Герой или самоубиец?
Герой или самоубиец?
В нета върви кампания целяща да превърне човек в герой.
Човек който се самозапали! Според мен това да се замозапалиш не е геройство.

А според вас? Снимка: Нико | 07 мар 2013 17:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
223
16075
59
24
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
въпроса е... преди 11 години
авторче ти *** ли си или обикновен ***?
47
1
 
1
 
! Отговори
kARMAZOL преди 11 години
sLAVA NA 6I6EVICH!
46
3
 
6
 
! Отговори
Истина преди 11 години
Всеки има право на живот, но на мръсниците ако не се поккаят не им е позволено. Те мръсниците дерибействат,те демонстрират сила,власт, пари..........Тях народа ще смачка. Истина.
45
7
 
5
 
! Отговори
123 преди 11 години
знаете ли *** как заплашват някого - обаждат му се и му казват че е бил клиент на "един девически манастир" на Аладжата -и това за дребни работи -а какво ли е преживял Пламен след като агитира срещу *** на митинга просто ви е бедна фантазиятадали си измислям
44
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Будистите протестират по същия начин.
43
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом Пламен е загубил разсъдъка си,защо го обявяват за герой?В сливен хванаха един луд с кола и плакати против ГЕРБ,ако и той бе загинал и *** него ли паметник ще издигнем.И тоя луд ли ще броим за борец против нещо си?
42
2
 
2
 
! Отговори
до 42 преди 11 години
Я прочети малко история. Иначе за съвестта е най-лесно да се успокои с "лъжа е". Но за съжаление това е самата истина и тя вече се знае, потърси материали сам.
41
6
 
5
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
*** И ЛАКЕИТЕ НА *** ВОЮВАТ С ХОРАТА ЗАЩИТАВАЩИ ПЛАМЕН!ПЛАТЕНИ ФЕКАЛОСМУЦИ СКОРО ЩЕ НИ ПИСНЕ И ЩЕ СЕ НАХВЪРЛИМ С МАЧЕТЕТА И ЩЕ МИ СТАНЕТЕ НА ГРУПИРОВКИ,ГАМЕНИ,ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ И *** ***!*** ИДЕТЕ СЪРБАЙТЕ ЕВТИНА РАКИЯ И СЕ СВИИТЕ В ДУПКИТЕ СИ!*** ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛЯТ С КРАСТАВИЦИ В ОТХОДНИТЕ ВИ ОТВЕРСТИЯ И ВИЕ ЩЕ ГИ БОГОТВОРИТЕ!ПРОСТАЦИ!БИЛИ МИ КОМАНДОСИ,ЩЕ ГИ ВИДИМ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГРАБЯТ!НАРОДНИЯ ГНЯВ ЩЕ Е ИЗПЕПЕЛЯВАЩ!*** СТРАХЛИВИ КРИИТЕ СЕ ПО МАЗЕТА И РЪФАЙТЕ РЕПИЧКИ!
40
4
 
3
 
! Отговори
Това е от Патриарха преди 11 години
В отговор на въпроси, зададени му в Бачковския манастир, патриархът поясни, че ако самоубийството е станало по причини, които не са умишлени и целенасочени, а в момент на умопомрачение и липса на правилен разсъдък, тогава опело може да бъде направено.
39
5
 
7
 
! Отговори
Твърдо не е. преди 11 години
Поява на слабост и липса на психическо здравее не е геройство!
38
5
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Аз не говоря за Варна, а за Чехия и Англия, днес имаше материали в тези две страни посветени на Пламен и ***. Пламен направи така, че Европа да обърне внимание на ***.
37
6
 
7
 
! Отговори
ИСТИНА преди 11 години
В тази тъмна прозападна пустиня някой трябваш да изгори. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ЧОВЕКА.
36
8
 
3
 
! Отговори
за 36 преди 11 години
Ботев се е самоубил, отчаян от народа си. Прочети история. Истинска история.
35
2
 
5
 
! Отговори
до 33 преди 11 години
Всъщност това е самата истина, покрай Пламен днес има материали за *** в чешките и английски медии, можеш да провериш сам.
34
3
 
2
 
! Отговори
123 преди 11 години
до 30а ти се разходи до Тополите, виж че на гробищата винаги има десетина готови гроба - за всеки случай - рано или късно един от тях ще е твоя - и това ще остане от теб , червей при червеи отива
33
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ботев също е самоубиец, дайте да плюем и него а? Или да го наричаме луд, какво ще кажете?
32
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
РАЗЛИКАТА МЕЖДУ САМОУБИЙСТВО И САМОЖЕРТВА:СЛЕД САМОУБИЙСТВО НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.СЛЕД САМОЖЕРТВА НИЩО НЕ Е СЪЩОТО.Поклон пред саможертвата на Пламен, момчето което извади *** на светло и накара всички да говорят за тях. *** никога вече няма да са същите и заслугата е изцяло на Пламен. Лека му пръст на момчето.
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Патриарха разкри защо Пламен е посегнал на живота си.Нека хората които използват болестта му,да спрат да го правят.
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направете му паметник тогава, като е герой !Да гори вечен огън, да има две пионерчета отпред и една комсомолка от Шумен.Па кръстете квартал Чайка на квартал "Пламен Горанов" ,може и едно училище за камикадзета да създадете ,за кадри за Алкайда и НародЪ ,да се палят, за се взривяват, да се учат на гражданско самосъзнание.... като на Пламен Горанов
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Човека е посегнал на себе си в миг на умопомрачение,а някой хора са яхнали нещастието му и го развяват като байряк из форумите!Срам и позор за такива същества!