Бамбокова гура
Бамбокова гура
kudo за всеки даскал отворил снимката заради правописната грешка. Очакваме мощно включване само от компетентни агрономи. За сериозни конспиратори, снимката рисувах на пейнтбръж. Слушайки шума на парите който вятъра прави през бамбока. Поздрави от нериалната красута на Ав$тралия Снимка: от Сидней Ав$тралия | 30 ное 2022 16:27
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
261
49133
5
28
Напиши коментар Коментари
58
3
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
За да не знам нещо секретно трябва да е по високо ниво от моето. Най високото ниво е 5, там са и файловете за извънземните. Ти от това ниво ли си че ги знаеш? Събирача на капачки от Бангладеша на Европата тръгнал да обеснява на мен, секретен консултант и експерт със световен опит и 5 цифрена заплата чисто долари, ръководещ секретни софтуерни проекти, анализи, ревърс енжинеринг с top notch и cutting edge технологии които не си сънувал? Оправи ми деня Почувствах се като Колумб общуващ с индианците
57
1
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
Ае брат, кво секретно стадо за говермента говориш? С гуми и дрехи ли си се надишал? По новините го казаха. Тук фермерите имат хелита. Повечето. Едни малки хеликоптерчета, не са скъпи. Вършат добра работа при събиране на стадата и пестят време. Няма нищо лошо да си овчар. В Австралия поне. Повечето имат лиценз за управление на хели. Бъди жив и здрав.
56
0
 
7
 
! Отговори
Овчар преди 1 година
Много съм ти благодарен, че ме осветли за фоерверките в Сидни, сега вече ще мога да умра спокоен защото през целия ми живот се чуствах неудовлетворен. Благородно ти завиждам, аз открай време си мечтая да паса едно секретно стадо за говернамента, но за пpoсти хора като мен визи на дават за Ав$$$тралия. Естесвено, че твоя подпис тежи, тежи както твоите високо интелектуални коментари тук, написани с хирургическа лексика и логическа мисъл. Аз няма повече да пиша тук защото трябва да доя овцете.
55
3
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
Още не съм отпрашил из райските красоти наоколо заради семейството ми. Държат да гледат новогодишните фоерверки над Операта. Вчера ходихме и гледахме моста как го подготвят, осветлението и тн. Аз не държа да ги гледам фоерверките. КОЛКО от вас знаете че фоерверките не са само в полунощ! Има също и в 9 вечерта! По кратки са, викаме им Детските фоерверки. Тук за 10 години съм се нагледал. Бих отпрашил някъде сега. Но бачкам в гаража слагам нови тунинзи за оффроуд от 304 стомана, 304 стайнлес стеел
54
2
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
Нямам време да обеснявам на агрономи, ако някога беше работил високо квалифицирана работа щеше да знаеш че човек колкото и добре да живее все някога идва момент да пише документация. Всеки инженер ръководител слага подписа под документи които са внедрени и дава гаранция на работата. Никой друг не може да го подпише от мое име. Подписа ми е тежък и носи отговорност за секретните проекти в моя отдел който ръководя. Софтуера ни е изключително секретен и важен за говермента
53
1
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
И що да съм злобен? Казвам истинските неща както Сарафа в песента София деЖанейро. Гледай клипа. Аз написах само една малка част от документацията, която е дълбоко техническа и под нея си слагам подписа като консултант софтуерен инженер магистър. Моята експертна оценка за секретни нещата които разработвам в моя екип от специалисти на световно ниво. Ръководя част от секретните проекти и в моя отдел сме внедрили доста неща в говерментската инфраструктура. Правя си яко кинти и обикалям сред красоти
52
0
 
7
 
! Отговори
Овчар преди 1 година
Синдя, пак си злобен защото не си се наспал тази нощ! Дишай дълбоко! Ние всички се радваме на твоите огромни успехи и завиждаме на австралийското правителство, че човек с твоите умения пише документацията там.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
там само кучетата останаха. Затова такива са ти събеседниците. Бангладеша на Европата.
50
0
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
а в пловдив сидни е команда за кучета!
49
0
 
7
 
! Отговори
Чиичо ти преди 1 година
Браво Сидни браво батка, за пореден път изплиска легена.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наспи се и си почини много дълго Синдьо! Дишай дълбоко и се успокой! Вземи си един студен душ и вземай хапчетата редовно! Ние всички се гордеем с теб и се радваме за твоите неимоверни успехи. Знаем, че ти си преуспял и много щастлив.
47
0
 
1
 
! Отговори
преди 1 година
Пишем ти бавно за да го четеш бавно, понеже си Сашко и са те разменили като бебе. Гордей се че всичко в БГ е хъбове и платформи, портали, фондове, стартъпи, квантови компютри, иновации за всички. По улиците само инвестори, крипто кралици, гуверньори, инфлуенсъри, трейдъри, коучове и меринджеи. Народа бръмчи на енергйни борси, слотове, бонус-малус, к.феви зони, саниране, ремонти на ремонти, инхауси, ресори, джиросване. Никой не седи на кръгли маси. Екюта никой не чака. Боновите книжки са рахат
46
0
 
14
 
! Отговори
Агронон преди 1 година
Синдьо, дай ни възможност и ние да си починем от тебе - от красивите ти снимки и от смислените ти коментари, написани грамотно като специалист, който пише документацията за австралийското правителство. Дай ни една почивка от 2-3 години и се съсредоточи към твоите ценности.
45
0
 
11
 
! Отговори
Ааа преди 1 година
1 милион пъти Ви писах.:Този Синди е пъпчиво *** ,контрагент на сайта и пише за да има трафик.За Коледа да му съберем някой лев за да отиде на така мечтания ОЗ. На всички останали: Весели празници!!!.
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, всички ние се радваме и се гордеем с теб! Сега прочети бавно няколко пъти коментари 47 и 48 докато ги осмислиш и отивай дълго да почиваш.
43
2
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Абе вас всичките не са ви разменили като сте били бебета? Аз си пуснах 2 месеца отпуска, ще скитам и приключенствам по места дето и по Дискавъри не сте виждали. Вчера след като си взех годишните бонуси, ме уведомиха че от февруари 2023 ставам още по финансово красив. Още куп пари ще ми дават. 2 месеца няма да го мисля говермента, но той не спира да ме мисли още колко пари да ми дава. Аз съм щастлив и само мисля къде да скитам из уникалните места наоколо. Бъдете щасливи и вие.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синдьо, съгласен съм с Иван. По последният ти коментар си личи, че имаш нужда от много дълга почивка. Почини си добре без аллкохол и дрога, не влизай изобщо тук и си лягай рано.
41
0
 
6
 
! Отговори
Иван преди 1 година
До 46Не се притеснявай приятелю. Не е нужно да обясняваш защо и какво. Дали си в Сидни или в Димитровград няма никакво значение. Важно е майтапът за гавърнмента, секретните нива на достъп и пет цифрената заплата да вървят. Наздраве за празниците и да прекараш добре дългата отпуска :)
40
1
 
0
 
! Отговори
преди 1 година
Иване и ти си един скрит Сашко. Исках да свърша едни неща и да приключа преди да отпраша на дълга ваканция. Водят се преговори в говермента за внедряване на тези работещи решения и сме на финална фаза. Изникнаха проблеми вчера след ъпгрейди на библиотеки и исках да приключим и да отидем на внедряване докато съм в дълга ваканция. Да не се блокират нещата защото излизам в дълга ваканция. В моя екип раборят супер квалифицирани международни експерти. Но пък станах на обяд и сега отпрашвам навън
39
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 1 година
На всички е ясно, че Сидней не е в Австралия. Някой отегчен ИТ елемент или само елемент се забавлява да публикува глупости, за да тече разговор.