България на 3 морета
България на 3 морета
Братушките от Русия показаха интересна карта на България по време на откриването на игрите в Сочи ;) Има части от Македония, от Беломорието... Ама са си прави хората - те броят Санстефанска България :) Снимка: Николай | 07 фев 2014 21:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
149
39440
122
7
Напиши коментар Коментари
90
1
 
17
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
На всички е ясно, че България на три морета не е възможен сценарий, въпросът е че принципно ни се полагат. Долу Ньой!
89
20
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
До много смехуриив сравнение пред Русия литературното творчество е почти равно на нула--------- Българската литература може да е по-малка като обем, но е с несравнимо по-високо качество от руските бози. Факт.
88
0
 
0
 
! Отговори
rom преди 10 години
do diado grak : dyado na romanes e PAPU i na kraski e PAPU ayy ayy ;
87
9
 
0
 
! Отговори
Дядо ви Грък преди 10 години
До ХАНС ГРУБЕРАбе по-принцип си прав. Наистина холандеца Пешо-първи въведе гражданския шрифт, който доста оприличи по външен вид на европейската азбука. Шрифта доста се отличава от това, което сме им дали на славяните. Но това пък щеше да бъде още по-сложно да го проумеят вулгарите това нещо. Нека първо да разберат, че първо азбуката е дадена от нас на тях. И чак после ще проумеят, че Пешо-1 я адаптира за да изглежда по-свестно и че в момента славяните пишат с тази гръцко-руска азбука.
86
1
 
0
 
! Отговори
rom преди 10 години
taka chte e poneje zabravyate lulkata na 4ovechkata civilizacia E-gipte FA-rom i rom-meite . vsi4koto e kopirano ot tiah ;
85
6
 
10
 
! Отговори
Перник преди 10 години
Айде качете нещо за Перник, че ми писна да чета партиотични тъпотии за изгубените и възстановени граници на родината...
84
0
 
14
 
! Отговори
Регистриран преди 10 години
Ай стига спекулации от всяко нещо, много добре се вижда ъгъла, от който е снимано... Картата си е съвсем актуална...
83
17
 
10
 
! Отговори
много смехурии преди 10 години
България никога не е създавала Кирилицата, както и всеизвестен факт е че тя идва години по късно от учениците на Кирил Методий и то след като вече е била разпространявания, вследствие гонения и така нататък..Икакъв комплекс имаме да се правим на толкова велики като в сравнение пред Русия литературното творчество е почти равно на нула, както и че в момента се гледат предимно Турски и хамерекунски бози а тези нашите се гледат от невежи или само защото са Български..ИМАХМЕ НЕЩО СИ, А СЕГА НИЩО..
82
1
 
3
 
! Отговори
езичник преди 10 години
а дано де:)!въпреки че то хора неостанаха. ние туй което имаме неможем да опазим за три морета ще мечтаем. заслужаваме ли?
81
13
 
5
 
! Отговори
Дядо ви Грък преди 10 години
Много ме радва факта, че никой от вас не е забравил, че сме дали тази чудесна азбука на славяните, първо на вулгарите, после на руснаците. Приятно съм изненадан от факта, че на този сайт пишат толкова много гърци и всеки знае, че сме дали тази азбука. Нашите солунски братя Кирил и Методи са едни от най-уважаваните гърци в целия славянски свят, прнесли толкова много на славянската култура, че повечето славяне даже имат празници посветени на тях. Поздрави на всички пишещи на кирилица тук.
80
5
 
4
 
! Отговори
Урсуз преди 10 години
До щирлиц--84 ; Слушай бе Глупчо .Турция и Япония като възприеха Латиницата по малки патриоти ли са ? Това се прави за по--лесно общуване.
79
1
 
7
 
! Отговори
кур за турците преди 10 години
До 7777Ой неразумний юроде , що се срамиш да се наречеш Българин? България е била и преди измислената Турция проект на великите сили, ще е има и след това иската или не искате ние сме божия народ и както виждате оцеляваме винаги и без сила и без лъжи само с божията помощ!!!!
78
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Що са ви три морета, като се разбягахме като ***, и децата ви са на 5 континента вече?Затворихме си очите и ушите , но иначе се бием по гърдите...
77
6
 
2
 
! Отговори
До щирлиц преди 10 години
Защо в този *** тогава Св. СВ. Кирил и Методий е на 11май? Вулгарска му работа някои ще кажат!
76
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи без да подценявам факта ,че ние имаме най-много основания да се гордеем с кирилицата и че тя си е наша, бих искал да попитам какво щеше да се случи с нашата азбука през поне три века на безпросветност по време на турското робство?! Освен някой и друг монах кой по това време е могъл да чете и да пише ?!Къде по това време са я използвали и разпространявали ?! Ние сме я създали, но в Русия са я запазили и разпространили.
75
15
 
3
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Под какъвто ъгъл да го гледам не прилича на България. много пият в тая раша :)
74
22
 
8
 
! Отговори
Канас убиги преди 10 години
До щирлицПреиначаването на историята на балканските народи идва точно от Русия и е единствено в наш ущърб! Русия за България е вълк в овча кожа! Русия е най-големия враг на България. Русия наложи теорията за азиатския произход на българите, които били претопени от славянското море. Русия изнесе и укри важни исторически документи при окупацията на България след Сан Стефанския мирен договор. Русия е виновна за това, че не си знаем славната история и произход - това, че сме наследници на траките.
73
1
 
7
 
! Отговори
МОЙ преди 10 години
До Дедо МитоДедо Мито вземи виж сателитни снимки правени нощно време на Европата, погледни колко е осветена България и ще разбереш колко се лъжеш и ти. България не е толкова осветена, за да разбереш че казвам истината погледни северозападния край, демек Видинския, мислиш ли че там е толкова населено и осветено?
72
1
 
7
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До ЯзеДори и снимка да не е, е рисунка, графика... АМА КАРТА НЕ Е,
71
4
 
10
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До :(Стига сте наричали снимката карта, бре!!!