Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
Волен Сидеров поиска възмездие за Иван Костов
 Сутринта по телевизията Волен поиска възмездие за Иван Костов. Костов просто му се усмихна. Снимка: Eduard | 28 фев 2013 11:33
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
185
17742
46
9
Напиши коментар Коментари
20
26
 
14
 
! Отговори
рив преди 11 години
Иван Костов е истински държавник.Комунисти ,сидеровци ,станишевци и други подобни се стремиха в продължение на всички тези години да го очернят, за да прикрият своите действия,които ни докараха до тук.Ако имаха и най-малката възможност биха му отнели имунитета и биха го вкарали в затвора.Имаха мнозинството и начина да го направя от 2001 до 2013година.
19
8
 
29
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Човек, ти наистина си много зле. Костов подписа 25 годишните договори за приватизацията на Марица 2 и 3. В резултат на това държавата е длъжна да изкупува 2 пъти по-високия (в сравнение с държавното Марица 1), ток от 2 и 3. В къщото време има мощности от АЕЦ Козлодуй да покрият нуждите на държавата, но НЕК не може да ги купува, защото е длъжна да купува 25 г. по-скъпия ток. А евтиния Р.Овч. го купува евтино, а продава навън скъпо. Това е от Костов.youtube/watch?v=H9pTDIYegvE
18
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иван Костов е като Бойко Борисов. Хвали се с финансови "постижения", които всъщност не зависеха толкова от него и осъществи престъпна приватизация с цел лична облага. Жестоката истина е, че населението на България се топи и бяга най-бързо именно в периода 1997-2001. И Костов като Борисов има една малка, но много проста и гласовита групичка, която ще бъде с него до гроб и ще го изкарва месия, надявайки се на късата памет на електората. Стойте далеч от такива. И по възможност ги бийте.
17
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров е един образ, осмян и оплют от учиндолския никаквец, както и от червената олигархия, чиито подходи всички ги знаем. Когато приказваш за някого много време, че е *** и смешен и накрая хората почват да мислят, че е *** и смешен. Принципа и на глупавите реклами, които ни промиват мозъците всеки ден. Обаче кажете ми кое точно от това, което говори Сидеров е неистина и лъжа и кога точно Сидеров е откраднал нещо от България, както направиха всички като Костов, Станишев, Доган, Царя...
16
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствените нормални 4 години, през които се извършиха реформи и се поставиня някакви основи (с всичките му минуси, да, но имаше и много предизвикателства, няма как всичко да се реши за 4 години) е 1997-2001. Да ви припомня ли кой управлява тогава-И.К.? Това е единствения необходим, но за съжаление невъзможен вариант, заради лумпенизацията и *** на електората. Силно дясно реформаторско управление, само това е отговора. А този *** с какво може да се похвали-с НИЩО.
15
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Защо сега иска възмездие,нали беше в парламента Волен като птичка ,а след това искане да не мислиш,дали е луд.
14
17
 
31
 
! Отговори
Сидеров премиер!!!!! преди 11 години
Само Волен Сидеров е алтернатива на досегашната олигархична и корумпирана власт. Има възможности България бързо да се развие, само ако народа гласува масово за АТАКА и Волен Сидеров стане премиер. Никой българин повече да не гласува за партия, която е управлявала и е крала, и приватизирала. Това са ДСБ, СДС, Кунева, БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ всички, които до момента управляваха. Повече не трябва да имат достъп до властта.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ZABELEJETE ISKA VAZMEZDIE , ZA TUI 4E KOSTOV GO NARITA OT VESTNIK " DEMOKRACIA " ZA DALAVERI VAR6ENI OT " PISATELQ " SIDEROV . SIDEROV GOLEMA *** SI GOLQM VARTOGAZNIK . EVALA
12
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н Иван Йорданов Костов - един истински Държавник !Никой не ви кара да го обичате,но поне се вслушвайте в думите му! А кой е Сидеров,какво е създал и изградил през живота си?Единствено скандалите го крепят под светлините на политическия прожектор.
11
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров , върни се в гьола да крякаш ! Наду ни главите . До болка си ни познат .
10
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.........и е много,много прав!!!! Защо никой-нито партия,нито политик не смее да каже" Не Сидеров,не си прав за това,това и това-мъжката,ами докато го видят и се крият като бълхи в ***!!!!!!
9
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 8Аз ти казвам,че го лансират постоянно тоя по медиите.Нон стоп,ден и нощ,нощ и ден.Излиза от едното студио и го карат в другото.И пак повече от 3% не може да събере на избори.
8
0
 
1
 
! Отговори
Ракия и ШопскаСалата преди 11 години
Ето го въпросният клип: vbox7/play:874f42d2a8
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оmgТова беше преди месец
6
13
 
29
 
! Отговори
Атака преди 11 години
1) Гьол бил белене - ами тия *** не знаят ли, че долу е пълно с бетон затова няма как да се просмука водата!2) Ние сме една от 30-те държави занимаващи се с ядрена енергия, е сега искат хептем банова епублика да станем без грам високи технологии!3) Явно някой много ги е страх от Атака, защото постоянно някой плюе по Волен ... абе бая пари се дават за това - аз подозирам Израело-американските интереси зад това! А българи продажници с лопата да ги ринеш...
5
14
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не обиждайте , а се опитайте да осмислите какво казва Сидеров.Не съм му привърженик, но той е прав за колониалното ни положение.Нима не виждате, че Румъния също се изправи срещу изсмукването на природните й богатства?Пак Шеврон!!!Това е най-характерната черта на колониализма.Гледате филми за Южна Африка, за диамантените мини-това се случва и при нас. Защо ровят на Марс и другаде-от алчност, от жажда за превъзходство.Управляват ни посредствени меркантилни ***!
4
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Говорителят на Мултигруп,Болен Луфтханзата да не се обажда!Ако ви прави впечатление,40% от медийното време се отделя за тоя *** и слугите му!Защо бе,продажни медии,ни го навирате постоянно тоя шут?Това ли е повелята "ОТГОРЕ","От високото място"?
3
32
 
14
 
! Отговори
ggg преди 11 години
Възмездие, че измъкна БГ от л*ата??? че е най-успешният премиер, единственият при който доходите се покачиха с такива огормни темпове сравнено с всички останали смешници, които управляваха БГ? Сидеров е психопат за освидетелстване, който копира схемите на националистически движения от историята. ***! Какво точно е направил Болен в своята политическа кариера освен да кряка??? Това всеки го може!
2
2
 
12
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Пръв използвах термин за управляващите - българоубийци!Плагиатите се събудиха.Не уважавам хора без собствени мисли!Употребяват се Левски и Ботев! "Хора, обичах ви, бдете"-Юлиус Фучик - "Репортаж, писан с примка на шията".Народният съд ще придобие отново смисъл. Не зная дали управляващите българоубийци осъзнават мъдростта на гражданите на държавата, която плячкосват.Толерантността на българите не се уважава.Горчивината от предателство на лъжата е огромна.
1
26
 
17
 
! Отговори
:) преди 11 години
Ха ха,лъсна му червено-кафявия болшевишки *** на тоя слуга на червената мафия!Гласува заедно с бсп вчера ЗА гьола БелеНЕ !Остана ли кой да му вярва на тоя откачалник?