ЕВАВАВАВ – нова мода
ЕВАВАВАВ – нова мода
Уникален регистрационен номер Снимка: Никодим | 05 авг 2013 10:00
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
99
56889
26
28
Напиши коментар Коментари
19
3
 
27
 
! Отговори
младоеб преди 10 години
Обикновен ***! Но за какво да знаят всички!
18
7
 
10
 
! Отговори
онуфри преди 10 години
Ако малко си поиграем с буквите може да прочетем че собственика *** баба *** BABA B,но няма значение има кинти да си го позволи тоя номер,а на повечето заядливи тука колите им не стуват колкото номера на пича,7000 кой кара по скъпа кола скъпи форумни ***?
17
13
 
9
 
! Отговори
шеф преди 10 години
То е много лесно да говорите за шефовете си, че плащам малко и карал хубави коли. Чакам Вия да станете предприемачи да Ви видя какво ще направите. Лошо нещо е да бройте парите на другите хора. Като искате да сте тарикати захващайте се за работа ;)
16
13
 
7
 
! Отговори
шеф преди 10 години
до 11 Стани ти шеф и наеми свой работници да те видим как ще им плащаш осигуровки и няма да спиш по цели нощи. Всеки, който се занимава с частен бизнес и е построил нещо за себе си може да определя колко ще дава заплати, сес?
15
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 12. за такива като тебе съм направил клипче да ги храня, напиши пирамиди фараони днес.бг в ютуба и виж малко цивилизацията при мен, да видим ти кой си? къде си?Моя номер на колата е забавен но едва ли ще го разбереш защото е нещо Австралийско, австралийски хумор. Ако не си тукашен няма да разбереш шегатаНе те знам колко не-успял си но едва ли можеш повече да пропаднеш от това... дано някой ден излезеш от коптора си и видиш света да осъзнаеш какво зависливо *** си бил
14
2
 
20
 
! Отговори
do Sidney преди 10 години
Sidni, Karlukovo kvartal li e na Sidney samo da te pitam???
13
12
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако същия собственик дето е дал 7000 лева за номер има работници, вярвам, че не са от най-щастливите, държи ги на минимални заплати, работят по много и получават отношение като към втора ръка хора, защото вместо да плаща както трябва използва парите за "гъзария". Масов случай в България..
12
2
 
48
 
! Отговори
до 9 преди 10 години
Пак ли ти с твоето Сидни? Стига си мечтал, ами ставай от компа и върви да си копаш пиперЯ и да си поливаш бостана. И не забравяй да покажеш на какво си способен. Искам сега от теб хубава мощна обида с идеята да се трогна, а и не забравяй да ме обвиниш колко не съм успял, та затова ти завиждам. Лек ден!
11
36
 
5
 
! Отговори
от Сидни Австралия преди 10 години
Не виждам защо трябва да заклеймавам някой че е *** след като си е купил нещо съвсем законно по чл. 26 точка 9 където си е регламентирано номера с букви от порядъка на 7000 лв което не е никак много, съвсем достъпно е за всеки който е фен.Се едно аз в Сидни като видя че някой си е купил лилав номер да имам убеждението че човека е ***. Ами останалите с номера от букви или други цветове значи трябва да са умни така ли?Тотално сте обърнали хода на еволюцията или сте изтрещяли от кавява жълтения
10
1
 
14
 
! Отговори
Tikwa преди 10 години
Тоя номер няма запомняне :)
9
44
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И къде е чудното? Човека си е купил номер по чл.26 точка 9 от закона. За вас всеки който не е *** като вас автоматично ви е виновен за объркания ви живот. Ами човека си плаща $$$$ и това което е по закон. Като не ви харесва вижте себе си как Вие да си купете хубав.Тук в Сидни дори се продават *** номера, страшно грозно е и никога не съм видял някой да си ги купува, но всичко е въпрос на изборНа мойта кола в Сидни и сложих забавен смешен номер и си карамПоздрави от Сидни Австралия
8
8
 
36
 
! Отговори
5ти преди 10 години
7-ми, собственика е не просто ***, на него му личи.
7
21
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5ти, в която и държава да отидеш ще си все същия - неуспял и мрънкащ. Ти игра ли шах със собственика на джипа, че знаеш че си по-умен от него?
6
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хич не е лесно да си ***,да го ***.
5
11
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора с подобно "селско" мислене карат скъпи и хубави джипове, но ми е интересно как са успели. Защо по интелигентните(като бих сложил и себе си в това число) не успяваме в тази държава?
4
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бай ХойНапълно си прав. Ако цялата тази изобретателност за всякакви простотии се насочи в друга посока, по-смислена, за нула време ще станем водеща държава в европейския съюз!!!
3
2
 
45
 
! Отговори
rio_de_oro преди 10 години
Гоуем си батка !
2
3
 
87
 
! Отговори
Бай Хой преди 10 години
Ми и аз да го *** в ...... Тва може да изкараш момчето от селото, но селото от момчето - не става!
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕВ е Габрово,ЕН е Плевен