За да поставите климатик, първо...
За да поставите климатик, първо...
Гледки от Шумен Снимка: varg vikernes | 14 ное 2013 14:47
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
57
33692
23
16
Напиши коментар Коментари
32
1
 
13
 
! Отговори
Varg, прегледай се! преди 10 години
Благодаря на родителите си, че имам собствено жилище, в центъра, тухла, не е ново строителство. Да възхвалящ човек, съден за убийство е равносилно да лежиш с него...Пии си хапчетата и някой ден може и да видиш извън Шумен как е.Навън сигурно си по незабележим и от плъховете в НДК...600 лв. за да си сложиш климатик? На втория етаж? Ходи с фотографа до психиатър...
31
7
 
5
 
! Отговори
shefa преди 10 години
Много голяма , простотия , да се хвърлят толкова пари за монтажа на тоя *** .
30
4
 
1
 
! Отговори
13 преди 10 години
Варг, ти на к'ви наркотици си?
29
1
 
0
 
! Отговори
random преди 10 години
До sttekataсамо не разбрах това какво общо има с поставянето на климатика?
28
3
 
7
 
! Отговори
aruba_man преди 10 години
Iskrata, тръбите и дренажа за конденза излизат от един отвор. Другата тръбичка, която мислиш, че е за конденза, всъщност е аспирацията. Този климатик извежда мръсния въздух извън помещението. Това не е Мидеа или Осака от 600 лева. Само за монтажа съм платил толкова.
27
8
 
3
 
! Отговори
Iskrata преди 10 години
За да поставите климатик, първо..........трябва да помислите има ли логика да пробивате отделни отвори в панелна стеназа фреоновите тръби и за кондензната тръба, след като можете да ги изведете и през един отвор?
26
9
 
3
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До sttekataНе се прави на запознат с норвежката блек метъл сцена милиционерче.
25
2
 
8
 
! Отговори
aruba_man преди 10 години
Varg, този климатик е мой. От форума за климатици ми дадоха линк. Снимай и другия, от страната на входа. Снимай и милионера, да видиш какъв гербаджия съм го направил. Печени пилета му купувам да яде и някой лев за бира му давам като го видя.
24
3
 
14
 
! Отговори
sttekata преди 10 години
Варг Викернес месец август 1993 година, тогава 21 годишен, е осъден за убийството на Ойстейн Аарсет (Euronymous) от Mayhem. Смята се че Варг е предоставил пушка на Пер Ингве Охлин (Per Yngve Ohlin), който бил вокалист на Mayhem. Смята се също, че той се самоубил именно с тази пушка, предоставена му от Викернес, след като си прерязъл вените в къщата на Mayhem за репетиции. Варг е съден също и за изгарянето на три християнски църкви в Норвегия.
23
2
 
11
 
! Отговори
Климатик преди 10 години
Снимай и утре да да се види в завършен вид. Как се слага климатик по японски стандарт.
22
11
 
11
 
! Отговори
Bullet преди 10 години
До varg vikernesДив метал си ти...- да знаеш и си много ама много ***!Когато стане гражданска война първо хората като теб ще изчезнат !Тогава вероятно ще просперира България!
21
4
 
23
 
! Отговори
Bullet преди 10 години
Браво!!! Така се прави , а не където им падне и тръбите по диагонал!!!Човека добре се е решил, ако всички бяха като него България нямаше да е на това положение! А ти където снимаш, да знаеш , че си много ***! Ко.., Не!Не...ама Да!
20
1
 
50
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Не разбирам ,какво и е интригуващото на една снимка показваща, как хората си вършат работата, при това без обичайните за монтажниците изцепки.
19
28
 
25
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До КО? НЕ!Престижно казваш.За мен е удоволствие.Ако спечеля от тотото ще си купя цял панелен блок.Това е върхът на архитектурата в България ненадминат до днес.Никога не бих живял в малка кооперация,защото новото строителство е некачественно и това са пари откраднати от честните хора в държавата.
18
33
 
22
 
! Отговори
КО? НЕ! преди 10 години
До varg vikernes: Ти трябва да си много болен щом смяташ че е престижно да живееш в комунистически панелен блок. В нормалните страни само най-бедните живеят в блокове и то не панелни, а 3-4 етажни тухлени блокчета. Тези ултра грозни блокове само показват какъв fake е комунизмът.
17
19
 
25
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 10 години
В нормалните държави не живеят в панелки. В кооперациите там и *** няма, и прането е забранено да се простира по тераси, и *** се хвърля разделно, и се шуми от 6 до 22, с почивка от 13-15, а детската врява при игра не се счита за шум, а когато си тръгваш от квартирата си длъжен поне да я освежиш с боя и много, много други неща могат да се изброят, ноооооооо тук не е от нормалните държави за съжаление...
16
2
 
16
 
! Отговори
от Шумен преди 10 години
Я моя блок, аз живея в съседния
15
35
 
20
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До Varg, прегледай сеЗабрави танковете.Моят 24 минутен документален филм от жп гарата придобива култов статус все повече.Може да благодарите на комунизма,че имате собственни жилища,че сега и един *** не може да си купите през демокрацията с честен труд.
14
9
 
20
 
! Отговори
Varg, прегледай се преди 10 години
Пич, отиди да се прегледаш.То не бяха влакове за милионите фенове на влакове, то не бяха вагони за метрото и за техните милионни фенове, сега вишки. Не знам как реши, че всички четящи живеят в панелни блокове, строени с жълти кранове...
13
25
 
10
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До кран хахахахЗнам,че не е кран ама човек вика че е кран.Пък най-хубавите кранове бяха жълтите които построиха панелните блокове в които сега живеете.