Големци!
Големци!
Това са автомобилите на общинския съветник от ГЕРБ - Радослав Тошев и волейболистът - Любо Ганев. Считам коментара за излишен Снимка: Армен Агапян | 17 мар 2014 14:37
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
121
56762
60
13
Напиши коментар Коментари
24
2
 
6
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
До РеалистПфафхахахах това може да го каже само човек,чиято главна цел в живота е да си купи скъпа кола.Само не принизявай всички хора на твоето ниво
23
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До Анонимен 8Анонимен ***-ТОВА ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ.И скъпоценните БСП-арчета и ДПС-арчетата ...нагло гадно и отвратително .Само искам да те попитам ти когато видиш някой да спира на инвалидно място без да е инвалид правил ли си забележка...или само се правиш на отворен по форумите.В тая държава мъжете станаха по-големи п...и от жениете.
22
23
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Признайте си, че завиждате на хората за луксозните коли и грам не ви пука за инвалидите и паркоместата им! Двуличници! :D :D :D
21
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това само гербаджии могат да го направят, няма къде да паркират ли, не им стигнаха кубиците асфалт валиран лично от Бибочко, ами и по местата за инвалиди налазиха. Напаст!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Любо Ганев е обяснимо защо кара такава кола. Ама "съветника" бая съвети ще да е давал...А иначе кухините в главите им отговарят на кубиците на колите.
19
9
 
1
 
! Отговори
Гошо до Хахото преди 10 години
Хахо...с какво тези места са по-удобни за хората с увреждания? Дай ми реален пример! С еднаква ширина са с "нормалните" паркоместа и в общия случай са далече от изхода! С какво са по-удобни, че са оцветени в синьо?! Говорите наизуст!
18
1
 
7
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
Много *** коментар е този на Гошо Прасе Лошо. Докато има такива хора и България няма да се оправи. Гошо, надявам си, че мозъкът ти не е толкова ограничен и да приемеш, че колите за инвалидите може да са адаптирани за инвалиди - например, да дават газ и спирачка с адаптирани ***, които могат да се натискат с ръце. Така или иначе, може и да се движат с придружител, който да ги кара. Не ги ли осъзнаваш тези неща, че ми говориш за дискриминации? Аман от *** и ограничени хора!
17
2
 
6
 
! Отговори
Burg преди 10 години
Мега ***.Ето това е мили сънародници ситуацията в БГ-хората с пари са толкова вулгарни,че даже показно се присмиват на стремежа ни към "Европа".Гуд Бай Юръп,бай бай.Уелкъм ту Вулгерия-Чобанистан.И след 100 години ще сме пак така.
16
7
 
3
 
! Отговори
Гошо до 12 преди 10 години
И откъде мога да съм сигурен, че това е колата на Любо Ганев, а не колата на бай Иван от Дупница, който е човек с определено увреждане?! (не мисля, че думата инвалид трябва да се употребява, тези хора не са невалидни!!!) Влез в паркинга на някой мол и виж дали тези места са до входа или изхода и дали наистина улесняват хората! Аз мога да ти дам два примера, където "местата за инвалиди" са между колоните и освен, че са по-неприятни за паркиране, са и далече от входа на бизнесцентъра! Логика?!
15
1
 
14
 
! Отговори
Доктор Ох преди 10 години
Еми инвалиди са сега , мозъчни.
14
4
 
1
 
! Отговори
Кике преди 10 години
До До Гошо Прасе Лошои все пак ако си забелязъл местата отредени за инвалиди са доста по-широки... Дали паркирал инвалид на паркинг на МЕТРО ще има пространство да си изкара количката.... "дискриминация"
13
1
 
14
 
! Отговори
MadSlav преди 10 години
Твърде много станаха инвалидите от този ТИП !!!
12
1
 
15
 
! Отговори
KiKe преди 10 години
А не може и мързеливите служители на КАТ или там който отговаря за неправилно паркиране чийто заплати аз и вие плащаме да се самосезират на база на снимковите материали в интернет ....
11
1
 
24
 
! Отговори
До Гошо Прасе Лошо преди 10 години
Абе ти чуваш ли се?? Идеята на тези паркоместа е да бъдат възможно най-близо до входа/изхода на дадената сграда, за да не се налага на хората в неравностойно положение да изминават същия път като тези, които нямат проблем с това. А никой не дискриминира инвалидите и не подценява възможността им да имат добър социален статус, но тук конкретно акцентът пада върху селското изпълнение на тези двама юнаци
10
1
 
11
 
! Отговори
Читател преди 10 години
В Германия глобата за паркиране на места за инвалиди е 35 Евро а във Франция е 135 Евро!!!
9
31
 
5
 
! Отговори
Гошо, прасе лошо! преди 10 години
Т.н. "места за инвалиди" са си чисто и просто дискриминация от най-нагъл вид към всички! Ако човек е в състояние да управлява автомобил, той може да паркира на нормално паркомясто, това че има определено увреждане, което не му пречи да шофира, не го прави лош шофьор! Отделно от това не разбирам защо очаквате един човек с физическо увреждане да не може да притежава скъп автомобил?!
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е може да нямат, ама те ГЕРБ-ерите са длъжни да опитат да се защитават един друг.. Даже когато нарушението може да се види от самолет.. Цялата ни държава е такава
7
1
 
19
 
! Отговори
До Hitler преди 10 години
***, колите нямат стикер "Инвалид" :)
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Простаци , нормално за кухи тикви.
5
1
 
15
 
! Отговори
anonymous преди 10 години
Плачат за една две линийки с ключове. Да видим, дали тогава ще се правят на тарикати.