Герой или самоубиец?
Герой или самоубиец?
В нета върви кампания целяща да превърне човек в герой.
Човек който се самозапали! Според мен това да се замозапалиш не е геройство.

А според вас? Снимка: Нико | 07 мар 2013 17:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
223
15953
59
24
Напиши коментар Коментари
128
2
 
6
 
! Отговори
До 143 преди 11 години
Акта е заснет от охранителните камери.Самоубил се е.
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По някое време мъжът спрял колата пред входа на общината, но категорично отказал да излезе. Тогава органите на реда счупили прозорците на автомобила и го изкарали със сила.От двете страни на колата пише Цветанооф и Цацаров, отзад Дянк оф, на предното стъкло със спрей пише Акт.Според очевидци тази кола е присъствала и на протестите в Сливен. Колата е БМВ. Шофьорът влязъл в спор и с полицията, че не знае реда за арест.
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ОТГОВОР от следствието по въпроса????има само скрит плакат, който е носел и показания от свидетелиНа практика нищо по въпроса какво всъщност е станало
125
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъж на средна възраст е задържан тази сутрин пред сградата на община Сливен.Той е шофирал лудежки в продължение на 20 минути на площада пред общината и е създал реална опасност да блъсне някого от събралите се хора, предаде "Фокус".На място веднага дошла полиция, която трудно стигнала до подивелия шофьор заради продължаващата фиеста и пилене на гуми.Общинската охрана и полицаите заградили мястото, като помолили хората да се отдалечат, защото от предната част на автомобила се изляла течност.
124
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъж върти кръгчета като луд пред община СливенНа колата му пише: "Цветан-оф" и "Дянк-оф"Линк: dnes.bg/crime/2013/03/07/myj-vyrti-krygcheta-kato-lud-pred-obshtina-sliven.181975
123
2
 
2
 
! Отговори
Защо? преди 11 години
Чие е решението за самозапалването на Пламен???Може ли някой да потвърди със сигурност и да го докаже?
122
5
 
5
 
! Отговори
гне преди 11 години
Много набожни станахте всички напоследък. Това е неговият начин за протест. Може би си е мислел, че ще въздейства повече по този начин, но отново вместо да се обединим ние започваме да плюем.
121
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Пламен е посегнал на живота си в миг на умопомрачение,значи не е Юда.Но ако е знаел какво върши е предал Бог.А от предател герой не става.
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оставете човека да почива в мир и стига с тия оценки какъв бил и какъв не бил... Вече не е и това е най-голямата трагедия, както и това, че още няколко живота си заминаха само във Варна за по-малко от месец...
119
1
 
4
 
! Отговори
До 133 преди 11 години
Ако беше християнин,нямаше да напишеш тази глупост.
118
4
 
6
 
! Отговори
Ели преди 11 години
Благодаря на Пламен- той събуди ХОРАТА в нас:)за съжаление- с цената на живота сиНе биваше да се случва, но никой от националните ни герои не е планира да загива:(А той си е вече НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ
117
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов,Доган,Костов,Станишев и т.н.да ме чакат с нож в ръка да си направя пред тях сепуко.Белким се стреснат.Не ми цитирай поети това са чувствителни души които са склонни към самоубийство.До сега нито един поет не е трогнал политик.Поета е висша натура той мисли,че политика ще го разбере,като му прочете стиховете.Не е така.Те не четат.Политика живее в друг свят в свят на неписани закони и правила.
116
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не си кръстен не е проблем да се самоубиеш.Така не предаваш никой и не ставаш Юда!
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каквито и причини да има за самоубийство, само една се признава за оправдана лишаване от живот при умопомрачение. Във всички други случаи самоубийството се смята за тежък грях без надежда за прошка на Страшния съд Христов.
114
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самоубиецът, според светите отци на Църквата, е духовен потомък на предателя Иуда
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кръстен християнин, чиято убийствена ръка отнема собствения му живот, двойно оскърбява Бога: и като Творец, и като Изкупител. Такова боговраждебно действие е плод на неверие и противене на Божествената воля. Господ му е дал живот, а самоубиецът кощунствено отхвърля този дар.
112
2
 
8
 
! Отговори
Питър преди 11 години
Ние - БЪЛГАРИТЕ - сме егати ***. Няма такива като нас. Още пръстта не се е слегнала върху ковчега, а веме водим дискусии герой ли е, или ***. Искам само да припомня един вече стих, който много добре НИ илюстрира:-- Едри, гръмогласни - виждам много. Мразят всичко мръсно. И са прави. Но не зная ни един, ей богу, който да се гръмне от ненавист! -- Миряна БашеваВечна ти памет, Пламене!
111
5
 
6
 
! Отговори
222 преди 11 години
Видях , че се коментира за героите ни от национал освободителното движение. Много от тях са държали отрова в себе си, за да се отровят ако бъдат заловени. Пламен изгоря за кауза /добра или лоша/ той има куража да положи най-скъпото си. Тия дето коментират да си помислят, те какво биха жертвали ? Мача следобед, биричката, какво ? Досега мрънкахме , че българина е безволев, апатичен и егоистичен, сега какво...или просто обичаме да мрънкаме и който каквото и да направи все не ни харесва?
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами японците си имат сепуко. Японецът отива пред вратата на душманина си и в знак на отчаян протест се самоубива по особено мъчителен начин. Някой в интернета питаше, защо "тия" не са отишли в гората, далеч от хората, да се самозапалят; Истината е те се запалиха насред нашето общество, превърнато в джунгла.
109
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се самоубиеш предаваш Бог и ставаш един от семейството на Юда!Така никой поп няма да те опее и душата ти няма да намери покой.Изключение има само за самоубийствата при умопомрачение.Пламен или е умопомрачен,или Юда!И в двата случая не е герой.