9/11
9/11
Октомври, ноември и декември обиколки - европа и америките.
Ню Йорк винаги ще го свързвам с 11 септември 2001.
Това е новата сграда на мястото на двете кули Снимка: N/A | 07 яну 2022 21:29
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
44
6066
9
3
Напиши коментар Коментари
18
2
 
8
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
лека жена е *** робе!!! За разлока от теб екскурзии мога да си позволя и изживявания, а ти??? Скоро да си приживявал нещо социално? Среща с жена, пътуване, ресторант или каквото и да било?? Не защото си СКОТ! Ти гледаш влакове AVE пт магистралата докато аз се возя в тях!!!!
17
7
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До до пепи и Lora Трасето на влаковете които развиват 300 километра в час минава покрай а-2 в испания . Явно си доста запознат с тия влакове . Да не си от леките жени или мъже дето обслужват шофъорите на камиони.И кой ти дава пари да се качваш на тия влакове . Каква ти е работата .
16
7
 
5
 
! Отговори
до пепи и Lora преди 2 години
слушай девственик снимам влакове, който развиват над 300км/ч защото мога дс си го позволя и изжевяване, което ти никога няма да изпитяш, единствено можеш да си говориш с козата на село и да пръскаш омраза в интернет и така, ще мине жалкия ти живот, до Lora слез на земята, по-голяма глупост от това, което си написала няма и на къде!!!
15
9
 
5
 
! Отговори
Lora преди 2 години
До ЦветиТук хората публикуват това, което те са видели и от което са били впечатлени. Ако Вие се впечатлявате само от замъци във Франция, други хора вероятно харесват други забележителности. нела сме толерантни. Естесвтено е, човекът да публикува снимка от Ню Йорк ако е там, а не замък от Франция. А и в интерес на истината, те повечето замъци в Европа си приличат и е трудно да се разбере дали е Франция, Англия или Шотландия, докато световния търговски център е един и никой не може да го обърка.
14
11
 
3
 
! Отговори
пепи преди 2 години
След месец пускам парника .ще имам домати и краставици . Зимата . Пък някой хора снимат влакове .
13
4
 
7
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
тихо девственик!
12
11
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Колко яко е да си *** . 90 процента от жилищата са панели . Това че плочата е лята на място и има външни стени от тухли не я прави по различна от панела.Даже панела е по здрав,защото е лят в завод . Ама важното е да крадеш снимки и да ги представяш за свои . Даже моята къща на село и тя е с плоча . Да - стените са от тухли . Ама те не носят нищо .
11
3
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 2 години
Какво очакваш от злобни панелистанци! Особено от такива като пепи овчаря
10
3
 
4
 
! Отговори
До Цвети преди 2 години
Бих се впечтлил ако ти тръгнеш да пътуваш. Но явно както повечето тук жледате и пътувате пред монитора. Пуснал човека снимка истинска по-добра от предните с зарята.Угодия нямате.... очаквам вече и плюене срещу новата власт.
9
13
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
До до пепи Аз съм овчар да . Имам малка ферма в Реброво и се занимавам с компютри сайтове и поддръжка на копачки . Вадя си хляба и не вися на мама и тате като тебе . Само крадеш снимки от тук и от там . Май забелязвам че Испания ти е най ясна . Според мене живееш в някое мадридско предградие . Не че е голямо геройство . Все пак стаи за 250 евро са все едно 250 лева във София .
8
2
 
10
 
! Отговори
до пепи преди 2 години
абе много си неграмотен бе овчар и злобен. Много лоша комбимация
7
11
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Да се беше хванал у работа . А не да крадеш снимки от нета . Ясно е че си от шумен и снимаш влакове .
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая сграда ще издържи ли директен сблъсък с А380?
5
4
 
6
 
! Отговори
Цвети преди 2 години
Бих се впечатлила на снимка от някой катедрала или замък в Испания или Франция отколкото тази стъклено бетонна сграда Съжалявам, ама нищо интересно!
4
4
 
6
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 2 години
Ае той човека обикаля "Америките" пред монитора като сваля безсмислени снимки каквито има милиони в нета. Мечтател
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката от къде краде? Ако е твоя да беше сложил нещо отличително в кадър за да знаем че не си я свалил от интернет? Телефон с днесбг или надпис на А4 в кадър трудно ще сложиш в крадена снимка
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напълно съгласен с предния коментар. Тези неща може всеки да ги види с Гугъл Мапс. Наистина може да бъдете по-оригинални като снимате някой парк, играещи деца, дори няколко птици в зимата, някакви домашни животни, езеро с птиците или рибите. Има милиони интересни идеи. Преди няколко години един американски вестник показа момиче, което тича в 50см сняг в парка. САЩ и Канада имат толкова незаселени и почти девствени територии, а вие отново бетона.
1
2
 
15
 
! Отговори
Ню Йорк преди 2 години
бетон до бетон нулева история никаква архитектура!! Живея в Cape Cod, Бостън изглежда много по-добре, снимай някой стълб дървен, стар влак