Новата любов в парламента
Новата любов в парламента
Колко е натурална, нали? Снимка: Иван Цветков | 29 май 2013 15:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
59
41234
152
34
Напиши коментар Коментари
25
1
 
48
 
! Отговори
Минувач преди 10 години
В интерес на истината трябваше Орешарски да се гушне с Цветан Василев ,а Цацаров с Бареков.За Дилян Пеевски не са имали модел и за това е изпуснат.
24
2
 
59
 
! Отговори
tany2 преди 10 години
Не е тъпо , е жалко , толкова , колкото неможем да си го представим !За пореден път доказахме , че си заслужаваме съдбата .
23
51
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ще ви остане гербери, ще лъскате бастуна на тая снимка за утеха, докато други управляват страната.
22
58
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко извратен трябва да си да публикуваш такъв гнусен колаж?
21
2
 
59
 
! Отговори
РЕНИ преди 10 години
СТРАХОТНА ОРГИЯ ПО БЪЛГАРСКИ-КЕФ
20
54
 
9
 
! Отговори
ташаклийски, хиндо т преди 10 години
Тъпичко, много тъпичко, а *** се кефят на колажа, що не?
19
2
 
93
 
! Отговори
до Divine преди 10 години
ATAKA - ПОБЕДА! ама учебници на турски! За първи път уж националистическа партия има толкова много депутати и точно този парламент,с вече очевидната подкрепа на атака ще приеме в училищата официално да влезе и турския! Това ли те е победата бе еничарче?!?! Да се нагъ*иш на Доган като първата ***! Да ти е сладка победата!
18
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако има нови избори, ако има нови избори...Наду ми се главата от този рефрен. За 23 г. колко пъти има нови избори. Колко пъти се казва, че вече няма да е така. Изключително тъпия, продажен български народ и след 100 г. ще гласува така. Така, че да ни е честит новия кабинет. И всеки месец да има избори, полза никаква.
17
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ИТ -джия неможа ли да си намери нормална работа ,а се рови в гей порно сайтове ,изрязва тела и им залепва лицата на политици и магистрати.Иначе пък са смешни.
16
82
 
7
 
! Отговори
Divine преди 10 години
ИСКАМ ЦЯЛ ДЕН ДА МИ ПРАВИТЕ КЕФА КАК СЕ ГЪРЧИТЕ СЛЕД КАТО ВОЛЕН ВИ ПРАТИ НА БУНИЩЕТО ГЕРБЕРАСТИ. АТАКА - ПОБЕДА!
15
12
 
85
 
! Отговори
KIKO преди 10 години
Къде си, Бойко?Моля те, върни се!Без Бойко Борисов ще стане страшно. Нека ЦЦ да вземе 16 апартамента, ама братя Галеви са в миша дупка, Русия подсмърча край Белене и рони сълзи, не се пуши навсякъде и има ред.Сега всичко ще се върне на ниво Беров - звезди ще са Захариев-плейбоя и Трактора
14
7
 
100
 
! Отговори
Наско преди 10 години
Гласувах за Атака, защото исках най-накрая българите и националистите да имаме представител в парламента, който за нищо на света да не подкрепя олигархически и откровено анти-български модели на управление в България. Днес аз съм крайно разочарован и съжалявам, че се подведох по поредния измамник в бг политиката - Волен Сидеров. Ако скоро има нови избори, никога повече няма да похабя гласа си за измамниците от Атака.
13
63
 
11
 
! Отговори
срамота за денс бг к преди 10 години
до сега ви следях като мислех че сте от малкото сериозни и не партийни медии но сега ми става ясно че и вие сте под контрола на бойко ГЕРБ който продаде българия и някои хора му се възхищават какво направи в 4 те години правителство бойко???освен 20 км магистрала( ако може да се нарича така)
12
2
 
84
 
! Отговори
Mънгал преди 10 години
За тази ....порно продукция.......сами си купихме билети ииии сега ще трябва да си я гледаме.Силно се надявам да се осъзнае народа по-скоро и да спрем по-бързо прожекцията .че инък нищо добро не ни чака.Ситуацията стана "От трън та на глог"
11
36
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този колаж ми напомни как някои журналисти твърдят, че медиите са съвестта и гласът на обществото. Явно това не може да се отнася към тази медия. Може би е достойно за стена на гарова тоалетна и за публика, която изпитва удоволствие от мърсотии и й липсва всякаква мозъчна дейност.
10
5
 
53
 
! Отговори
ха преди 10 години
малка грешка в колажа...лидеров трябва да е гушнат и с доган и местан а не само със станишко
9
58
 
27
 
! Отговори
БУРГАС преди 10 години
Ясни сте вече великата медия.Я сега си качете важ колаж голи как 4г. си бъркахте по-дупките с ГРОБ и Боко.***.Трия ви веднага.
8
29
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Do sega vsicki revaha protiv gerb i vsicki poleticeski partii se ga imame nai posle ne partien kabinet i pak revete i hlencite
7
49
 
24
 
! Отговори
лол преди 10 години
Сериозна медия да излиза с такъв колаж...?
6
6
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АниГадно, но много истинско!