Протестиращ: Искам безплатен ток, вода, храна и GSM
Протестиращ: Искам безплатен ток, вода, храна и GSM
След абсурдният лозунг „Искаме всичко“ на вчерашните протести се появи нов бисер с искане за 100% намаляване на цената на ток, вода храна и GSM.
Какво ли да очакваме от следващите седмици? Аз лично предлагам протестиращите да се обединят около искането за 150% намаляване на цената на ток, вода, храна и GSM! Какъв живот ще настане само ако ЕРП-тата, GSM операторите и т.н. почнат да ни плащат за това, че им ползваме услугите :) Снимка: Разумен | 11 мар 2013 08:02
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
91
9936
24
8
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе, всеки иска нещо, милиционери, военни, лекари, учители, безчет общински и държавни служители, богопомазаните, които с дебели връзки,са се уредили в държавни предприятия, от които крадат безогледно , а кой трябва да им даде, това, което искат - нещастника, който си дава здравето, в някоя частна фирма
40
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Да, част от протеста е този човек - факт. Никой не го оспорва, бил е там, заснет е. Е, и?! Жалки опити за разединение, представяне на протестите като банда ***, нищо неразбиращи, прошляци и т.н., едва ли не, бълха, която трябва миг по-скоро да изчезне. А какво всъщност се случва, каква е по-голямата картинка? Централизирано ограбват нацията ни, не остана вече и за просия, и това са последните предсмъртни опити за спасение. Изпуснем ли този влак, може и да няма друг. Успех и единство!
39
2
 
2
 
! Отговори
келеш преди 11 години
БАТКО и ти си като БАТЕТО, всичките БАТЕНЦА и БАТКОВЦИ сте пълен тъч. Не се излагай с тия процентни сметки не са явно за теб. Но право казваш за мобилните оператори, но дали това е просто стригане както ти ще го наречеш не е много ясно. Все пак какъв е българският пазар какъв е испанският. Ако ще правиш такива сравнения дай с нещо по-адекватно като австрийския пазар те поне са като цифра малко повече от нас та нещата са горе долу съизмерими. Иначе не си чак толкова глупав, въпреки че се стараеш.
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До лидер, преди 7 години ЕРП-тата бяха държавна собственост, тогава по добре ли беше? Абсолютно нищо няма да се промени с нацонализацията!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сори 35, но ти наистина си луд, *** и т.н. ако така смяташ...
36
0
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
Иван, ми да се хванем за палците на краката тогава и да чакаме друг да ни "освободи"?
35
0
 
5
 
! Отговори
до35 преди 11 години
не си много умен, щом пишеш, че 100% от 19 ст.=8 ст.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До БАТКО ВИ, в кой клас по математика си го учил това 100% ОТ 19СТ=8СТ. :))) Още 2-ри клас ще те изпратят на поправителен ако напишеш подобно нещо!
33
7
 
8
 
! Отговори
БАТКО ВИ преди 11 години
КАТО ПИСАХ ПЛАКАТА ИМАХ ПРЕДВИД ЧЕ 6%-1СТ НАМАЛЕНИЕ НА ТОК Е ГАВРА С НАРОДА.100% ОТ 19СТ=8СТ.Т,Е 100% НАМАЛЕНИЕ ОТ СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ НА ВСИЧКО. А ДРУГАРИТЕ ОТ БГ ДНЕС МЕ ИЗКАРВАТ ***-НЯМА ДА СТАНЕ ,ЦЯЛАТА НОМЕНКЛАТУРА Е ПРОТИВ НАРОДА И НИЩО НЕ НАМАЛЯТ И КОГАТО НЯКОИ ПОИСКА НАИСТИНА НЕЩО СЕРИОЗНО ГО ИЗКАРВАТ ГО ЛУД-ЗАЩОТОГИ Е *** ОТ НАРОДА.АМИ ЦЕНИТЕ НА МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ-НАИ ВИСОКИ В ЕВРОПА-В ИСПАНИЯ ЗА 15СТ ГОВОРЯТ С ЦЯЛ СВЯТ-А НАШТЕ СЕ ОСЛУШВАТ И НЕ НАМАЛЯТ-ЛУД СЬМ БИЛ А.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
защо да издигаме такива половинчати искания, като истински "патриоти" да поискаме, те да ни плащат, за това, че им ползваме услугите
31
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
До Открай време, в крайна сметка руснаците ни освобождават, а не будните опълченци...
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плюем по ***, а то се оказва, че и българинът е *** по душа :(
29
1
 
3
 
! Отговори
Открай време преди 11 години
По време на Руско-турската война, вследствие на която сме получили свободата си, са взели участие малко под 14 000 българи като опълченци. От 3 500 000. Така че, такъв народ сме си - будните винаги са били малко. Болшинството си седи отстрани и чака наготово някой друг да се бори, а после всички са били ятаци, десиденти и какви ли не "борци".
28
2
 
4
 
! Отговори
Мурджо преди 11 години
Дайте му и безплатен бензин и спокойно може да се пенсионира в тоя живот!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
27, всеки е свободен да основе нова партия и да иска доверието на народа! До сега никой не е измислил по добра и справедлива система от демократичните избори! Защо протестиращите не искат да основат партия и да се явят на изборите и да видим колко им е реалната подкрепа?От няколко месеца 100 000 души имат претенци те да са целокупния български народ от 7 милиона души! Само на избори може да се види реално кой колко подкрепа има!
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, много си бял, за да искаш всичко да ти е безплатно. Намажи се малко с вакса, пък тогаз искай.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно хора всякакви ,но нещо до сега да се е променило или смяташ,че ще се промени.На 12 май-избори , кого ще изберат, естествено същите партии със същите лидери със същите икономически интереси.
24
0
 
0
 
! Отговори
dan-55 преди 11 години
До Анониментолко ли си си намразил оная работа?????
23
3
 
4
 
! Отговори
Найстина разумен преди 11 години
От седмица насам сайта днес.бг представя много избирателно информацията и новините , редакторите се стараят да ни внушат че протестите са безсмислени , като доказателство мога да ви дам анкетата която са пуснали. 100% има манимулиран резултат , с цел да ни разделят.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
22, знам че ти е неприятно, но и ти почваш като Бойко. Иска всеки само да му показва магистралите и метрото и никой да не говори за гафовето му. Протестите се отразяват широко от медиите, но не може да искаш да се показват избирателно само нещата, които на теб ти харесват! Този човек също беше част от протеста!