Посолството ни Берлин – бъркотия!
Посолството ни Берлин – бъркотия!
Такава чудо има само пред нашето посолство... Снимка: Halil | 21 юни 2018 19:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
16282
3
3
Напиши коментар Коментари
4
8
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 5 години
И най-интересното е как са наети работниците (1000%-ва шуробаджанащина). И с някоя друга дума: всичките вътре са за подмяна и изхвърляне. Не знам какви заплати взимат, но не ги заслужават в никакъв случай. Слава богу, че повечето от услугите които са ми трябвали ( напр. сключване на брак) ги предлагат и немците стига да ги разбираш на езика им( има и преводачи в краен случай). По възможност бих изритал всички там, нови и млади хор +обучения+стимули = работеща система! Без промяна, дъртите вън!!
3
9
 
10
 
! Отговори
Някой си преди 5 години
То и тия в посолството не знаят сигурно какво точно правят там или поне какво би трябвало и как което също е много важно. Още с влизането и все едно се връщаш с цяла една епоха назад във времето. Нацупени дърти лелички които така или иначе в 90 % от случаите не знаят какво конкретно искат и недай си боже да идваш от друг град. 100% ще те върнат за някое документченце и нали поне немците магистрали имат и айде наобратно, че и това да им закараш на кокошките.
2
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Киоск на Бранденбургската врата ли да отвори представителството? Може и лека мебел с безплатно кафенце и чадърчета за чакащите. Само ние българите имаме удивителната способност да не уважаваме институциите си и да плюем по тях - особено злобно когато сме извън България. Същата опашка може да се види, снима две пресечки по- надолу обаче е пред банка-немска. Що не снимате там?
1
10
 
15
 
! Отговори
Panov преди 5 години
То не е бъркотия, а трагедия. Влизаш вътре и си вече в 1960 година. Липсват пос-терминали, а изобщо, че се намира точно до една от останките на ДДР, в центъра, на Мауерщрасе... и липсват вътре елементарни неща...ама нищо, с новите немци, както са тръгнали назад и надолу, скоро ще ни настигнат.