"Два пъти съм вадил страната от криза"
 Във фейсбук се пови снимка от профила на Иван Костов под която пише "Два пъти съм вадил страната от криза и зная какво трябва да се направи." Снимка: Eduard | 27 фев 2013 11:31
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
164
16609
20
27
Напиши коментар Коментари
70
16
 
7
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
ти на колко години си ,от космоса ли падаш,иван костов е най-злото нещо ,даже тиквата бяга от него ,а пък като знаем тиквата колко е нагъл можем да си представим за какво става дума ,така ,че костов ,както и виденов ,както и *** ,барабар с доган на бунището на историята
69
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако е вярно написаното в тази статия segabg/article.php?id=183878 , прословутият ток от Мариците май е договорен много евтин, а после кадърните следващи правителства са изпуснали нещата. Четете, бе хора. Аман от митове!!!!! Колкото до Костов и сините, тяхното предложение за съставяне на експертно правителство в момента е най-добро, ама няма кой да ги чуе. Жалко!!!!!!!!!
68
16
 
16
 
! Отговори
ЕЛ преди 11 години
Най голямото крадене и продаване на държавна и общинска собственост беше по време на Иван Костов !
67
14
 
13
 
! Отговори
само преди 11 години
само не тоя,при тоя и самолеи не минават ,че ще им открадне и гумите ,как е вадил страната-това е главния гробокопач,това е чудовище мразещо българския народ-защото е мръсен крадлив ***,дано повече никога не влезе в парламента-да си стои в драгалевципри онова ***
66
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А КОЛКО ПЪТИ ВКАРА СТРАНАТА НИ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА????? ТО БЕШЕ ЛЕСНО ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА И КАКВО СТАНА С 39 МИЛИАРДА ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА БЕЗЦЕНИЦА???? СЕГАШНИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ПРОДАДЪТ ЗА ДА СЕ ПЛАЩА НЕЩО...М Р Ъ С Н И К С И БИЛ И ТАКЪВ СИ ОСТАВАШ ДО СКОРОШНО ВИЖДАНЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ..Още ти са жълти гащите от уплаха като видиш Борисов и Цветанов нали??
65
16
 
14
 
! Отговори
sorry преди 11 години
Този черен *** си е жив дявол!
64
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
унищожи и икономиката ... Да не бъркаш Костов с Виденов? - честичко се случва, 66. Нали знаеш какво е казано в крижката на Оруел 1984 - всичко е наопаки, робството е свобода, свободата е робство. Та и в нашия случай - изкарването от батака е всъщност вкарване в същия. :) Така работи логиката на червените тикви.
63
3
 
11
 
! Отговори
Райн Анд преди 11 години
Токът ни е скъп, защото плащаме на тия, дето "строиха" АЕЦ Белене.
62
12
 
14
 
! Отговори
Драгалевци преди 11 години
Кирливите ризи на драгалевския *** тепърва ще излизат.Мариците, които продаде за без пари и заради които токът сега е толкова скъп.
61
7
 
16
 
! Отговори
Райн Анд преди 11 години
"Освен, че съсипа и раздели партията си, унищожи и икономиката на държавата!"Без думи ме оставяш. Да не бъркаш Костов с Виденов?
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В сайта otgovori.eu лично Костов дава отговор на всички въпроси свързани със Сапио, Балкан Кремиковци и т.н. - и писмено и на видеозапис. Който иска - веднага може да се осведоми. Сайта съществува от години.
59
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е диктатор! Освен, че съсипа и раздели партията си, унищожи и икономиката на държавата!
58
12
 
11
 
! Отговори
сдага преди 11 години
И накрая извади дворец в Драгалевци 3000 кв. разгъната площ!Бесило, бесило за тебе, Костов!
57
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами то си е така - като финансов министър Костов извади страната от Лукановия батак, а по-късно като премиер я извади от Жанвиденовия батак. Обаче мнозина газ пикаят като им се припомнят тия прости факти, които всеки знае или поне може веднага да провери.
56
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така е.Това е най-умният и кадърен политик днес.Но ченгетата няма да му позволят отново да извади страната от калта,защото така са се увъртели с монополи и далавери,че треска ги тресе ако той получи отново възможност какво ще им се случи.Желая му успех на изборите.Баба Ванга му беше предрекла,че отново ще управлява страната.Дай боже.
55
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Командирът дълбоко им е бръкнал на всички- затова го плюят медии, политици и социолози и др. ***. Голямо шубе ги гони да не стигне до властта щото ще ги разкости..А народът е *** - едно си пее - Балкан, приватизация, Самоковеца..Ми другите до 1997 щото много добре работиха, та дрънка... че и след това- Царе , руснаци и др ***. В интерес на истината скандалите по времето на Костов бяха детски игрички в сравнение с днешните далавери
54
3
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Много са коментарите, но дали ще се прочетат от когото трябва - малко съмнително. В България има много достойни хора, които знаят как и какво да направят, но не им се дава възможност. 23 години гледам само едни и същи хора в избирателните ранг листи, и едни и същи се въртят в НС, едни и същи партии и партиини членове. Какво желаете да се промени - има приказка която гласи - ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ НРАВА - НЕ. Просто тотално всички депутати, министри и партийни лидерии - да напуснат сцената.
53
5
 
16
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До имигрантВсъщност, ние не сме толкова малко, хората които поддържаме ДЦБ. Само ченгетата сипят кал срещу Костов, защото натири всички доносници. Успех на ДСБ на изборите. Нашето семейство ще гласува за тях.
52
5
 
1
 
! Отговори
jiko преди 11 години
Znaeme... de hliaba stana po-cheren ot tebe...ade nema nujda ;)
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако някой е спасил държавата -егати спасението я вище на какво положение сме.