малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
малко вирОс в Сидней Ав$тралия?
-33.865604°, 151.213306° са координатите. Центъра е прекрасно когато няма коли и хора. Дайте мощни турбо-аграрни включвания, аз съм в ЯмбУл, Люлин, ДимитровграТ? Снимките направих на фотУшоБ, ПейнтбръЖ? Аз съм нерИАлен? Лок-даун Нок-даун? Поздрави от Сидней Ав$тралия! Снимка: от Сидней Ав$тралия | 30 юли 2021 13:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
142
11984
40
35
Напиши коментар Коментари
20
4
 
20
 
! Отговори
Ааа преди 2 години
Този който пуска снимки от ОЗ е работник в сайта.Набийте си го в главите.Той се представя и под други имена.Комплексарче , но прави трафик и зема заплата.Всичко е кражба и измама, нагласено и обработено.
19
2
 
5
 
! Отговори
До Пепи програмиста преди 2 години
Браво няма нищо лошо в това, но пиши Пепи овчара, а не пепи програмиста, за всички е ясно е ясно, че нямаш представа от компютри!
18
1
 
14
 
! Отговори
пепи програмиста преди 2 години
Пепи програмиста е овчар да . Пасе крави и овце в Реброво . Но собствените си крави и овце . Ако човек има 10 камиона , значи ли че е шофьорът.Или ако има строителна фирма .
17
2
 
10
 
! Отговори
А преди 2 години
Селянинът с колелото
16
1
 
10
 
! Отговори
До Пепи преди 2 години
Синдьо не те ментосва. Аз живея в Канада (не че е някакво постижение и гордост) и винаги ползвам тревата около алеите в парковете. Редовно спортувам/тичам над 10км на ден и бягам точно в тревата, която разделя пешеходната пътека от велоалеята. По този начин се предпазвам от травми. В последните 2 години е напълно нормално даже да газиш тревата на частен имот за да стоиш на 2м дистанция когато се разминаваш с хора - това даже е препоръчвано от провинциалното министерство. Жив и здрав!
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човеко от Австралазия, много си жалък, комплексиран и изтрещял..
14
7
 
7
 
! Отговори
София Запад преди 2 години
Всички ств мишоци!! Само Левски!!!
13
4
 
20
 
! Отговори
Мътематик преди 2 години
Вчера Минчо се включи днес Синдито, сърцето ми е пълно и съм щастлив, че тези прекрасни български мъже се чувстват добре, където и да се намират. Сега ми мина през мисълта, че Найденчо от Испания не е поствал, някой нещо знае ли, няма да мога да спя, ще се въртя като пумпал тази вечер.
12
6
 
5
 
! Отговори
пепи програмиста преди 2 години
Пепи програмиста си е купил 64 декара парцели в Реброво и си е направил имение там . На калта и вика - плодородна почва,защото отглежда плодове и зеленчуци . В единия край,има асфалт и път към София . Пепи ходи на работа и после се прибира в имението си .
11
4
 
10
 
! Отговори
отСиднейАвстралия преди 2 години
Кой ще ми пише глоба ве! На тая трева дори се подкрепя ходенето по нея! От тия координати дето съм снимал чак до Операта НЯМА да видите нито една табела да не се ходи в тревата. Дори в цяло Сидней не съм видял такава табела. Навсякъде е разрешено да се ходи в тревата. За колело, да кажем че карам по ръба на закона ама аз по принцип не се притеснявам, за 10 години никой не ме е глобил. Но с автоматика не газя трева, да не съм в БГ хаха. И да, снимах уикенда, и не нарушавам 10км радиус на локдауна
10
12
 
5
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
И какво правиш в тревата . Не мислиш ли че има полицаи и ще ти лепнат една австралийска глоба.Ама на тебе не ти пука . Гугъл мапс или някой друг сайт и после слагаш колелото.А всъщност си в Карлуково .
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера, защо *** обръщат внимание на този психично болен.
8
5
 
16
 
! Отговори
До 7: преди 2 години
Хайде, егати конспирациите! Синдьо поства снимки тук почти 10 години и ти ще кажеш, че 10 години стои над фотошопа за да лъже някой си. Ти на кой свят живееш - над 2 Милиона българи са зад граница, на практика няма българско семейство без поне един човек в чужбина. От колко време имаме право без никакви ограничения да живеем в ЕС?
7
3
 
9
 
! Отговори
. преди 2 години
Докато си играеш , пицата нахората изстива , тичай бързо да занесеш пицата, че ще излезе от твоя джоб. Поздраи , жълтия блокк , младо$$$$t , sofia
6
6
 
9
 
! Отговори
Летящия холандец преди 2 години
100% не 1000% фотошоп.Но не ми е в категорията да му обяснявам как го хващам.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Синдьо, точно на 1км от Операта. Тъкмо се готвех да проверя дали е повече от 10км и да те репортна на полицията, а то излезе, че спазваш мерките за домашен арест.
4
0
 
3
 
! Отговори
СУПА ТОПЧЕТА_$$$$ преди 2 години
И "ЛЮЛИН" СЕ ПИШЕ : ЛИУЪЛИН(ЧЕТЕ СЕ ПРАВИЛНО САМО ОТ СОФИЯНЦИ)ТИ ДА НЕ СИ ОТ ТРАБАДЪПКОВО ТА НЕ ВДЯАШ
3
4
 
8
 
! Отговори
СУПА ТОПЧЕТА_$$$$ преди 2 години
И КАКВО КАТО СИ В АВСТРАЛИЯ....КАКВО НА МЕН ДРЕМЕ КЪДЕ СИ ?????
2
0
 
9
 
! Отговори
ДО Сидней Ав$тралия преди 2 години
АБЕ АУСТРАЛЙИСКИ АРЕ СТИГА С ТАЯ *** РАБОТА БЕ:В ГРАДИНАТА С КОЛЕЛОТО - КАРАЙ С В АЛЕЯТА ДЕТО Е ЗА ТАЯ РАБОТА...
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е А4! Снимката предполагам е правена в неделя сутринта, тогава наглосаксонците обикновенно спят поне до обяд, в Лондон ако отидеш в ситито в 8 сутринта в неделя няма да видиш нито човек нито кола, тук таме някой празен автобус най-много.