Канцлер Меркел гола !
Канцлер Меркел гола !
Гола снимка на Меркел качи немска група във Фейсбук.
Има съмнения , че снимката е монтаж , но монтаж или не вече е доста известна в интернет. Снимка: Opio | 30 мар 2013 17:46
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
77
40321
43
3
Напиши коментар Коментари
33
4
 
17
 
! Отговори
koko преди 11 години
Красиви и натурални бяха жените навремето. Сега американската мода и сликона унищожи всичко. Единствено това да се бръснат отдолу не е никак лошо. Германките винаги са били свобдони и разкрепостени от предразсъдъци жени. Въпреки че на мен ми прилича на монтаж, нямам нищо против и ако е истинка. Меркел е добър премиер, а подобна снимка само може да покаже колко земна и нормална жена е!
32
5
 
61
 
! Отговори
Рибар от с. Равда преди 11 години
Снимката е направена през 1973 г. до брега на с. Равда. Бях там. Познавам фотографа, той е от Несебър. Не зная дали още е жив. Още тогава ми направи впечатление, че германките са по вълнясали от българките. Те имат дълга вълна, като саански кози. Тези три момичета са от бившата ГДР, още стоят пред очите ми, като че ли вчера беше. А от тогава изминаха 40 години. Какво нещо е живота, вълна и вълни. Браво на Днес.Бг, върнахте младостта ми !
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До имигрантДалечният Изток е място прекрасно. Снимкта е хубава и само показва, че Меркел е нормален човек.
30
0
 
28
 
! Отговори
Гледащ преди 11 години
Само на мен ли ми прави впечатление, че мацката посредата е доста оборотна? Симпатична, а и с най-хубавите гърди от трите. По темата: дори и да е Меркел, голяма работа. Както някой се изказа по-долу, по-важно е какво има в главата, между краката вече го знаем.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ama kosata j zashto e cherna? Da ne bi i da q e boqdisvala?
28
0
 
7
 
! Отговори
х преди 11 години
здрави прасци
27
3
 
56
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Мисля че е трудно да се каже на кой плаж е. Не че има значение.Но аз си мисля друго. В Германия отдавна голотата не се смята за нещо срамно или за проява на нисък морал. Учудващо е, че дори по времето на нацистка Германия при Хитлер нудизмът се е поощрявал и се е смятало че е здравословно човек да ходи известно време сред природата без никакви дрехи.Така че докато такава снимка може да мине за компромат в България или друга талибанска или азиатска държава, в Германия това е нещо нормално.
26
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
до 24 - имаше и отделена и съответно заградена част от пясъчната ивица само за мъже - адамов и евин плаж.
25
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
до 24 - да, евин плаж имаше само на пясъка, но не и в морето. Уф, уж много знаещи.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
монтаж е, вижте и главата колко е малка за това тяло. ясно е, че лепната там с фотошоп
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПО МЛАДИТЕ НЕ ЗНАЯТ НО ПРЕЗ 70 И 80 те ГОДИНИ ИМАШЕ ЗАГРАДЕНИ МЕСТА НА ПЛАЖОВЕТЕ ЗА НУДИСТИ. КАЗВАХА ИМ ЕВИН ПЛАЖ. ТА ТАЗИ СНИМКА МОЖЕ ДА Е ОТ НЯКОИ ОТ ТЕЗИ ПЛАЖОВЕ.
22
2
 
37
 
! Отговори
car преди 11 години
Голям праз ,Нгела Меркел по гола....... и кво ,я кво п....че е . Е, големи сте отворковци. Важно е какво има в главата, между краката знаем какво е!
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До проскубан гларусДа ! И налитаха на едни *** любовници ,които се представяха така :Гутен тааг ! Их бин инжиньор!
20
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До PACO-LOCOЕдин приятел отдавна търси така ретро вълнясала за да си спомни младостта .Чак в Румъния ходи ,но там се натъкна на една карпатска мечка
19
4
 
17
 
! Отговори
PACO-LOCO преди 11 години
Не е монтаж,като ги гледам как ретро са вълнясали от долу.
18
0
 
29
 
! Отговори
Дядо от село преди 11 години
Ох на дяда невежите коментатори! Едно време и сега германките и германците си ходят голи по прлажа. Още пазя някалка немски списания с плажни снимки - всичко живо е голо: от децата до бабите и дядовците. Сега сте жив зян!
17
1
 
26
 
! Отговори
petter.bojinov преди 11 години
Е по онова време германските момичета (от източно германия) не се притесняваха от горотата си. Не виждам от какво може да се притеснява госпожа Меркел - поне е реален човек.До бръснаря,по онова време и в плейбой изглеждаха така. не се прави на американец - съществува само тука и сега.
16
3
 
123
 
! Отговори
ww преди 11 години
Супер си е фрау Меркел. Естествени и хубави гърди, усмихната и разкрепостена. Сегашните сламени кратуни са като от филм за Франкенщайн , да го е страх човек да натисне по-силно, да не спука гърда или изкриви скула или незнам си още там какво може да падне. А какви жени имаше едно време еее, то всичко беше хубаво, и баничките бяха по-вкусни.
15
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аман от хомополитицития ни ръководят от векове наред, май
14
5
 
53
 
! Отговори
Почитател на Меркел преди 11 години
Хубавица е била и преди и сега ... Стандартна и мъжка жена....