Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
 Сутринта по телевизията Волен поиска възмездие за Иван Костов. Костов просто му се усмихна. Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
185
17723
46
9
Напиши коментар Коментари
140
11
 
14
 
! Отговори
Един преди 11 години
Единствено ДСБ и Костов излизат с решения и то забележете АРГУМЕНТИРАНИ. Ако тоя *** вземе власта първата година може би ще сме за посмешище на цяла европа и максимум до втората ще фалира държавата. То за тая работа другарю Сидероффф се иска акъл, а не голяма уста!
139
6
 
3
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 11 години
Условия за възникването на икономическите проблеми у нас са заложени още през 1997 година, твърди още националистът. Партията ни имаше конкретни и ясни искания много преди вълната от протести. Тогава обаче ме наричаха луд. Сега много хора на улицата искат същите неща, явно трябва тогава да сме народ от луди, изцепи се той. Той счита все пак, че закриването на партиите е фашистко искане, което вече се е случвало в нашата история и няма да доведе до нищо. А новото правителство Волен Сидеров вижда като програмно и то трябва да напише какво ще направи от-до и в какъв срок.
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 148 Да щом искаме едно и също, пък казваме на единия, че е луд :)
137
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е за затвора, а Волен за лудницата, но ..... и двамата са на държавната хранилка!
136
2
 
3
 
! Отговори
ХАХА преди 11 години
Сидеров: Аз ли съм луд?! Явно сме народ от луди!
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 144не стига че лъжеш ами и глупости ръсиш
134
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров е като телефонните терористи.Повечето хора не им вярват,но все ще се намери някоя изкуфяла бабичка да си даде последните спестявания.Така и Болен си лъже поддръжниците за високи заплати и пенсии и трябва или да си луд като него или много *** за да повярваш на фантазиите му.
133
5
 
6
 
! Отговори
морски преди 11 години
Тока от американските ТЕЦ-ове Марица е 18 ст.които са съсобственост на *** Иван Костов,за сравнение - тока от АЕЦ Козлодуй е 7 ст.
132
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волене,колкото и да се напиняш не можеш да стъпиш на малкия пръст на Иван Костов.Ще ти го кажа и с други думи-и на самочувствието си да стъпиш пак ще бъдеш по-ниско от него.За лабилната ти психика няма да говоря.Тя е очевидна за всички.
131
11
 
6
 
! Отговори
морски преди 11 години
Абе хора,к'во става,нали искате по-евтин ток,топлофикация,горива,стоки и продукти,Волен Сидеров настоява за същото а вие ревете срещу него.
130
4
 
12
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Тоя Сидеров ще ви направи заплатите по 1000 лева и ще вкара Костов в затвора когато цъфнат налъмите. Ако все още има хора които да се вържат на подобен популизъм спокойно мога да им кажа че нещото намиращо се в между ушното ви пространство работи на 1%. С прости думи имате мозък да се наядете и колкото да отидете на тоалетна. Казвам го с болка.
129
2
 
9
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Защо червенушковцити, които имат червени *** в главите си вместо мозък не коментират аргументите, които Костов представя, а започват с кръчмарски лични нападки? Той е: ***, най-големия крадец, политически труп, води една шепа зомбита!? Да, ама когато говори "политическия труп" всички слушат най-внимателно и най-вече противниците му, защото каквото е казал все е станало! Разбира се чалга избирателя предпочита да го управляват чистите като сълза доган, станише, мошеника цар, Р.Овч. и компания...
128
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя хем е злобен хем е луд.Пазете се от такива.Един такъв преди 70 год.подпали цяла Европа.
127
6
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
ETO TOVA E CHOVEKA ZA BULGARIA !!!!LUD GO NAPRAVIHA KORUNPIRANITE MEDII..MNOOGO ISTINI KAZVA SAMO TOI E ALTERNATIVA DAITE MU SHANS!!!
126
4
 
12
 
! Отговори
краси преди 11 години
Сидеров е психично болен!Трагедията се състои в това,че има поддръжници без мозък процентно повече отколкото в нормални страни.
125
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не ви разбирам, хора, честно!!! Защо го наричате луд, след като винаги е защитавал нашите интереси?!?!?!? Това, че е малко по буен и ползва по-напористи методи, за да отстои позициите си мисля, че не е лудост, а достойно за адмирации. Трябват ни такива хора като него!!!!
124
2
 
15
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Това ръстово и политическо джудже става все по-зле психически! Вече изпада в страхова треска от факта, че изхвърча от политическия карусел. Много е вероятно руските му кукловоди и спонсори да му спрат кранчето . Последните му изяви показват паника...
123
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От колко години Волен се бори против ЕРП-тата? И всички в хор: "Луд, 4-ти километър..." и какво ли не. Всички протестиращи от 4-ти км ли ги изтърваха? И сега точно брикета Костов, човекът с най-голям принос за затриванеито на БГ, казва, че той бил водил тая борба.
122
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ РАЗБРАХ КОЕ МУ Е СМЕШНОТО !!! ПО НАГЪЛ ПОЛИТИК ОТ КОСТОВ НЯМАААА!!!
121
5
 
7
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Защо червенушковцити, които имат червени *** в главите си вместо мозък не коментират аргументите, които Костов представя, а започват с кръчмарски лични нападки? Той е: ***, най-големия крадец, политически труп, води една шепа зомбита!? Да, ама когато говори "политическия труп" всички слушат най-внимателно и най-вече противниците му, защото каквото е казал все е станало! Разбира се чалга избирателя предпочита да го управляват чистите като сълза доган, станише, мошеника цар, Р.Овч. и компа