Държавата абдикира от задълженията си!
Държавата абдикира от задълженията си!
За няколко седмици пред частен офис (под наем) в "китния" квартал Манастирски ливади-Запад на ул. "Родопски извор" 101, София "кацна" автоматично въртяща се камера на уличен стълб, която снима денонощно хората в съседство/блоковете. Има и антипаркинг скоби, пазещи място на наемателите на къщата! В съседство, също на общинска земя, има още частни монтирани антипаркинг скоби и метална тръба. Хората се блъскат в тези нелегални съоръжения, а община Витоша се прави, че не ги вижда... Снимка: Мария | 13 юни 2018 09:13
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
28
21796
14
3
Напиши коментар Коментари
2
4
 
36
 
! Отговори
Bash maistoRa преди 5 години
Eee това е малко , колко още има..... разходете се по тротоарите и ще видите - бетонирани гранитни камъни насред тротоара , антипаркинг скоби, метални железа... пазещи парко място на някоя мека глава...Много падна реномето на СО Витоша и кметаа... авно се наядоха достатъчно и вече знаят , че друг мандат НЯМА да има...Герб си повярваха , че са богове и ние населението сме им длъжни! УВИ!
1
18
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
В общината вероятно нямат идея за това, което се случва. Тази снимка, на която ясно се виждат анти-паркинг скобите върху тротоар и точен адрес изпратете към ръководител инфраструктура в съответната община, има координати на всички в сайта им, най-добре писмено по e-mail, в копи инж. Петър Несторов от Център за градска мобилност, той отговаря за служебния абонамент, за да е ясно, че не е платено. Може да е след месец, но обикновено ефект има. Така,оттук, проблема няма да се реши, просто мрънкате.