкри хиляди шашми на мафията комунистическа Бойко.
124
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля моля аз не съм пенсионер а млад човек на 33 които подаде своя глас за Коалиция за България.Само и само да видя как бойко тиквуна и пинокио цветанов им горчи в устата от пировата победа
123
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко и да се пенявите, за мутри дето едно време биеха хората с бухалки, не гласувам. Това е. Нека да съм ***.
122
3
 
5
 
! Отговори
Митко преди 10 години
До ...........Много Правилно Българина живее като ***, нулев стандарт, без морални ценности. Чалга, ракия, глупави предавания по телевизийте. Напълно си заслужава участта.
121
1
 
15
 
! Отговори
DIMITROV преди 10 години
44 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ НА БСП/КОМУНИСТИ/ СА НАД 60 ГОДИНИ/ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ/.КАКВО ПРАВО ИМА ТОЗИ НАГЛЕЦ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ВЛАСТА.НИЩО ЛИЧНО ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ!
120
2
 
9
 
! Отговори
........... преди 10 години
и другата тъжна реалност е, че българите са много много много прости хора, чалганизирани, промити мозъци с жалки животчета и панелни...с такъв народ не очаквайте да живеете като европейци, гледайте си там къртици, биг брадъри и други разни долнопробни предавания и си мислете, че живеете....
119
6
 
10
 
! Отговори
до 126 преди 10 години
Как става така, че всички, които не харесвате ГЕРБ, сте все така неграмотни, не знаете, че изреченията започват с главни букви, а завършват с точки...
118
16
 
8
 
! Отговори
........ преди 10 години
50% от българите не са гласували, а ревете за по-добър живот, вчера гледам цял ден излъчвания от различни градове на БГ и навсякъде виждам *** и турци...ГЕРБ загубиха изборите, въпреки процентната победа...по-лошо управление с по-невежи хора от тях досега не е имало и се надявам никога повече да няма...не казвам, че Станишев е цвете, но, ако искаме поне малко по-добър живот светлината в тунела е именно към него...още едно управление на ГЕРБ ще доведе до тотален крах тая държава
117
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом Станишев, Доган, Местан, Кунева, Слави Бинев и т.н. са срещу Бойко Борисов, явно Бойко има доста положителни качества, понеже ако го харесваха, явно щеше да е като тях.
116
1
 
25
 
! Отговори
Европа преди 10 години
Херсонски шарлатанин, кой ще ти плаща сметките - нашите деца и внуци ли? Кой ще издържа коалиционните ти партньори - *** - пак ние ли? Егати победителя - ти си срам за България. Никога не си бил и няма и да бъдеш българин - нямаш търпение да разпродаваш България на руснаците.
115
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Във външната политика трябва да играем плътно до руснаците, за да можем да шамаросваме турците когато станат прекалено нагли. Децата ги възпитавайте да не чакат от държавата, такава нямаме в момента.
114
3
 
9
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Няма само един победител. Всички тези мазни муцуни спечелиха, а всички ние изгубихме.
113
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важно е за нашите деца кой ще движи България ,не тази мутра мафиотска СерГей,той служи на кой на Путин и на турците .Виж само каква е главата му ***.
112
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен няма никакво значение как ще се казва министър председателя. От държавата не получавам нищо и нищо не искам. Съответно и давам минималното. Не мога да разбера какво толкова се пенявите, освен ако не сте от обръча от фирми или на топла държавна работа.
111
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сергей движи мафията в България и е мазен тип СерГей,сега да се цунка с турците и ***.Мутра.
110
25
 
3
 
! Отговори
BOP преди 10 години
А кой Тиквата Боко-Тъпия ли бе? Дано ГЕРбонденцата направят правителство и *** от глад, дето много ги крепите, белкем ви дойде акъла!
109
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е новото-старо лице на мафията !!!
108
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези не са вампири тези са адвокати, вампирите оставят по малко кръв и за друг път а адвокатите пият до последна капка:)
107
1
 
23
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Станишев много бързо забрави на какво правителство бе премиер-триглавата ламя.Много добре се спомяме какво разграбване бе тогава.По добре да си мълчи и подаде оставката.Няма морално право въобще да дава оценки за нищо.Както казва Райков,девствени няма,освен ока Станишев се смята за девствен!