Да се поучим от германците
Да се поучим от германците
Снимка: иван | 11 юни 2015 13:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
29
10422
41
1
Напиши коментар Коментари
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е много вярно за магистралата, но както няма ограничение и летиш с 200, че и нагоре не знам дали лесно ще спреш/намалиш, ако някой реши да се престрои с по-малка скорост без да гледа и съобразява. Така че не знам, къде е по-лесно карането
5
5
 
13
 
! Отговори
някой преди 8 години
То и на магистралата в Германия е така ,даваш ляв мигач и се включваш без да поглеждаш назад а тези отзад те пазят (преминавад в по лява лента или намаляват). Лично на мен ,там ми е по-лесно да карам.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чл. 72. На спирка в населени места водачите на превозни средства трябва да улесняват тролейбусите и автобусите за обществен превоз, които се включват в движението в същата посока. Това не освобождава водачите на тролейбусите и автобусите от задължението да вземат мерки за безопасност.
3
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Анонимен 3Това е така, но пропускаш още нещо, което го пише в закона за движение по пътищата. Превозните средства трябва да дават предимство и да улесняват вклячването в трафика на автобуси и други превозни средства от обществения транспорт. В крайна сметка в един автобус се возят доста повече хора отколкото в един лек автомобил. Затова и ъаконът така е направин и в нормалните държави се спазва.
2
2
 
37
 
! Отговори
User преди 8 години
Шофьорите на камиони и автобуси също не е лошо да се поучат от германците!
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да, добре би било да се поучим от германците.