Замръкнал в жунглата...
Замръкнал в жунглата...
Когато си улав е така Снимка: Възмутен читател | 29 мар 2023 16:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
32
54156
27
15
Напиши коментар Коментари
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на автора !!! Готин весел кратък комикс.
6
1
 
38
 
! Отговори
Да обявим и тук: преди 1 година
Давам голяма парична награда ако някой ми намери дори и 1 (ЕДИН) коментар БЕЗ граматична грешка на чалгарчето от Сидни за 10 (ДЕСЕТ) години писане в този сайт.
5
0
 
8
 
! Отговори
преди 1 година
още идеи. Напиши "Пазар на булки vice asia" в тубата. Има го на български, англйски, немски, испански. Записа е от Нешанал Географик и други световни телевизии. Истинската жунгла сред която живееш.
4
0
 
30
 
! Отговори
Още идеи преди 1 година
Браво на автора. Да продължим коментар 1 с още идеи - може да го нарисуваш клекнал в "жунглата" по голяма нужда, както той самия се хвалеше, че го правел. После как бяга със смъкнати крачоли от някое загоряло мъжко кенгуро.
3
0
 
35
 
! Отговори
До 3: преди 1 година
За никакви обобщения не може да става въпрос. Но, щом толкова изгаряш да споделяш личния си живот, какво правиш и къде го правиш, то може да задоволиш воайорите с публикуването на истинските ти имена, линк от твоя LinkedIn профил с цялата ти трудова и образователна биография и твоите колеги; снимки на теб заедно с твоята жена и деца във Фейсбук, а също не забравяй и скрийншот от заключение на добър психиатър в Сидни, че си здрав. Така, воайорите ще правят само верни заключения, а ти ще се кефиш.
2
27
 
16
 
! Отговори
преди 1 година
Да обобщим! Разбрах че съм общ работник. Нямам общо с Австралйския говермент. Никакви секретни проекти. Никакво секрено ниво от AGSVA. Снимките крада от гугъл. Живея в Люлин. На социал. Не разбирам от ИТ. Не зимам 5 цифри чисто долари на месец. Зимам 700лв. Търкам билетчета. Събирам капачки. Бия се за олио. Плащат ми да пиша тук. Гледам овце, кенгура. Не гледам миграцията на китовете, а на мините от Одеса. Мия чинии, гастербайтерче съм все пак. Нямам семейство, жена деца. Абе пълен непрокопсаник
1
1
 
20
 
! Отговори
колъо терориста преди 1 година
Джунглата в Радомир.