Горелият Любчо – с надежда
Горелият Любчо – с надежда
Помните ли малкото куче Любчо, запалено от садист? То също посрещна Баба Марта - вижда се мартеницата му.З а възстановяването му ще е нужна най-малко 1 година. Снимка: madamkrasi | 04 мар 2014 15:37
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
106
9791
41
7
Напиши коментар Коментари
32
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От казармата имам подобен спомен. Имаше двама пловдивчани, на които животът на границата не им влияеше много добре и 3 или 4 пъти палеха живи кучета и котки. Миризмата като цяло е дразнеща, пищенето на хайванчетата също, но последствията бяха тишина, чистота и спокойствие. Няма лай, няма бау, само тихи и спокойни дни. В два от случаите бях свидетел и трябва да призная, че това беше нещо наистина красиво, ако се абстрахира човек. Нещо като огнена топка, която снове напред назад. Празнично почти.
31
1
 
12
 
! Отговори
жен шен преди 10 години
Браво на Любчо! А сега онзи еволюционно изостанал ***, дето го запали, да си получи заслуженото :)
30
8
 
5
 
! Отговори
До 32 преди 10 години
И още нещо - утре ще се появят разни любители на прасета, овце, крави и т.н. и ще нападнат скотовъдците, че ги измъчват и убиват най-брутално. В някой части на света, хората традиционно отглеждат кучета с цел добив на месо - и те ли са изверги по твоята логика например, къде е тънката линия между престъпника и нормалния човек, които просто изкарва прехраната си, както са правели това предците му?
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази нощ ще спя спокойно, състоянието на Любчо се подобрява. Имам гастрит, но сякаш и него не усещам. Поглеждам навън, времето е слънчево, пролетно, дръвчетата са нацъфтели. Ех, Любчо, какво щяхме да правим без теб?!
28
13
 
1
 
! Отговори
До 33 преди 10 години
Къде видя моята подкрепа за паленето на песове г-н основен стълб на цивилизацията, употребяващ думи като тиква и ***? Аз никога няма да сложа знак за равенство между куче или което и да друго животно и човек - за мен това не е нормално и обратното е позиция на болен психически човек! Това куче си го лекувайте, гледайте си го и въобще правете какво искате с него, защото за мен то е просто вещ, като един куфар, но не мисля, че това е някакъв кой знае какъв обществен проблем.
27
1
 
14
 
! Отговори
@ Анонимен преди 10 години
Не може ли да ти огрее тиквата , проблема не е че света ще спре да се върти без Любчо , проблема е , че това е изключително жестока постъпка и такива неща не трябва да се случват в едно общество , което има амбиции да бъде цивилизовано , когато омаловажаваш подобни случаи просто защото не харесваш кучета или животни , ти всъщност подкрепяш коствено един *** , който с нашето законодателство и "будна" полиция утре ще посегне и на човек , тогава ще люпиш семки и ще псуваш *** ...
26
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей това куче Любчо стана глобален проблем. Какво ще стане без кучето Любчо, как ще оцелее света, не ми се мисли. Не знам кой е садист, но определено някои хора прекалено се вманиачават, да не кажа и че изпадат в по тежки психически състояния. Гледайте си кучета вкъщи, никой не ви пречи, но спрете да ни навирате в лицата вашите мании.
25
0
 
9
 
! Отговори
В този ред преди 10 години
на мисли , какво стана с оня *** дето насъска грозния си питбул да разкъса куче на улицата пред очите на деца ? Съмнявам се , че е в затвора.П.С. Реалист , да ти *** майката жалко човече.
24
11
 
3
 
! Отговори
Кръстник преди 10 години
Или Огнян?
23
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не го ли прекръстихте на Пламен?
22
2
 
16
 
! Отговори
За малкия страдалец преди 10 години
Благодарности че поствахте тази положителна новина. Дано по-бързо се възстанови животинчето. Не искам да питам за гадовете, които са го измъчвали.
21
1
 
16
 
! Отговори
Праведен преди 10 години
Дали наистина не заслужаваме теглото си?! Аз съм сигурен 4е и на Господ сме му противни с цялата тази злоба!!!
20
4
 
9
 
! Отговори
лоша работа преди 10 години
До Omnia MeaБолни и мизерни старци и деца има в изобилие, в българия и посвета. Това че един болен мозък го е запалил не значи че всички хора са лоши.
19
2
 
17
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
"В полза на болни недъгави и гладни хора..."? Като болната, бедна и недъгава гадина, която го е запалила? Не, благодаря!
18
22
 
2
 
! Отговори
лоша работа преди 10 години
Това че са запалили кучето е много противно, но честно казано парите и времето които се влагат в грижа за кучета (това и попринцип) могат да се използват в полза на болни недъгави и гладни хора...
17
2
 
27
 
! Отговори
благодаря преди 10 години
Благодаря за тази добра новина!Всичко добро малък Любчо-,благословена да е ръката протегната към теб.
16
4
 
19
 
! Отговори
дам преди 10 години
и после не се чудете защо живеем в ***. не са виновни кучетата , а *** . всички искат да избиват улични кучета и го правят ама не им стиска да набият *** който: краде ток, мародерства по селата, създал е система за източване на държавата с всякакви схеми, като се започне от раждене, мине се през наркотици, обсвебване на държавна собственост и се стигне до това че данъците ни отиват за издръжка на същия този ***. НО ЗА ВАС ПАК БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА СА ПРОБЛЕМ- НЕКА ГИ ИЗТРЕПЕМ ВСИЧКИ
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До РеалистРеалистееее, *** се пише с О, *** какво да те правим хайде, ще те търпим и теб тук.
14
3
 
18
 
! Отговори
nn преди 10 години
Реалист, ти си просто един един лош и жесток човек,дали е човек или животно,все е живо същество!
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 14такива като теб ме изнервят по цял ден.един ден като разбереш,че и човека не е нещо повече от животните???и за него ли евтаназия?