На континента няма корона вирус. Яко свадби
На континента няма корона вирус. Яко свадби
-33.980352°, 151.249745° са координатите. Няма корона-вируси на целия континент отдавна! Няма лок-даун нок-даун. Има свадби веселби и т.н. Паркирани бяха пред обредния дом докато отивах към плажа. С такава кола можеш да впечатлиш всеки в Оз. Поздрави от Сидней Ав$тралия и бъдете здрави Снимка: от Сидней Ав$тралия | 08 мар 2021 23:11
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
58
6164
3
18
Напиши коментар Коментари
24
0
 
10
 
! Отговори
Следящия Чизъл преди 3 години
ползва ,,Брига,, защото живее в Потс Поинт при югославяните в апартамент на последния етож.Във видеоклиповете му в ютубата беше си снимал.разхвърляно като на застарял ерген. Кара тойотка с регистрационен номер на древногръцки бог. Абе мани,жалко е да изгърмят бушоните ти от самота.ОПравдава се че не знаел че е българска думата....изпечен лъжло на контракт със саита за да *** тук за трафик....
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже почти всички си мислят, че Синди е толериран от днес... НЕ Е ТАКА. При публикация на снимка от читател освен данни отдолу е този текст :Dnes.bg не носи отговорност за авторството на изпратените снимки. Фотографиите се публикуват след модерация и без редакционна намеса от екипа на Dnes.bg
22
0
 
12
 
! Отговори
Ааа преди 3 години
От дека си бре момко. От македонския вилает или югославския бардак.Къде се венча.В Ямбол,Каспичан ?
21
0
 
26
 
! Отговори
Анлеларийй преди 3 години
Той е СиДни ,затова е СваДби.Не е ред тоя чичак.
20
2
 
17
 
! Отговори
Polipantev преди 3 години
Пише се, сватба с множествено число сватби, чукундури неграмотни! Сменете си редактора, като не можете да пишете!
19
4
 
5
 
! Отговори
Selo преди 3 години
inache spirashe da pishe za posledno mu beshe
18
2
 
9
 
! Отговори
/// преди 3 години
Тия таратайки освен, за да ги засиля към Надин за друго не стават
17
0
 
10
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Живея в Канада. Сега е сутрин там, пия си кафето и проверявам днес преди да ходя на работа - не ми се работи от къщи.
16
1
 
7
 
! Отговори
Шизофреник от Оз преди 3 години
Ми не знам аз тук си шизофренствам и траулирам форуми щото съм на свободна шайба а и ми спряха лекарствата щото Оз няма пари да се грижи за нас шизофрениците и си шизофренстваме на воля по улиците и търсим да се закачим с някой друг шизофренник да си лудеем на воля като свободни шизофреници
15
0
 
17
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 3 години
Сва-Д-би!
14
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ми той от години си страда от параноидна шизофрения и преследва хора в нета,рови в профилите....мани.Даже скоро преследваше оня шуменец,как му беше името не помня но не е наред в главата.Доскоро преследваше seo kung fu.Интересното е че е страшно наивен и наистина вярва ако му кажеш че живееш в Ню Йорк примерно.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
the coast golf club nurses war memorial chapel Мястото на снимката по координатите които е дал СиндитУ.
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от психиатричните проблеми на синдито със сигурност е шизофрения, защото сам си пише коментари уж от друго лице. Със сигурност е параноидна шизофрения плюс още нещо. Ако си пие редовно хапчетата ще е добре, до явно изобщо не си ги пие.
11
2
 
18
 
! Отговори
uзостанал ayтuст преди 3 години
Абе каквото и да говорим важното е че се е оженил за своя Вомбат и свещеника ги венча скоро.*** въкпроса кой ще му е кум?Някой македонец?
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Ами да много странни брътвежи има и как ги е смесил в една чорба стари и нови програмни езици.Това да се самообучаваш е страшна работа...абе развиваш едни комплекси че си свръх умен. Отделно че е македон е ясно,защо иначе ще живее при югобратята в Потс поинт? Ползва също сръбски думи-бригам и др и отгоре на това мрази Бг.Толерират го щото им трябва трафик а не мозък.
9
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Синдито е човекът, пиши не се отказвай, то това им остана на комплексарите - един изчезващ език и недай си боже някой направи грешка и го заклеймяват като нискоинтелигентен малограмотен ***. Американците са го казали - кажи ми колко пари имаш за да ти кажа колко си умен - чиста работа - измислили са мерило за интелект - парите. Айде цървулите сега да докажат колко са интелигентни - хахаха, къде са ми точките и запетайките, правилна ли ми е граматиката и пунктоацията и словореда аааАААА?
8
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Програмист съм от 20 години. Това което псевдо-австралиеца е написал са тотални безумици. Бъртвежи на луд човек. Със сигурност има някакви много сериозни психиатрични проблеми. За съжаление сайта го толерира и плодължава да ди тормози с безумните му постове и токсичния му тон.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до РЕПТИЛАко наистина си в Сидни и живееш повече от 9-10 години извън България, щеше да си наясно, че обредни домове има само в България. Това което си постнал е протестантска църква.
6
8
 
1
 
! Отговори
до РЕПТИЛ преди 3 години
И да ползваме рекурсивни алгота, но малко. Внимавай с рекурсиите че след C++14 статични променливи декларирани и инициализорани на един ред правят деад лок. Нали знаеш че е заради сингълтоните за да са тред сейф, статичните променливи вече правят лок и ънлок скрито. Декларирай и инициализирай статична променлива на 1 ред в рекурсия и зависваш деадлок на C++14 компилатор. При по стар компилатор преди Ц++11 няма дедлокА ти що не спиш? Да не си тук в Австралия?
5
3
 
14
 
! Отговори
Джукър преди 3 години
То Сичко хубаво, ама къде г-н Сидни турбо селяка, къде култура? Фърчиш в небесата, а не загряваш колко дива селска сопа си. Голямо хранене на българите, а твоя километраШ в Днес-а ни затваря с по няколко обиколки. Хипер комплексиран друсльо си ти, ей това е работата.