Кое е от Африка и кое от България?
Кое е от Африка и кое от България?
Снимка: от Сидни Ав$тралия | 12 ное 2015 08:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
54
15031
20
32
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм сигурен, че ако се поразровя по същия начин ще намеря доста потресаващи кадри за Сидни.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този видял две улици в Гугъла и вече си мисли, че знае за живота по целия свят.
31
0
 
7
 
! Отговори
На Сиднито... преди 8 години
Ако ще ме изнасилват, обират и убиват на всеки ъгъл, мерси за няколкото хубави улици в града.
30
1
 
9
 
! Отговори
На Сиднито в точката преди 8 години
Сиднито е много ограничен. От една снимка на Йоханесбург направи извод за цяла Африка. Да беше сложил една от онези снимки на сомалийски деца, на които им се броят ребрата. Африка не е само една уличка в Йоханесбург.Нито пък България е една уличка на Люлин.Не казвам, че сме много добре, нито че Йоханесбург е зле. Просто сравнението е неуместно и само ограничен човек може да пресдтави нещата по подобен начин.Отделно качесвото на живот далеч не се определея само по това как изглеждат улиците
29
3
 
7
 
! Отговори
madamkrasi преди 8 години
Обаче не разбирам защо Сиднито сравнява БГ с ЮАР?То е ясно, че всякак можеш да манипулираш, но ЮАР да е изостанала, НЕ е.Там проблема е престъпността, която е от страна на кафурите.А защо му харесва да плюе по БГ не разбирам.
28
2
 
7
 
! Отговори
madamkrasi преди 8 години
Хайде, реших и аз да се изкажа, защото ЮАР малко или много ме засяга.Първо, Йоханесбург е най-малко желания град за живеене от местните. Второ, тук показаного изобщо НЕ се обитава от англо-бурите. Обитава се САМО от местното малко тъмно население.Англо-бурите живеят в къщи ИЗВЪН града.В Йоханесбург е най-силно изразено това разделение на хората в ЮАР.Изобщо ЮАР си е все още разделена държава, апартейда си съществува в главите на хората.Кафурите ще ги срещнеш само там.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"много точно е сравнил еднакви квартали, обикновени жилищни квартали с блокове, в тия блокове живеят черни, и определено не-богати жители"Глупости. Снимката по-горе е от търговска улица. По-долу е от краен квартал, вероятно близо до гето. Все едно да сравняваш снимки от Витошка и Факултето.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само изключително невеж човек би твърдял, че в Йоханесбург е по-добре от София. Това, че има 2-3 добри квартала, не го прави добър град. Да не говорим, че има много неща, които не се виждат на Гугъл Ърт - престъпност, болести и др. Ама това на Сидните не му е много ясно. На енго му дай Гугъл Ърт и няколко класации от Уикипедията и вече си мисли, че знае всичко за света. Само че нещата не са толквоа едностранчиви, колкото се опитва да ги изкара. И света не се обяснява само с Гугъл и Уикипедия.
25
1
 
9
 
! Отговори
иха преди 8 години
сиднито верно много тъпо парче
24
3
 
2
 
! Отговори
до 37 преди 8 години
Ти прочете ли какво изобщо съм написал или пишеш на изуст, бе "мамул"? Нали и аз това казвам, че Сиднито не е сравнил подобни квартали и дадох пример? Първо прочети добре какво пишат хората, вместо да бързаш да обиждаш като каруцар. Знам, че няма как да знаеш, но тук не си говорим така. Тук не си си на село, където сте свикнали да си говорите на "мамул". "Мамул" може да казваш на баша си, но не и на мен.
23
0
 
8
 
! Отговори
Чибо преди 8 години
Никога не се сравнявай с никого, гледай себе си. Да си чист и почтен. Ако тези наоколо ти са добре и ти ще си. Не може да си щастлив сред гладни.
22
11
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
Ако ще сравняваш, сравнявай сходни квартали. Малко е тъпо да сравняваш богатшкия квартал на Йоханесбург с Люлин. По тая логика можеше да сравниш Драгалевци--------------както виждаш не съм дал координатите на богаташкия квартал с къщи в Йоханесбург защото ще трябва да го сравнявам с Драгалевци, и май Драгалевци ще излезе много по мизерно, можеш сам да видиш богаташките квартали в ЙоханесбургТук съм сравнил обикновени ЖИЛИЩНИ КВАРТАЛИ С БЛОКОВЕ в тях живеят ЧЕРНИ. Какви богаташи те гонят хахах
21
10
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
Абе "умник" от Сидни!На посочените от теб координати(-26....,28....градуса),доколкото се вижда на атласа е Атлантическия океан.--------------атлантически океан ти е главата. Дори не си ги пейстнал в търсачката като хората, запиши се на курс по компютърна грамотност "умнико"Тезии координати са на обикновен жилищен квартал с блокове в Йоханесбург. Има и по красиви квартали с къщи в Йоханесбург но тях ще трябва да ги сравняваме с Драгалевци.Просто сравнявам обикновени жилищни квартали с блокове
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Йоханесбург е едно от най-опасните места в света, с(почти) най-много убийства...Освен това в ЮАР 80% от населението е болно...от СПИН, така че ПРИЯТЕН ПЪТ!
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нужда от подобни картинки, всеки грамотен може да ползва съответната програма на гугъл - земя и да си завира носа къде ли не... Някой май е забравил, че сме 21 век. Не е необходимо да ставам от стола си, за да обикалям света.
18
2
 
14
 
! Отговори
мда преди 8 години
При желание веднага Ви изпращам подобни места да бвидите от където искате... От личен опит знам заснемал съм навсякъде подобни снимки Искате Австралия - няма проблем, искате САЩ - няма проблем, или Германия пак няма проблем... Както мога да Ви изпратя координати ина супер красиви места по същия начин от същите места... Писнало ми е комплексирани хора да търсят под вола теле..
17
3
 
17
 
! Отговори
b0lero преди 8 години
Плуюите по България колкото си щете , но като нея друга няма да намерите !
16
8
 
3
 
! Отговори
ratchet преди 8 години
Hey Sidney, what kind of visa do I need if I want to move in Australia, and how to apply for it??
15
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евала, Сидни, прав си. Жалко, че се обиждат, вместо да приемат критиките и да се променят към добро.
14
2
 
5
 
! Отговори
МАТА ХАРИ преди 8 години
аз сам ф СТОЛИПИНОВО тясни кифли и много секспоп фолк музика нон стопбаничка с боза сека сутрин бацетук сам са опанал на диванаевем ти афстралиа