Лицата на протестите - хора от БСП
Лицата на протестите - хора от БСП
Оказа се, че протестите на хиляди българи бяха опорочени от политически ангажирани индивиди, които с цялата си наглост дори създават движения, които предлагат "алтернатива" на политическото статукво, а всъщност обслужват интереси. Сами се убедете! Снимка: Tatyana | 18 мар 2013 20:54
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
33650
43
12
Напиши коментар Коментари
14
6
 
0
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
До Коко: че ще си живееш нещастно цял живот ако не се промениш!
13
14
 
1
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Всички различни от вас ли наричате безсрамници? Тия етикети, които нискочели хора лепят на всеки, който е с леви убеждения, съсипаха България!
12
5
 
2
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Патриот: - Бегай се гръмни, колкото по-скоро, толкова по-добре! Владимир: - Аз съм тесногръд , нещо да ми кажеш?!
11
16
 
7
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
Смешно, първо е смешно как се изопачава всичко в България и второ, че вие сте толкова наивни да вярвате на всяка картинка публикуване в медийното пространство.Познавам Лора много добре тя е с леви убеждения, но това не я прави комунистка. Ако имате малко политическа култура ще направите разликата. Дайте шанс на млади хора и спрете да бъдете тесногръди!!!
10
9
 
15
 
! Отговори
varg преди 11 години
Както казах 90 % от хората в България са обвързани по един или друг начин с мафията точно и затова няма да има по-добър живот.
9
5
 
19
 
! Отговори
до патриот преди 11 години
А вашата лява педерунгелска лява политика е на път да издигне ***, мързела и исляма в официалното лице на България. Не си ли давате сметка, че вашата политика ще бъде още по-пагубна за България?
8
18
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Социалиста е прав!Това е дело на поредния седерунгелски злобен *** !Да защо не социалист ,защо не комунист ,защо не човек с леви разбирания .толкова са ми противни седерунгелите и десните с тяхната боклучава фашистки идеология и пещерния им окъснял анти-комунизъм ,че ми се приисква да бъда комунист само и само да ги тровя!
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Честито на всички протестиращи! Аз като ви казвам че сте маймуни и пак ставате жертва на политически цирк на бсп си мислехте че разбирате от нещо, ама какво стана... То беше ясно че на протестите е пълно с платени *** и спонсори/поддръжници на бкп...
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нормално е партиите да искат да яхнат протеста на хората! След като сме неорганизирани, така ще е!
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На някои много, ама много им се иска да елиминират протеста на гражданите. И за съжаление вече успяват. Започнаха да дискредитират протестиращите, да ги делят на цветове, партийна принадлежност и т. н. Същите обаче отдавна "забравиха", че всички партии се пръкнаха от една майка "БКП". Всичко в тази държава е фалш, фарс. Срамувам се, че съм българин. Толкова помия на едно място ми идва в повече. Няма да се оправим.
4
5
 
17
 
! Отговори
антисоциалист преди 11 години
До социалистИдиотИТИ казват у ваше Село!Иначе - АЗ искам да ти отнема правото! Ти за кво протестираш, ве - ГЕЙ, м!??
3
14
 
9
 
! Отговори
социалист преди 11 години
Кой иска да ми отнеме правото да протестирам срещу идиотити които довеждате на власт?
2
8
 
14
 
! Отговори
ted преди 11 години
nqma skrito pokrito alooo bspeto nqma 4ervenite vi *** lusvat ;) tuz da si hodi nemoje nali uj bez partiini trqbvashe da sa liderite be vsi4ko beshe naglaseno
1
28
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Да защо не ,струва ми се хубаво момиче!