Търси се: палачът на кучета
Търси се: палачът на кучета
Портрет, направен по данни на очевидци, на предполагаемия извършител на палежа на бездомното куче Любчо Снимка: madamkrasi | 21 фев 2014 12:57
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
321
22496
37
18
Напиши коментар Коментари
150
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сринатата бг няма нищо общо с кучетата, те за нищо не са виновни за икономиката на страната, напротив и за това страдат в тази мизериясамо че са нарочени за най-голямото зло
149
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко престъпници и далавери има за разследване в тая държава, пак с глупости ни занимават. Хората ги грабят и бият *** по селата, няма кой да ги защити, пак с бълхарите ни занимавате. САМО ДА КАЖА НА КУЧКАРИТЕ, ЧЕ КУЧЕТО И ВЪЛКА ВСЕ ОЩЕ СА ЕДИН ВИД, НЕ ОТДЕЛНИ ВИДОВЕ. А КОЙТО НЕ ВЯРВА МОЖЕ МНОГО ЛЕСНО ДА ГО ПРОВЕРИ В ЧИЧКО ГУГЪЛЧО.
148
0
 
6
 
! Отговори
бат Здравко преди 10 години
Тва е баджанака
147
8
 
19
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Ало-о-о, в тази държава само садисти и *** ли живеят? Поне така съдя по писанията, и този няма ли кой да го намери, и да го запали, за да му се припомни приказката: "Не прави това, което не искаш и на тебе да ти се случи!" Аман от комплексари и страхливци.
146
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До .......160 Случайно да ти идва наум, че психопат ,който е способен на такава жестокост спрямо животно ,ще го направи и на дете????? Не дай боже да е твоето! За такива хора обектът на жестокостта е без значение.
145
5
 
19
 
! Отговори
doc преди 10 години
Отвратително двуличие. Тези, които страдат за кучетата си купуват агнешки главички, телешки език и всякакви животински разфасовки. Това може. Кажете някой да го е ухапало агне. Мазохистите обаче искат да ги хапят, лигавят и заразяват с болести. Само като погледна дечица които галят и целуват улични кучета, които са се близали преди това по онова, изпитвам голяма любов към всички любители на уличните кучета. Разбира се садизмът трябва да се наказва във всичките му форми.
144
1
 
5
 
! Отговори
</> преди 10 години
До 4 копитцаПросто си глупав, ограничен и напълно безмислен като присъствие.
143
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес го видях този на бензиностанцията на Ломско шосе! Купуваше си бензин в туба с надпис "За бизони", а от джоба на джинсите му стърчеше билет за Финикс, Аризона.
142
13
 
13
 
! Отговори
4 копитца преди 10 години
Вчера, късно следобед и докато слънцето красиво се изнизваше, почина пиле под номер 103 566 в пилищарника в Костинброд. Поклонението ще е в Кауфланд - Надежда, където се очаква да бъде разпродадено на части и на промоция. Част от тях ще бъдат отделени за бездомните чакалченца. Молим опечалените му поклонници да не организират групички из фейса.
141
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, това с котките е серийно и доста брутално. Но в момента в България буквално хората КУЧЕТА ГИ ЯЛИ!! Определено трябва да има контрол. Все пак живеем в градове, не в джунгла... уж!
140
20
 
7
 
! Отговори
мишката преди 10 години
Аз на времето имах един приятел на село дето залешяше пиратки Биг Тайгър върху гърба на котки с тиксо. Залепя пиратката, пали, пуска котката да тича и пиратката гръмва. Ловеше котките с капани. По това време уличните котки бяха понамалели в селото.
139
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Пурко Съжалявам, но аз мисля, че преди да се обвинява, трябва да се разгледа цялата ситуация и причино-следствената връзка. Медиите в България много обичат евтините и бързи сензации. Младите напористи журналистчета ги мързи да направят цялостен матириал!
138
7
 
17
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Едно е да се предпазиш от улично куче, даже да го застреляш при самозащита, съвсем друго нещо е садистичния акт, който е извършил урода....Палел го е целенасочено с цел да го измъчва, а хората твърдят, че Любчо(кучето) бил съвсем безобиден.
137
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо не питате какво му се е случило на човека, че да стигне до тук!!! Като няма закон, който да защитава жертвите на уличните ***! В Румъния само след един такъв инцидент въведоха евтаназия за заловени улични песове, а тук... хората са по-долу и от кучета. Нали уж мерките им за регулация на броя на песовете върши работа! Върши работа - увеличава се броя им, не намалява. Или може би трябва да внасяме виетнамци... Като не е качествена една система, то трябва да се спаси!
136
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Грухчосъс това име как не те изядоха ха ха ха
135
17
 
19
 
! Отговори
Грухчо преди 10 години
Паметник трябва да се издигне на този човек, допринесъл за намаляване популацията на краставите *** по улиците!
134
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхливец убива беззащитни животинки такива като него много познавам като видят по силен от него започват да се подмазват страхливци всички са такива като него
133
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
интересно ми е като дойдат извънземните и затворят хората в клетки или ги имат за кучета каква песен ще пеят
132
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименкотките са родени егоисти, те ще те напуснат, ако не им изнася. кучето ще е до теб винаги. затова казват- "котка" е жената, а "куче"-мъжа.но това са само характеристики, а тук проблема е как се защитава садизма))))
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много прилича на Владимир Живков.