Домоуправителят дирижира децата ни
Домоуправителят дирижира децата ни
Скандално събрание на блок №52 Снимка: Деян | 03 сеп 2013 12:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
50
29012
83
4
Напиши коментар Коментари
3
64
 
52
 
! Отговори
гражданка преди 10 години
До гражданин - Трябва да ти кажа, че наистина имаше доста такива родители и дечица, ноо незнам как ти е убегнал факта, че почти всички /95%/ мекаха и екаха и ако са се заселили в София не означава,че са столичани. Съжалявам, но наблюденията ми показват, че простотията и липсата на възпитание е присъща на хорица довлекли се отнякъде и мислещи се за софиянци. Само един път ти трябва да се повозиш в автобус 280 и ще видиш цялата просташка селяния дошла да учи в столицата. А софиянци избягаха навън
2
2
 
72
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Ако това, което е написал домоуправителя е вярно, хубаво прави че ви напомня да си гледате децата. Ама пък да се качват по таваните на колите ... , да не живеят маймуни в този блок ;) ?Между другото, събранието уж е на блок 52, а домоуправителя е на блок 54, ето защо хората не си разпознават децата ;).
1
12
 
119
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Ами браво, добре е да има конторл, защото повечето родители просто оставят децата си да правят квото си искат и да не ги занимават. Пример, това лято на морето в хотела на ресторанта на открито имаше родители които хапваха, а отрочетата им се въргаляха по земята, плачеха и пречеха на останалите посетители, обаче на родителите хич не им и дремеше, те са столичани и бяха над тези земни неща, като да гледат децата си.