България на 3 морета
България на 3 морета
Братушките от Русия показаха интересна карта на България по време на откриването на игрите в Сочи ;) Има части от Македония, от Беломорието... Ама са си прави хората - те броят Санстефанска България :) Снимка: Николай | 07 фев 2014 21:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
149
39434
122
7
Напиши коментар Коментари
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българи има и в днешна Молдова и останалата част от този регион, така че България наистина е такава като на картата реално.
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, защото такава е истината!! България и до днес е реално на такива територии, но Англия не е искала да излезем силни от турското робство и са ни отрязали отвсякъде, което според мен трябва да се постави като въпрос и най-вече създаването на изкуствената нация Македония, което е обхванало и обхваща толкова много съдби - отнася се и за нашите останали земи, които днес са в съседите ни държави. Горките ни и съграждани, които са живели и живеят там, а и на изселниците, които са много.
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 54Колко малко му трябва на простия българин, за да е щастлив, и да храни "добри" ***(турци) като теб
47
1
 
6
 
! Отговори
Язе преди 10 години
До 54Очевадно беше, че картата не е карта, а сателитна снимка. Останалото е борба за някой кликв повече.
46
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гладна кокошка, просо сънува :) Колко малко му трябва на простия българин, за да е щастлив, видиш ли некой да му нарисува България на три морета :) А че умират от глад и живее в най- *** страна в ЕС му е през онази работа. И да те нарисуват на три морета било уважение, нищо че реално страната е само на 1. И накрая какво излезе, че картата си е точна, просто се гледа от друг ъгъл. Нищо... нека се "гордеем" с такива неща.
45
2
 
7
 
! Отговори
prkurora преди 10 години
С Германия винаги, срещу Русия никога- Цар Борис трети.
44
4
 
7
 
! Отговори
Язе преди 10 години
Мислете триизмерно и стига говорили глупости
43
1
 
18
 
! Отговори
DOLU GERB ! преди 10 години
Хах , *** не пропускат и в тази статия да призовават глупавия българин да имигрира ! Да напусне родината си , да ходи да мий *** на еврогейовете и на ционистите в сащ . Ама българина прос , мисли че ще стане милиардер у запада ...
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** комунизма идва от Европа, Русия е жертвата!!То по-просто неможе да бъде, защо плямпвате като папагали.Съветска Русия беше режима на пролитарията, диктатурата на еврейската банкерска номенклатура!!Мале колко прости хора има в България, малеееееееееееееееееееееее !!!
41
2
 
13
 
! Отговори
изглед преди 10 години
Човека от комитета по откриването на игрите каза пред БНТ че от Русия точно така изглежда БЪЛГАРИЯ . Сега на някакви седерастични *** *** и тяхните сексуални партниори ако и изглеждаме на загиващ,умиращ,*** ,глупав,беден ,и незнам си какъв народ , СОРИ въпрос на виждане
40
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да се ориентираме на време, ако не целуваме ръка на Путин, скоро ще се наложи да целуваме к*ра на Ердоган! Навремето дядо ми като ми даваше 10 лв за рожденния ден ме караше да му целувам ръка ..ми нищо страшно..едно уважение си е .... нека тези дет са целували к*р да кажат как е , може и да бъркам в първото изречение :)
39
2
 
5
 
! Отговори
Бъдещият Хитлер преди 10 години
Очевидно е че държавата ни пропада с последните 10-20 години, ама като виждаме че продължава, защо ние да не направим нещо?
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плазаджии , марш в час по География !!!
37
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на братушките ! Вижда се кой най ни уважава като народ ! И това не са еврогейовете ,а велика Русия ! СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!
36
5
 
1
 
! Отговори
Nemo преди 10 години
Исках да кажа югозапад - североизток. И с огромно съжаление трябва да кажа, че българите не заслужаваме не само Санстефанска България ами даже и сегашната си територия - първо имаме екстремно ниска раждаемост, второ - отказали сме се доброволно от близо 30% от територията си - Видинско, Странджа-Сакар, Краище, части от предбалкана... Във видинска област живеят по-малко хора отколкото в някой квартал на голям град (напр. Люлин, Меден рудник или Владиславово), а там нито е лед нито е пустиня...
35
4
 
7
 
! Отговори
Nemo преди 10 години
Глупости. На България, а и на всички други страни контурите бяха леко разтеглени и изкривени. В края на краищата това не е географска карта. Няма никакви три морета и санстефански българии. Вгледайте се по-внимателно: На "картата" освен черно море се забелязва едва-едва и Мраморно море, но доста далече от България, а извивките на западната и южната граница са изобразени доста точно. Просто очертанието на Б-я е разтеглено по оста югозапад-северозапад.
34
5
 
14
 
! Отговори
еее преди 10 години
Абсолютно сегашните граници на България - сателитна снимка под определен ъгъл. Айде стига глупости вече.
33
8
 
10
 
! Отговори
ВИТЯЗ преди 10 години
Това е точна карта на ,,Сан Стефанска , България . Или точно България която РУСНАЦИТЕ ОПРЕДЕЛИХА. Намек към тия които не се съгласиха и разпокъсаха родината и народа ни. Или със две думи РУСИЯ НЕ СЕ СЪГЛАСЯВА И ДЕМОНСТРАТИВНО ОТХВЪРЛЯ МНЕНИЕТО И РЕШЕНИЕТО НА ТЪИ НАРЕЧЕНИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ .КОИТО НИТО СА СИЛИ НИТО ВЕЛИКИ ,ПРЕДИ 100 ГОДИНИ МОЖЕ И ДА СА БИЛИ СЕГА СА СБИРЩИНА ОТ ФАНАТИЗИРАНИ АРАБИ ,ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ВСЯКАКВА ВЕЛИКА ***.Да чакаме ли обща мобилизация и да ги почваме наред.
32
1
 
3
 
! Отговори
до 37 преди 10 години
Дефинирай понятието "континент".
31
3
 
13
 
! Отговори
"ГАФЪТ" ПЕ преди 10 години
Червеният олимпийски кръг е петият /неотворилият се/. Та нямаше абсолютно нищо случайно с този "гаф" дами и господа:Prior to 1951, the official handbook stated that each color corresponded to a particular continent: blue for Europe, yellow for Asia, black for Africa, green for Australia and Oceania and red for America