ЕВАВАВАВ – нова мода
ЕВАВАВАВ – нова мода
Уникален регистрационен номер Снимка: Никодим | 05 авг 2013 10:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
99
56884
26
28
Напиши коментар Коментари
39
2
 
16
 
! Отговори
Гочоолу от Атланта преди 10 години
До АнонименПък на мен в с.Мелбърн, Тутраканска ми дреме на шлифера ти какви къщи, басейни, совалки, мотовилки и точилки си си купил в бъхливото си Сидни!
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виждал съм чех с номер или надпис по-скоро CUNDA на колата му в САЩ. Американците не знаят какво означава, но чеха едва ли е герой с тоя надпис, написал една мръсотийка. В нашия случай картинката лично няма да ме впечатли, ако ще е и със златни букви да е.
37
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за смачканите злобни дишици съм направил клипче да ги храня, напиши пирамиди фараони днес.бг в ютуба и виж малко цивилизацията при мен, басейна ми къщата ми и се давете в злобата сиМоя номер на колата е забавен но едва ли ще го разбереш защото е нещо Австралийско, австралийски хумор. Ако не си тукашен няма да разбереш шегатаНе те знам колко не-успял си но едва ли можеш повече да пропаднеш от това... дано някой ден излезеш от коптора си и видиш света да осъзнаеш какво зависливо *** си бил
36
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не виждам защо трябва да заклеймавам някой че е *** след като си е купил нещо съвсем законно по чл. 26 точка 9 където си е регламентирано само букви A и B от порядъка на 7000 лв което не е никак много, съвсем достъпно е за всеки който е фенСе едно аз в Сидни като видя че някой си е купил лилав номер да имам убеждението че човека е ***. Ами останалите с номера от букви или други цветове значи трябва да са умни така ли?Тотално сте обърнали хода на еволюцията или сте изтрещяли от кавява жълтения
35
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И къде е чудното? Kупил номер по чл.26 точка 9 от закона 7000 лв.За вас всеки който не е *** като вас автоматично ви е виновен за объркания ви живот. Ами човека си плаща $$$$ и това което е по закон. Като не ви харесва вижте себе си как ВИЕ ДА СИ КУПИТЕ ХУБАВ ТОГАЗТук в Сидни дори се продават *** номера, страшно грозно е и никога не съм видял някой да си ги купува, но всичко е въпрос на изборНа мойта кола в Сидни и сложих забавен смешен номер и си карамПоздрави от Сидни Австралия
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ot gabrovo e
33
13
 
6
 
! Отговори
az преди 10 години
39 , или грозденцето е киселко ...
32
2
 
33
 
! Отговори
жужа преди 10 години
Селсна пръчка и чалгата до край
31
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да дадеш пари за подобна простотия е супер смешно. Наистина има много комплексари.
30
6
 
14
 
! Отговори
ТоранагаСама преди 10 години
Що му се чудите на човека не мога да разбера? Аз в случая се сещам за лафа "Имаш крава - пиеш млеко.". Няма да се учудя дори ако се окаже, че този номер е пародия на "гъзарските" такива. Някой с чувство за хумор има някой лев отгоре и ето го резултата. :)
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стойчев, продължавай да гледаш сайта на Тойота, още не си осъзнал....
28
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бива ли такъв страхотен номер на тази скапана трошьота... поне да беше на някой хубав бенц или баварец!
27
1
 
14
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
До шефсъгласен съм с теб, че има такива, които наистина нямат възможност да дават повече пари и се налага да бавят заплати. Но за съжаление има и такива, които имат, но се правят на тарикати, въпреки че подчинените им гладуват от 3 месеца. Това имах предвид.
26
3
 
41
 
! Отговори
no name преди 10 години
според мен смешното не е, че някой е похарчил 7 хил.лв за поръчков номер. Имал - дал. Смешното е, че акъла му е стигнал само до там - да измисли EBABABAB - УРгинално та дрънка.
25
3
 
9
 
! Отговори
шеф преди 10 години
До vova4kaНе отричам, че има много, който задлъжняват и живеят на други хора като ***. Изказах мнение, че повечето българи мразят и хулят шефовете си, а не искат да се пробват да видят, че не е лесно да създаваш бизнес пък камо ли да го развиваш !!!!
24
1
 
10
 
! Отговори
Трабант-чо преди 10 години
До viktor.stoichevВикторе, ти май освен Q7 друга кола не знаеш, а?! Отвори сайта на Toyota и виж колко струва тая "джипка"(Land Cruiser) и после дрънкай глупости!
23
1
 
14
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
... И в същото време ще се нервя, че ми броиш кинтите и ще ти казвам: като си тарикат парви и ти крупен бизнес като мен, ако си мислиш, че е токова лесно да те видя аз тебе.
22
1
 
17
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
До шеф. По тази логика няма да ти е неприятно да ми фактураш стоки за 10 000 лв, да ми ги доставиш, да си платиш ДДС-то, да си платиш всички разходи, сързани с тях, пък аз да те бавя с парите 1 год. с довода, че нямам, а в същото време през месец да ме гледаш как си купувам я чисто джип, я почивка на Карибите, я вила на Палма е Майорка.
21
1
 
1
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
До АнонименТи като представител на по-интелигентите не можеш ли да си отговориш? :)
20
13
 
19
 
! Отговори
dd преди 10 години
Моята скромна теория гласи, че всеки в България, който има кола, по-скъпа от 100-110 000лв е крадец и не е възможно да е изкарал парите си с честен бизнес и предприемачество. Ако такава ти е колата и жилището ти е такова и така, тоест лесно ще ги познаете крадците - по колите :)стара азбучна истина