Опашка пред Булсатком
Опашка пред Булсатком
 За какво ли чакат тези хора? След скандала с BTV всички искат да бъдат с Булсатком? :)) Може би искат да се откажат от услугата или просто искат да си платаят сметката? :) Всеки може да гласува по съвест! :)) Снимка: Яна | 02 яну 2013 14:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
162
52929
138
28
Напиши коментар Коментари
110
25
 
3
 
! Отговори
Zahari Mitev преди 11 години
Не е възмоно гигант като btv да си позволи да излъчва тази инфолмация за Bulsat ако не е вярна! Явно булсатковцита не са си направили сметка с кого се забъркват и за последиците от неизплатените дългове... И ето резултата - хората масово се отказват от Bulsat и минават на други оператори!
109
27
 
4
 
! Отговори
fifi преди 11 години
Освен БТВ, ТВ7 също е имала проблеми с Булсатком. Доколкото разбирам по неофициални данни Булсат дължи на Бтв над един милион лева, а някъде четох, че става дума за близо два милиона...На Булсатком им е много гнила работата и просто се чудя как може да се захванат да въртят номера на най-голямата медия в България... Последствията сигурно ще са много негативни за тях. Аз имам познати, които вече решиха да ги сменят и да минат на друг кабелен оператор!
108
3
 
31
 
! Отговори
яао преди 11 години
Булсатком може да не са нещо особено, но аз съм доволен от тях - много футбол - първенствата на Англия, Испания, Холандия и Германия, Формула 1, турнирите от големия шлем по тенис, Дискавъри, Хистъри, Нешънъл Джиографик - добро качество на картината и звука. Що се отнася до бтв, няма да ми липсват, мога да ги гледам в нета ако се наложи.
107
4
 
10
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Работил съм за Булсатком и ги знам какви " магарета монополисти " са, а за bTV - нямам думи! Едните краднат и лъжат като луди, другите искат майка си и баща си за гклупавите си канали....да се карат, да се съдят-лев на съм давал за тях!!!
106
1
 
11
 
! Отговори
Антизрител преди 11 години
Изтребвали са ми и Булсатком и БТВ - една и съща алчна пасмина.
105
2
 
3
 
! Отговори
Бай Трендо преди 11 години
Не разбирам за какво е тази истерия. Аз нямам телевизор от 6 години и какво от това? Като се скапа стария, занесох го до пункта за скрап и нов не съм си купувал, просто нямаше смисъл. Всичко необходимо е качено в Интернет, при това абсолютно безплатно. Изборът е по - голям, а и след септември 2013 г., когато ще се гледат 15-20 канала ефирно, т.е. безплатно, кабеларките ще се самозакрият, а работещите там ще бъдат пренасочени в материалното производство. Това е.
104
1
 
19
 
! Отговори
Cableboy преди 11 години
Проблема е, че бтв искат да продават всичките си канали и радиа в пакет. А също и условието за подредбата на каналите. Изискват от оператора да включи 6 техни канала в първите 10 .... Не е нормално да не позволят оператора да избере сам, кои техни програми да закупи. Интереса към всички не е еднакъв, Не може да задължават операторите да закупят всичко в пакет и после да твърдиш че условията ти са "най-изгодни"
103
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че Булсата не са света вода, това е ясно, ама, извинете, но такава пропаганда през 2 часа от страна на БТВ "Преместете се при друг оператор", малко понамирисва. Явно някоя маймунка не си е превела вноската на пчелата майка на БТВ-тууу...
102
0
 
3
 
! Отговори
Cableboy преди 11 години
Опашките са, да си платят услугите хората. Услугите на клиентите на булсатком се заплащат за календарен месец. От първи до първи. Та понеже хората не са успяли да си платят сметките на 27 и 28, си ги плащат на втори сутринта. До rosenbosen: повечето кабелни оператори получават българските телевизии по оптичен кабел, някои чужди телевизори също. Аз работя в кабелен оператор и мога да ти кажа че чинии ползваме само за няколко канала (под 30, а предлагаме 180).
101
5
 
2
 
! Отговори
Гневен Потребител преди 11 години
Тези скапаняци от Булсатком спряха вчера Нета на всички абонати в 8;00 а касите им отвориха в 9;00 за това са опашките
100
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Уважаеми,слама на добитъка не нося защото все още не дават да си го гледаме в апартамента!Балъци всички се опитват да ни правят само че ние виждаме избирателн. И вместо всички да треперят от потурчване не е зле да ги е страх от кървавите американски екшъни който промиха мозъците на децата ни и те им подръжават. Вижте къде е заплахата не в тур. бози за пенсионери
99
8
 
1
 
! Отговори
Kapina преди 11 години
Чудя се на тея който така плюят БТВ, дали осъзнават че голямата част от абонатите на Булсатком по селата, няма да приемат да им спрят БТВ каналите, защото те основно тях гледат. А и аз не съм съгласна да ми отпаднат толкова преведени канали, за сметка на какво?....спорт, секс и музика а мерси и без това са ми в повече. Че БТВ се опитва да изнудва Булсатком за пари е ясно, ама и Булсата не са света вода ненапита. На никой не му пука за нас потребителите, улисани кой от кой повече пари да смъкне.
98
2
 
0
 
! Отговори
еде ми се преди 11 години
Аз пък сън гладен.. много гладен.. :(
97
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ ХОРА ВИЕ СИГУРНО СТЕ ОТ СОФЕТО, АЗ СЪМ ОТ СЛИВЕН ПРИ НАС БЛИЗУ МЛИЗУ,ВИВАКОМ МИВАКОМ НЕ ВАРВЯТ ,ЗА ТВ И НЕТ ПЛАЩАМ 20 КИНТА НА БУЛСАТА И ПО ЕВТИНО ОТ ТЯХ НЯМА,И СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН.
96
0
 
18
 
! Отговори
Още един запознат преди 11 години
До момента Булсатком е плащал по 400 хил. за всички канали на БТВ. Сега ония искат цената да стане 1,3млн. И това ако не е нагло и ако не е извиване на ръце, здраве му кажете. Да си гледат работата БТВ И без това им гледах само новините, а новини навсякъде има. Твърдо съм зад Булсатком и дано удържат на натиска!
95
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен EE ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Е ЗАБАВЕН АМА БОЛИ МЕ ШАЙБАТА ЗА НЕГО, ПЪК И ИМАМЕ 4 ПОРНО КАНАЛА, ТАКА ЧЕ УУУУРА .
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СУПЕР НОВИНА НЕ ИСКАМ БУЛСАТ КОМ ДА МЕ ДЕРАТ И БТВ ДА МЕ ПОТУРЧВАТ!
93
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще ни липсва Емо Чолаков в много големи"""""КАВИЧКИ""""" Съпруга ми го ненавижда.
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAТО ЩЕ ВИ ЛИПСВА ЕМО БЕГАЙТЕ НА СЕЛО ИГО ГЛЕДАЙТЕ ПРЕЗ АНТЕНАТА
91
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моето семеиство твърдо застава зад Булсатком и ако е необходимо изобщо да не ги пускат.И без друго не ги гледаме. Да спрат и Сигнала на тв+ когато дават Коритаров това недоразумение на журналистиката.Единствено ще ни липсва прогнозата за времето на Емо Чолаков.