София и Бургас в една посока!
София и Бургас в една посока!
Това е табела на изхода на Стара Загора, малко преди да се излезе на магистралата. Според нея София и Бургас са в една посока, на един и същи изход. Според моите шофьорски познания за табели, на тази трябва да има две отделни стрелки една след друга, тъй като изходът за Бургас е след този за София, също е надясно, но след завъртане в кръга се тръгва в посока обратна на София. Снимка: Снежина Богданова | 16 авг 2013 10:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
33
14914
10
28
Напиши коментар Коментари
8
1
 
15
 
! Отговори
Yegresnatsemnelov преди 10 години
До AnonimenСтава дума за един и същи пътен възел, защо да има означени два изхода ??? На самия пътен възел съвсем ясно са си обозначени отделните направления, дори и чужденец, който никога не е бил там ще се оправи. Само Снежина и ти не можете, ако въобще сте различни хора.
7
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** си
6
20
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 10 години
Снежина иска да ви покаже, че на тъпия знак има един изход, а на магистралата де факто са два. Толкова ли е трудно да прочетете коментара под снимката. Ако си чужденец, който никога не е минавал по този път, ще се объркаш. Би трябвало на знака да има две стрелки (над горната да има надпис за Бургас, а над долната за София), които да сочат на дясно. Това би индикирало, че има два изхода (колкото са в действителност).
5
14
 
8
 
! Отговори
кукуф преди 10 години
Абе,шофирал съм из цяла Европа,ама едно от местата,на които съм се обърквал са точно пътните възли около Зарата.Последният път,когато минавах оттам-два пъти!Има нещо сбъркано там,най-ясен е пътят за марица-изток!Пък пътуващите за Бс,СФ или Казанлък-да се оправят на принципа проба-грешка...
4
5
 
50
 
! Отговори
Снежинкее, Снежинке! преди 10 години
Снимаш от дясната седалка, явно не си шофьор и не са ти ясни табелките! Тръгваш в посоката, указана със стрелка, по-нататък надясно завиваш - за София, наляво - за Бургас! Какво толкова сложно има?
3
3
 
74
 
! Отговори
жик так преди 10 години
Защо не снима цялата поредица от знаци????Ей такива взимат книжки и после се чудат как да карат. Върни агнето и книжката и другия път с рейса.
2
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо и няма на табелката, на 300 метра след нея точно преди детелината си има отделна табела за София, а на самата детелина и за Бургас. Двете разклонения се намират на по-малко от километър (много по-малко), как да го означат на указателната табела половин километър преди детелината?
1
6
 
90
 
! Отговори
kostandb преди 10 години
А по-напред няма ли други 2 отделни табели, една за София и една за Бургас или очакваш да ти сложат скица на цялата автомагистрала да не вземеш да се объркаш...