Аз бях единствения пред Операта на Сидней Ав$тралия
Аз бях единствения пред Операта на Сидней Ав$тралия
Имах уникалния шанс да направя снимка на Операта без никакви хора. Риска си заслужаваше защото е изключително рядко обстоятелство, да не кажа невъзможно, и затова брандирах снимката ми спецялно за Dnes.bg Снимка: от Сидни Ав$тралия | 13 апр 2020 12:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
56
3738
10
10
Напиши коментар Коментари
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До От ЛондонЯ го знам бре... Сиднито е от Трън, нема висшо, но мечтае за Австралия от малък.
25
0
 
9
 
! Отговори
От Лондон преди 4 години
Обаче не стана ясно къде си завършил за да работиш с компютри. Ние ще ти помогнем да предолееш своята психическа травма като ни кажеш къде си завършил бакалавър и магистратурата за да ти кажем защо си станал такъв и също да те посъветваме какво ще правиш занапред да не ставаш за смях тук.
24
9
 
1
 
! Отговори
оотCиднейAaвcтpалия преди 4 години
До От Лондонне било компютри а компоти. Соц компютрите е спец оня Гущера от Норге. Бъркаш ме с него, той е гурото, той ги е проектирал някви платки е дизайнвал. Не аз. Аз бях дете през 90-те и съм си играл с Правеци за кратко преди да дойдат х286 х386 х486 и т.н. Но още помня когато пишех на Бейсик за майтап.И не съм живял 10 години в Западна европа, а от 10 години живея тук след като се преместих от Западна Европа. Това съм казал, а ти си го разбрал като чукча. Всъщност са 8-9 години някъде
23
0
 
10
 
! Отговори
От Лондон преди 4 години
До оотCиднейAaвcтpалияКато си на 30+ Откъде ще знаеш за компютрите от соца? Нали четохме твоите бисери че си работил на тях или?
22
10
 
1
 
! Отговори
оотCиднейAaвcтpалия преди 4 години
До Aaaи пак не позна, не съм самотен, женен съм имам деца. Жената е PhD, за разлика от мен про3тия магистър, тя има научни публикации покрай докторантуата в световни списания, свързани с някви математични модели и щуротии.То аз ако съм неудачник, то ти големия удачник, кой си каде си?Ае лека че лягам да спя, утре имам много важна техническа среща която засяга търговските отношения между Австралия и EU и имам големи отговорни проекти по сигурноста, криптации, цифрови сертификати и т.н. щуротии
21
9
 
0
 
! Отговори
оотCиднейAaвcтpалия преди 4 години
До Aaaтолкова дъърт не съм, на 30+ съм но от лайф стайла тук се чувствам на 17. Живял съм годинки в Западна Европа но не 10. Малко кариера понаправих и се ориентирах докато не е късно преди залеза на Зап. Европа. Няма се върне това което беше, а аз исках да вървя нагоре. За доказал се млад ИТ инженер цял свят е отворен. Утре имам онлайн митинг с технически отдел на Европейската Комисия от Брюксел и колегите тук с които работиме за Австралйския говърмент по ИТ сигурноста на търговията помежду
20
1
 
12
 
! Отговори
Aaa преди 4 години
Оставете го този мушморок.Най вероятно е голям комплексар,на който никой не обръща внимание .След като е живял 10 в Западна Европа и сега 9 в Австралия (така твърди, ама дали е вярно) ,значи е 40 -45 год. самотен Неудачник.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ОттCсиднeйAав$тралиЩо непрекъснато се пънеш да обясняваш къде и как живееш, някакви комплекси ли имаш, що ли...Спри да се напъваш за да не се оакаш, а си пий по-често хапчетата и се успокой, защото хич не ни интересуваш.
18
10
 
1
 
! Отговори
оотCиднейAaвcтpалия преди 4 години
До Анонимен 8какъв фотошоп бе, хаха. И какво за моето гражданство? Естествено че щом имам австралйски паспорт съм австралйски гражданин ве, не можа ли да го схванеш без моя помощ бе шн0рхел?Къде мислиш че живея? След като съм го написъл. От 9 години живея тук. И това пак ли е фотошоп бе тъпaн, ето снимки ***/3b8OCvbкартите ми за пазаруване ***/2z0IBCzТова са супермаркети и атракции тука. Или значи според теб живея в БГ и отскачам до Сидней на шопинг ли? Аутизъм ли имаш?
17
0
 
7
 
! Отговори
1-2 преди 4 години
Дотук си само с раздвоение на личността. С нетърпение очакваме разтроение и т.н.И между другото как е времето у факултето
16
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Скотска история
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПечуроТой е само един, с две самоличности. От Сидни и от Норвегия.като му блокират единия профил влиза с другия. А го хванаха по ip някъде около Димитровград.
14
0
 
23
 
! Отговори
Печуро преди 4 години
Ние не се впечатляваме че тия мушмороци живеят някъъде си.Абе не е лесно да си пр0ст когато си повярвал че си значим от другите по това че си бил в ,,чужбина,, Алооо ние да не сме 1989г та да ни впечатлиш.Имам приятел който живееше в Тасмания,музикант.И какво? Не се хвалеше наляво и надясно че бил някъде си.
13
1
 
38
 
! Отговори
Джукър преди 4 години
Това момче има страхотен личен живот хахахахах. По цял ден и цяла нощ кисне в днес-а и се наддумва с непознати. Под половината статии можеш да му намериш бисерите. Да ти таковам парите и заплатите...ти приятели нямаш ли, семейство??. Иначе ни обясняваш колко сме били зле ние.
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако наистина е правена както обяснява то би трябвало да е преди около 10-15 дена. Толкова отнема публикуването на снимки в сайта.Не се връзват историите му с реалната действителност,
11
2
 
25
 
! Отговори
Тоз пък преди 4 години
С ебайка си отишъл...с ебайка си на майка си...другия пък от Норге се поти да измисли нещо остроумно. Чукове, не разбрахте ли, че вече разумните хора не се впечатляват къде живеете?. Или пишете на Норге-ски или на ав$тралийски или се научете се да пишете на български, и обратно в 4-ти клас да учите отново география. Хайде със здраве, от Бългерия.
10
1
 
20
 
! Отговори
неграмотноооо преди 4 години
СпецЯлно!
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този дет е снимал е или клошар или чистач на улиците .. Снимката е ***, да беше ползвал дрон или нещо различно от китайски телефон
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направих си труда да разгледам снимката с....паспортите. Ха ...Те са вградени !!!фотошоп!!!Та един бърз въпрос :Къде си живял в Австралия за да имаш гражданство.Кога го получи и след колко години.Лични въпроси, НО т и не си спрял да се хвалиш.
7
1
 
25
 
! Отговори
Грудев преди 4 години
Хайде стига се хвали с тези паспорти ! Не те знаем как изглеждаш, и дали паспортите са на един и същи човек.Само спамиш под всяка публикувана снимка.