Изберете си един от двамата. Гласувайте!
Изберете си един от двамата. Гласувайте!
Татяна Буруджиева и Христо Монов, депутати от БСП Снимка: Калин | 26 юли 2013 09:23
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
75
26852
105
24
Напиши коментар Коментари
42
5
 
22
 
! Отговори
Крумова преди 10 години
*** изражение и на двамата говори достатъчно!Псевдо интелектуалци,псевдо елит,кухи и надути!
41
13
 
8
 
! Отговори
МИЛА преди 10 години
Защо да слагат под общ знаменател голяма група от хора? Доколкото мога да прочета цитираното горе е точно обратното. Буруджиева говори за "една част от протестиращите", а не вярвам някой да си мисли, че протестиращите са хомогенна група - чисти, святи, костовисти. Има и разни други. А Монов като професионалист-психиатър с дългогодишна практика говори за "интернет-***". Само справка из коментарите на коя да е статия в този сайт говори, че е абсолютно прав.
40
10
 
18
 
! Отговори
Марго преди 10 години
*** е този, който задава такъв въпрос!
39
6
 
28
 
! Отговори
Умен комонис преди 10 години
Незнам дали са прави или не, обаче начина по който 'комониста' говори за хората, показва интеликтуалното им ниво. Забравили от къде са тръгнали и слагат под общ знаменател голяма група от хора. Народа никога няма да забрави и прости наглото и безочливо отношение на тази шайка разбойници.
38
5
 
23
 
! Отговори
Azz преди 10 години
който има нужда да се огражда и защитава от народа, той няма място в управлението в една демокрация, виж в диктатурата ще си съвсем на място!
37
13
 
10
 
! Отговори
Зара преди 10 години
***? Точно тези двамата? Нищо подобно.
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
DVA TAPI EVREISKI DEBILA NASTANILI SE V BALGARIA KATO UDOMA SI . ABONIRANI DA RASQT DEBILSKITE SI EVREISKI MISLI V KUPENITE OT EVREITE MEDII . MAR6 V IZRAEL BRE TAPANARI , HODETE TAM DA SI RASITE GLUPOSTITE I ONIA NA6TE PRIATELI S RQZANITE KARABINI DA VI ONOJDAT
35
5
 
7
 
! Отговори
silver преди 10 години
dvama gauufoni ,koito ne iskat da vidiat istinata v ochite, i dvamata mi prilichat na shtrausi zarovili glavite si v piasaka...niama da glasuvam za nito edinia tapanar....
34
3
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 10 години
Ако имаш нужда от управление ,значи си много закъсал
33
29
 
27
 
! Отговори
факт преди 10 години
И двамата са прави . Факт.
32
7
 
32
 
! Отговори
гого преди 10 години
Тая дърта коза първо да спре малко алкохола че торбичките аха да стигнат до устата второ някой да е опъне яко и да отиде при Моника за обмяна на опит!Другия си личи че е природно ***--*** че чак вдлъбнат! То при комунистите е така и двамата са от един дол дренки!
31
26
 
8
 
! Отговори
111 преди 10 години
искам така наречения "интернет -потребител" да си сложи и той снимката до тях и да гласуваме за тримата. То е много лесно да си анонимен и да определяш другита като "***" Я да го видим този "умния" кой е, кой му плаща и т.н.
30
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не знам кой е ПО-НАГЪЛ ,мисля че това е точното определение,но Буруджиева категорично има по-мъжко изражение от другият хахахаха т.е. е много грозна защото жените с мъжки черти са грозни
29
6
 
20
 
! Отговори
ВВС преди 10 години
За Монов:"Или добро и ли нищо"!Буруджиева съвсем не е "***".Тя е нахална, злобна провокативна,"владее" перфектно политическите методи на интригантство и манипулация!На мен лично "ми липсва",третия провокатор,Кутев!
28
3
 
18
 
! Отговори
Atinapala преди 10 години
Много е труден избора между тия двамата кой да оглави класацията. Но са еднакви в наглостта си и желанието си да изкарат пълния си мандат на всяка цена. Нищо, че хората ги гонят, те искат да си управляват, защото това е зведният им миг и не е за изпускане.
27
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Кои е по *** ?"Абре хлапенце тая държава преживя ратаите да са господари на чорбаджиите ,ама едва ли ще преживее простаците да я командват отново.С тоя детски термин и ти се самономинира за приза.Минуси ,плюсове се тая ми е и без това медиите вече не правят журналистика ,а са таолетна хартия за някои или човала с л..та за друг.
26
6
 
6
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
До ...Доста добре си ги изброил, но с леки пропуски, нека те допълня: НДК, чужди посолства, площад "Независимост", площад "Народно събрание" и т.н. там се събира материалът!
25
6
 
11
 
! Отговори
... преди 10 години
До GiveMeFive: Ами прав е Б.Б. че в България е останал лош човешки материал. Ето ти например си нагледен пример - защитаваш двама отявлени негодника. Освен това доста лош човешки материал може да се види напоследък около НДК и пред някои чужди посолства (червени зомбита, антибългари, разни търтеи и др.)
24
8
 
8
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
"Изберете си един от двамата. Гласувайте!"И са изброени трима: Татяна, Христо и Калин. Калинчо приятелю, ти си ми фаворита! :)
23
7
 
22
 
! Отговори
Въпросът е излишен преди 10 години
Кажи комунист,другото е ясно.