Поредния от "лидерите", който "не е червен"
Поредния от
Коментара оставам за Вас. Снимка: Николай Матев | 08 мар 2013 11:24
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
116
15441
68
10
Напиши коментар Коментари
87
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сметките за ток са високи най - вече не заради цената на тока, а заради другите такси и таксички, защото НЕК е пред фалит с 2 милиарда лв. на минус заради Белене и още милиард за Цанков камък. Така управляват другарите, с широка ръка и смело, нали е за сметка на българския народ. Не се оставяйте на нихилизма обаче, излезте на 12.05 и гласувайте задължително, за който да е, само не за БСП.Само така можем да се отървем от тях, после ще оправим и другото.
86
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Информация за заговора излезе дори в руските весници, това Кулезич показа в предаването си и още на другия ден беше уволнена. А каква беше първата работа на БСП след оставката - Миков да посети Москва и да обещае, че спечелят ли изборите веднага подновяват и двата проекта.Това отговорно поведение на бълг.политик ли е,да търчи веднага да докладва,до друзята явно вече губят търпение, защото са броили на нашите едни дебели комисионни и работата не е шега.
85
1
 
13
 
! Отговори
гуци преди 11 години
Като гледам външният му вид се убеждавам в правотата на Дарвин,сигурно е точно липсващото звено в човешката еволюция
84
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може сега да са дирижирани, и това ме съмнява сега, но трябва да не живееш в този свят, за да не виждаш безумната бедност, безработица, безизходица. Дирижирани са, бъди сигурен, всичко избухна заради повишените сметки на места с 100,200%. Това беше умишлено направено, за да се събори правителството, което отказа проектите Белене и Бургас - Александропулис, два неизгодни и супер заробващи за България проекта, на които Русия много държи и заради които другарите вече са взели комисионни
83
6
 
23
 
! Отговори
лил преди 11 години
Не е само този миризливото г..но, оня другия-Янко Петров пък е от гражданското движение Сила, което издигна номинацията на Алексей Петров за Президент, оная пък Манова от Благоевград, откъдето тръгнаха протестите беше официален гост на конгреса на БСП и се изказваше от трибуната, има ги тези неща в нета, проверявайте на кого се доверявате и мислете, мислете...много е важно!!!Да не стане така, че протестите да върнат на власт предателите на българските интереси от БСП/ДПС,а заплахата е реална.
82
2
 
16
 
! Отговори
a ye преди 11 години
ахахаха системният администратор на вестник Дума, червеното ITнекадърник смотан
81
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другари, дерзайте- един го изровиха, но останалите няма да могат. Протестирайте с тълпата и викайте най-силно против всички, докато *** се усетят ще сме захапали кокала и нашия лидер ще ни прости думите срещу Партията Майка. Заедно до Победата! България на българите! Долу ***, долу монополите!
80
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този се оказа *** *** !
79
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може сега да са дирижирани, и това ме съмнява сега, но трябва да не живееш в този свят, за да не виждаш безумната бедност, безработица, безизходица. София не е България, но от край време всичко отива там.Мутрополитиците съсипаха живота на българите.Сега е удобно да се навъртат някои от лични интереси около протестиращите, но протестът е естествен и за съжаление няма да е последен.Най-голямото съжаление е, че няма да има резултати, защото тези, загнездени удобно, много трудно ще напуснат.
78
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато говоря с някого, гледам го в очите. Славчев не гледа в очите, когато му говорят и когато той говори.Пробутват млади "политолози", натрапени от един формат на БНТ. Има един с опашка, който трудно реди три думи в изречение и едва мърда от слаботеленост, вероятно е учил някъде за лидер.Ни Левси, ни Ботев са ги показвали по телевизията и не са учили политика.За лидер не се учи - лидерът има човешките качества-свободен дух, готовност , отговорност, саможертвеност, мъжество. Ум и смелост.
77
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кусура му е че е поредната червена пенюга , това малко ли е
76
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв косур му намирате на това момче. Той е младо момче, вълнува се за бъдещето на страната. На такива момчета утре страната ще разчита.
75
5
 
9
 
! Отговори
Братя преди 11 години
Само да се погледнем за миг отстрани , четейки коментарите надолу. Ядем се като кучета помежду си, всякаш не сме един народ , една кръв. Продължава ли това ще продължава и нещастието ни. Разединението прави слабостта.
74
9
 
47
 
! Отговори
кариерист преди 11 години
Има ли някой който не му стана ясно че тези протести бяха усложливо дирижирани и изпозлвани от кръгове на БСП и Атака (и останалите псевдо-националисти). А този господин е все пак системния админисртатор на вестник ДУМА. Незнам какво се чудите че бил червен. Този си е обикновен червен кариерист-комсомолец.
73
5
 
7
 
! Отговори
софчето преди 11 години
МИЛЕЯ ДА СИ ХОДЯ В БЪЛГАРИЯ В БАЩИНИЯ СИ ДОМ.ДА ЖИВЕЯ .А НЕ В ГОСТИ.РАЗБЕРЕТЕ ГОСПОДА СТРАНАТА НИ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНСКА А НЕ ПАРЛАМНЕСКА. ИЛИ НОВА ПАРТИЯ СЪС НОВИ ЛИДЕРИ .СТАРИТЕ ЛИДЕРИ НЕ НИ ТРБВАТ ТЕ ГЛЕДАТ ДА ГРАБНАТ ВЛАСТА ВР ЪЦЕТЕ СИ.ЗАЩО РАЗДЕЛЯТЕ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ ЧАСТИ.БЪЛГАРИ ТУРЦИ И ***.БЪДЕТЕ ЕДИННИ СПЛОТЕНИ И ТЕ СА ЧЕДА НА БЛГАРСКА ЗЕМЯ.ЗАЕДНО РАМО ДО РАМО СЪС ТЯХ БЯХ В РЕДОВЕТЕ НА Б Н АРМИЯ. ЗАЕДНО ДАДОХМЕ КЛЕТВА ПРЕД БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ ЦЕЛУВАЙКИ АЗ СЕ ЗАКЛЕХ
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България ще се оправи, когато спрем да си продаваме *** за пари, без да ни интересуват др. Държавата ни наистина ще изчезне ако продължаваме да се държим по този начин. Нека аз да си прибера рушвета, а той народа нека плаща. Това сякаш не сме една нация, сякаш не краде от собствения си народ, сякаш не го интересува, че така вреди на собствената си страна. Ей това е проблема, че тези хора не са един и двама. Един да си отиде 10 ще го заместят
71
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малумни герберасти,ще ядате тоягата
70
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя трябва да му падне Червената РОЗА.
69
18
 
8
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
Най-големите плантации за зелена енергия са на Цветелинка и дружинка герберска, които много умело се възползваха от недомислията в закона. А цената на ел.енергията от ТЕЦ-овете е по-евтина от тази от фотоволтаиците и ветрогнераторите, та не знам за какво се пенявиш!
68
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хехе, подобни снимки могат да бъдат спретнати за всеки протестиращ и за всеки водач, даже и за Цв.Цв и Боко. Той фотошопът не подбира...