А сега накъде?!
А сега накъде?!
Караш си, караш си, караш из Лозенец и ей го на до къде стигаш :)

P.S. Абстрахирайте се от знака за забранено паркиране и автомобилите след него. Те не са важни. Снимка: М. Иванов | 05 апр 2013 09:08
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
13371
19
0
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ул. Кораб планина кв. Лозенец! Класика! Като гледам как са наспрели автомобили по трамвайната линия правя заключение че снимката е старичка!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знакът за зад. завой надясно се отнася за малката уличка, която минава пред входа на Енергопроект и свързва Двеймс Баучер и Кораб планина. Кораб планина е еднопосочна и затова е възможен завой само надясно. Знакът е поставен малко по-напред, отколкото трябва, но е ясно за какво се отнася няма проблеми за движението. Проблемът е липсата на места за паркиране и затова виждате тези коли на трамвайната линия, която не се използва и е част от временното обръщало докато строяха метрото.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива са ми любимиУличка от двупосочна еднопосочна и я включват в синя зона. Резултат - съседните улички са с уплътнено паркиране от двете страни и се минава трудно. Ако навлезеш срещу еднопосочната улица, на края има знак, че си без предимство. В най-тесните места може да е двупосочно движението и да не могат да се разминат колите, а в широките места не може да се минава, спира, паркираПоследната лудост е колчета на пътя, за които ако не внимаваш можеш да си разбиеш картера!
5
0
 
4
 
! Отговори
N.P преди 11 години
Jiweya na tazi ulica i istinata e, che sa slojili znaka za zaduljitelen desen zavoi malko predi krustovi6teto s bulevard "Cherni Vruh". Taka ili ina4e, ideyata e yasna i ne sum wijdal susedi ili drugi shofiori da se chudyat na kude da karat. :)
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кръстовощрто е на Трепетлика и Кораб планина, до Енергопроект, а знака за завой надясно се отнася за идващите от Трепетлика и е трабвало да е завъртян на 90 гр.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аааааа! Тук не искам да карам! Определено ще ми дойде в повечко да се ориентирам какво да правя. И като гледам и на колегите им е дошло до гуша и за това са си паркирали колите и са продължили пеша. :-))
2
0
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Само, че знак, указващ посоката на движение (в случая надясно) не се поставя на 50 метра от самото кръстовище, а непросредствено преди него. Според мен този знак е за улицата, която се включва (в дясно на снимката) и просто е бил обърнат към другата улица (тази, от която се идва). Разбира се няма кой да го оправи, защото ... не е важно.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм, добре де движение само надясно след знака, знака е поставен след кръстовището, така че предполагам важи за следващото, където има още един подобен знак...Останалите еднопосочна улица, и премини отдясно на знака не изглеждат да са някакъв проблем или неправилно поставени? Не е чак таква голяма боза.