Опашка пред Булсатком
Опашка пред Булсатком
 За какво ли чакат тези хора? След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? :)) Може би искат да се откажат от услугата или просто искат да си платаят сметката? :) Всеки може да гласува по съвест! :)) Снимка: Яна | 02 яну 2013 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
162
52934
138
28
Напиши коментар Коментари
130
2
 
5
 
! Отговори
ostapbender преди 11 години
Разбира се,че това е политико-икономическа война.Лицата Цветан Василев и тлъстото дуо майка и син Ирена Кръстева и Делян Пеевски от една страна и ГЕРБ от друга.Целта е ясна - прехвърляне на абонати от Булсатком към Виваком.На всички,които са се насочили към Виваком - внимавайте.Това е една от най - некоректните фирми или казано по-кратко - абсюлютни мошеници.Дори и служителите им са с точно поставени задачи-заблуда на евентуалните нови клиенти.Има доста,които си изпатиха от тези техни лъжи.
129
8
 
2
 
! Отговори
danov преди 11 години
finalut na bulsat doide
128
2
 
1
 
! Отговори
micishi преди 11 години
iskamedy, action i tn.
127
5
 
1
 
! Отговори
micishi преди 11 години
az ot bulsatkom nqmam nujda samo zaradi teq tupi kanali film+ i tv+ za da gledam az nay-gnusnoto i cigansko purvenstvo
126
1
 
10
 
! Отговори
пинко преди 11 години
схемата супер плитка - Корпоративна Търговска Банка използва едната си компания БТВ медиа груп за да открадне част от абонатите на Булсат и да ги закачи на куция Виваком за да завладее тотално медийния пазар предизборно. БТВ ТВ7 и Виваком са под една шапка... а шапката е adidas :)
125
2
 
11
 
! Отговори
Кольо преди 11 години
Крайно време беше някой да постави на място босфор-тв.Булсатком ще загубят абонати, но ще са малко.Бъдете здрави!
124
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Veselin Balev, до сега БТВ живееше основно от реклама, а сега искат да цоцат едновеременно от рекламодателите и от зрителите. А мерси! Ако се откажат от рекламата, като HBO мога да се замисля да плащам, но така си е изнудване!
123
6
 
0
 
! Отговори
Veselin Balev преди 11 години
и още нещо: Скандалът е израз на нихилистичното отношение към правата на авторите, което царува у нас. Сякаш производството на новини, филми и забавни програми е нещо безплатно, което се случва от само себе си.Истината е, че ако авторите не получават достойно възнаграждение, затъпява цялата нация.За повече - четете в 24 часа
122
7
 
2
 
! Отговори
Veselin Balev преди 11 години
В спора между Би Ти Ви и "Булсатком" е очевидно, че правият е телевизионният канал, а не сателитният оператор.Телевизията иска да получава част от парите, които получава операторът, продавайки нейните седем програми. Операторът, освен че трупа дългове, притиска телевизията и лишава абонатите си от качествено съдържание.В крайна сметка съдържанието е най-важно и парите трябва да стигат до този, който го произвежда - журналисти, артисти, филмови режисьори, а не да се прибират от посредници.
121
8
 
2
 
! Отговори
черно кафе преди 11 години
Войн, ти си поредният човек, който зачеква темата за турските сериали на БТВ, но ако погледнеш реално ВСИЧКИ телевизии в момента излъчват предимно турски сериали, също и американски, а само БТВ и цели 5 български! Те са единствената БГ телевизия, която инвестира толкова много в БГ продукциите и в тях виждам бъдещето! Развиват се постоянно, вече имат и радио и няколко сайта и 7 канала, които са всичките различни и разнообразни! Няма как да не ги харесвам!!!
120
4
 
2
 
! Отговори
micishi преди 11 години
blizoo sa nai-otvratitelnata tv haha i bulsatkom, i tepederasti, moshenici haha a liga 4empionova kak shte gledam, glupaci
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех, що не ни спрат и на нас БТВ, че да се отърва от Чолаков и ЮкселСега ползвам Близу, нямам оплаквания.
118
2
 
19
 
! Отговори
Войн преди 11 години
Преди минути се обадих на Булсатком,от 2008година съм им абонат (три години) връщам се при тях, за да ги ПОДКРЕПЯ!!!Утре отивам да занеса старото оборудване(приемника) и се включвам отново!!!!!Писна ми от Турско/Трифоновата телевизия,гледа ли ги някой изобщо???????????
117
1
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 11 години
Не се кахърете какво ще гледат по селата. Те почти всички са с обикновени антени и хващат безпроблемно ефирните канали.А БТВ първо да научат водещите си, новинарите си, репортерите си да се държат като хора.
116
4
 
1
 
! Отговори
micishi преди 11 години
a vie ste maloumni
115
13
 
2
 
! Отговори
micishi преди 11 години
shte se otkaja ot bulsatkom, ako ne se dogovorqt s btv!!! Az vse pak gledam ring,edy, cinema i t.n.
114
2
 
21
 
! Отговори
BB преди 11 години
Буласата са си прави бтв тази мърлява телевизия какво дават по нея само турски сериали и едни и същи филми се повтарят по техните канали боза :)
113
2
 
30
 
! Отговори
булсатко преди 11 години
АБЕ КВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ БЕ, АЗ НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА СЕ ОТКАЗВА ОТ БУЛСАТА... НАПРОТИВ МОЙ АВЕРИ СЕ ПРИМЕСТЕХА ОТ БЛИЗУТО В БУЛСАТА
112
4
 
1
 
! Отговори
сергей станиев преди 11 години
ТАКА е! Създателя на продукта се държи за палците, а тоя дето само препродава(разпространява) си прави та**к с него!
111
0
 
0
 
! Отговори
Мая преди 11 години
24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1698531