Камата, но не с нож, а с пушка - отстреля жираф
Камата, но не с нож, а с пушка - отстреля жираф
Гнусна, по-гнусна, най-гнусна жестокост на сафари в Африка Снимка: Камата | 29 мар 2016 07:18
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
117
13680
10
45
Напиши коментар Коментари
67
5
 
2
 
! Отговори
До 76 преди 8 години
Да прав си лова не е за 50 годишни момиченца с мустаци.
66
9
 
7
 
! Отговори
До 73 преди 8 години
Знаеш ли кое наистина е жалко? Че тук има 5 стари моми и някоя и друга мека китка, изживяващи се като капитан Планета, които пишат една и съща простотия стотици пъти, в неуспешен опит да оправдаят манията и по-тежките случаи менталното си отклонение. Иначе на Ицо не му дреме какво мислиш ти, той просто е направил това което му харесва и със сигурност ще продължава да го прави, както и винаги ще продължава да бъде със статут на бог за милиони хора по света.
65
3
 
17
 
! Отговори
олег преди 8 години
От днес съм отвратен от ИЦО ! а го боготворихме !!!! Какъв човек трябва да си ,за да убиеш такива беззащитни красиви животни ??? Това си е долен разстрел !!!! Жалко за постиженията на ИЦО ! Всичко отиде по дяволите ......
64
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбрах само защо така наречените природозащитници, смятат че само тяхното мнение е меродавно, само тяхната позиция е вярна, че само те са източник на истина и справедливост, че те са тези които ще казват какво, как и кога ще става, че те ще какво може и какво не, че те ще променят бита и традициите ни, без да ни питат. Не сте познали драги ми догирани хипита и стари моми, няма да стане вашето колкото и да се напъвате, защото масата от хората никога няма прихванат вашите ментални отклонения!
63
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
У.род,жалък комлексиран Бай ***. Защо не се похвалиш с нещо благородно, с научни познания, с постижение в помощ на човечеството, а се хвалиш , че си причинил смърт на невинно същество!
62
8
 
5
 
! Отговори
Змей горянин преди 8 години
До АнонименЛицемери, кълнете прочутите ни спортисти, а после като им се случи нещо лошо на тях или децата им - плачете...
61
0
 
7
 
! Отговори
dn13 преди 8 години
До д-р СмокЕ сега да не обиждаме пещерните хора!
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименГоляма логика - щом нещо може да се купи с пари и има кой да ги даде, значи всичко е наред.
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грозно и безнравствено.Като самата кама.Що не излезе в испания на арената за корида-на четири очи със запенения бик,като е толкова велик.Който не вярва в Бог и е балкански *** стига до там да се хвали с подобни простотии.Не познавам животното,но на "госпожата"на снимката май се виждат цървулите.
58
2
 
24
 
! Отговори
Каменарски преди 8 години
Ако снимката е вярна - Съмтам уин, самам люн, съмтам жираф... простотията няма граници
57
14
 
2
 
! Отговори
Чекийка преди 8 години
Ицето си ни е велик във всичко! И във футбола и в простотиите! Да му приемем и меда и жилото! Той си е наш и ще си го кътаме! Както е казал Иисус Спасителят- който е безгрешен, пръв да хвърли камъка! Ама у нас, по стар обичай, най-грешните най-много камънак мятат!
56
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като това е бизнес и печелят милиони от него, какво е виновен Стоичков, който си плаща за удоволствието. Виновни са тези които го правят. Международни еко организации да забранят изобщо лова, като спорт, като развлечение и няма да има проблем, но да се обвинява Стоичков е глупаво. Не е само той, хиляди са богаташите които го практикуват. И в крайна сметка, който плаща той поръчва музиката. Лов има във всички страни, това до някаъде е и държавна политика на страните където се прави.
55
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
глупосит на търкалета за САЩ ни класира Костадинов а не камата....това бе отбор от 22 души но постоянон се изтиква нва преден план един егоманиак и прос-так. Целият отбор тогава играеше за него.
54
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки път по интервюта със злоба почав да се пени как няма да плаща данъци на България. За какво го давате? Меси щеше да влезе в затвора а този ми наглее.
53
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е платил един лев данък обяви че ЦСКА и българия нищо не са му дали, Пенев не го е открил, а сам се е открил. скара се с Ван Гаал. сега рева на гроба на Кройф, но на времето се бе скарал с него. Сакара се с лечков, Костадинов, Михайлов, Сираков.назидаваше кроткия Балъков. Сега реве за Триефон ама като е бил в нужда не му е помагал.
52
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам защо твърдите че е голям фУТболист. това че можеш да риташ топка не те те прави футболисти нужени и характер. Балъков и Златок янков за мен са в пъти по-големи футболисти.Камата получи прякора си защото стана известна с червените картони и псувните към реферите.... на нациожналния треньор Бонев каза че е госпидин никой, а после му се извиняваше. После пък му нареди състава. махнааха Илия Груев който ни класира.редял е съставана и на Пенев...показа се неблагодарен спрямо България
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това хареса ли ти?
50
4
 
15
 
! Отговори
Az преди 8 години
До Пецатане е същото, а е дори по-лошо, защото жирафите са много по-малко на брой от хората, а и много по-добри.
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя и да го видя че е паднал на пътя, ще мина е ще се изплюя отгоре му!
48
1
 
21
 
! Отговори
д-р Смок преди 8 години
Стоичков,ако облече наопаки един кожух ще бъде пълно копие на пещерен човек. И мозъка му е толкова голям.