НЛО
НЛО
На паркинг в Германия Снимка: Васко | 25 сеп 2021 20:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
21
9702
6
6
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съгласен съм с Лора. Да се твърди, че правиш кардио с елетрическа моторетка е несериозно.
16
0
 
4
 
! Отговори
Lora преди 2 години
До отСиднейАв$тралияСиднЕй, с ел. байк не се спортува. Това е за стари и мързеливи хора. Спортува се с маунтин байк. Може и с recumbent bike ако не ти е силен гърбът, но само по асфалтиран път. За природа не става.
15
0
 
4
 
! Отговори
До 14: преди 2 години
Казва се "такса спокойствие".
14
0
 
3
 
! Отговори
Борец преди 2 години
До добруджанчето - а плащаш ли застраховка "сигурност" а? Ако не мога да намина да предоговорим условията на бизнесчето, предлагам гъвкави условия, може да плащаш и с коли.
13
2
 
8
 
! Отговори
Аграр от Добруд$$$а преди 2 години
Аз се занимавам с аграрен бизнес от 20 години и слагам в малкото си джобче някакви измислени програмисти от края на света. Имам гараж с повече от десет луксозни автомобили, като това лято за рожденния си ден си подарих скромен Mercedes-Benz G 550. Сега прибрахме реколтата и имам огромни печалби. След като момчетата засеят, отивам на почивка в Аспен, САЩ като се надявам американците дотогава да олабят огрниченията за пътуване. Наел съм 4 програмиста като им плащам по 5000 на месец.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колеги, снимката е направена на паркинг в Германия. Регистрацията е Дортмунд. Не намесвайте Австралия и не влизайте в глупави спорове
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидней$$$$ Швейцария , Германия, Италия са с най много патенти в Света. От тия патенти се създават производства по целия Свят. Китайците и след сто години няма да могат да им ги изплатят.
10
0
 
20
 
! Отговори
Luigi Collani преди 2 години
се казва дизайнерът на този влекач, швейцарец, концепцията нашумя в средата на 1970тте покрай покачването цените на петрола, респ. желанието на фирмите да се намалят разходите (този е по-аеродинамичен). Основата е сериен влекач на Мерцедес, чистачките са 3 и се въртят в една посока (електромоторът е в центъра на клъглото стъкло) като "перка" на самолет. Видимостта е убийствена.
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Sвиндей толкова активно спортува из джунглите на тихоокеания, че не му остават повече от 20ч на ден да пуска постове. Давай Свиндей!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
$идней България може да е най бедната в ЕС. Но не забравяй , че сме в Съюз с държави със Свръх Производство / тук е ЕС винаги има нещо ново /. Държави с най много патенти, като Германия, Белгия, Холандия, Италия, Испания. В които има свободно движение на хора стоки услуги. И българите могат да пътуват и ако не работят в тях могат да видят всякакви чудеса в технологиите
7
8
 
6
 
! Отговори
dsfada преди 2 години
$дней дали не живее в Люлин, а?
6
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха Ха, личи си, че живееш на село. Стой си там където на никой от останалия свят не му пука дали сте живи на сигурната държавна работа и продължавай да пишеш глупости по разни форумчета. После, 6 цифрени сумички. Ти какво си очаквал, че ше носиш булката ли?
5
16
 
7
 
! Отговори
отСиднейАв$тралия преди 2 години
да но си нямате 6 цифрени заплати. Всяка година ставам все по-финансово красив, плувам с китовете и активно спортувам с елбайка в джунглите. А вие в панелистан сте силни и велики само в интернет пространството а за цивилизованият свят сте чели само в учебника по история, издателство народна просвета 1969та.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това което има в Австралия дваш повече има в ЕС. В Европа само няма аборигени , а кенгури има във всяка зоологическа градина
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Австралиеца от Сид$$$$. Няма с какво да ни шашнеш. Ние сме в ЕС. Това което е в Европа , Германия , Белгия, Холандия е върха на технологиите. ЕС най развития съюз в СВЕТА. И като минат няколко години технологиите се пренасят към покрайнините на Света.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Германия експериментират с електрически камиони с пантографи, на няколко аутобана има изградени такива инсталации за захранване, като при влаковете.
1
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тоя от Сидней. Такива интересни работи съм виждал и в Западна Европа, когато минах желязната завеса. Но как да ги споделям печата.