Крадец на дарение за бедните. Наглост, безочие...
Крадец на дарение за бедните. Наглост, безочие...
Този служител на "Паркинги и гаражи" Шумен взе гащеризон, предназначен за крайно нуждаещи се. Днес, по инциатива на местното радио, дърветата по центъра на града бяха окичени с дрехи с надписи ''Не съм изгубен, стопли се!''. Снимка: varg vikernes | 08 яну 2016 08:57
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
59
11440
3
20
Напиши коментар Коментари
10
12
 
24
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 8 години
Защо се заяждате с човека? Да си снима колкото иска. Пречи ли ви? Ако не ви харесва просто не четете, не гледайте и не коментирайте това, което е качил.
9
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
такива като варг навремето ги лекуваха ефективноникой не го интересува,че е болензащо ще травмира така дете от фейсбука,обаче да търчи по улиците и да снима хората не е болен,да работи пак е болен!?
8
7
 
31
 
! Отговори
garg преди 8 години
До vargTix perverzniko .
7
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демек се правим на много ларж, като мятаме якета по дървета, обаче ако някой вземе, изведнъж се снима и се унижава човека.Към 8Варг (Ивелин Георгиев по прякор Наталия) не е работил никога, защото е инвалид от казармата. Освен това е освидетелстван с шизофрения от Шуменския психодиспансер. В следствие на тази шизофрения е снимал гей порно на градските гробища и е изнудвал малки момичета по интернет, за да правят секс с него, за което е арестуван.До 5 мин коментарът ми ще бъде изтрит.
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варг тьртея дето като си отиде мама и той ще е на улицата
5
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варг селската клюкарка. Имал той един приятел... Я се изнасяй от на мама и тате къщата и се хващай на работа, стига си се шматкал с фотото из Шумен. Намери на хляба мекото Днес-а дето му пускат жалките (слабо казано) снимки и голям журналист го раздава по пейките сред пенсионерите. От хубаво никой няма да си взема втора-трета рака дрехи, хрантутнико. Наталийке, знаем те.
4
7
 
35
 
! Отговори
8 преди 8 години
До vargА ТИ НА КОГО КАКВО СИ КУПИЛ ОТ ЗАПЛАТАТА СИ?!ЯВНО СИ БИЛ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР:"ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ!"
3
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargАма познаваш ли го? Стигат ли му не стигат ли му като работи? Ми и аз бих го взел с идеята за някой друг и утреще ми сложи някой снимка тук и ще каже е и тоя се ненаяде. Според тебе този който взима да носи втора употреба, го взима щото да е на келепир? Ми той ако си има достатъчно ще си купи ново и няма да погледне към нещо носено и закачено на улицата.
2
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А дали освен ''Не съм изгубен, стопли се!' е имало и надпис "Важи само за крайно нуждаещи се" и кои точно следва да се приемат като крайно нуждаещи се. И защо пък този човек трябва да е наясно за някаква там инициатива. Много станаха фотографите в тази държава, брей.
1
6
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека може и да го взима за друг, може и наистина да е в затруднено положение. Некоректно е да се заснема така. По добре го дай на конкретен човек, вместо да даряваш така и после, но аз не исках да го давам на теб.