Инфраструктура София
Инфраструктура София
Света Троица, а може би Пакистан?!? Снимка: Иво | 17 юли 2021 18:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
29
5105
9
2
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
До 4: преди 2 години
Какво си написал, бе ***? Ти можеш ли сам да си прочетеш твоята пpocтoтия?
4
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До1. А задал ли си, си, въпроса защо сме кално гето на Европа. Отговора е , Европа не е имала комунистически режим от СССР жесток както в България.
3
17
 
10
 
! Отговори
Пепи - програмиста преди 2 години
Кал не кал - туй то . Както ти казаха - ако беше в юар , щеше да си част от калта . Демек в земята . Радвай се че в България си от горната част на калта . А и не се знае какво е това - частен двор или улица . Защото и в Испания съм виждал такива частни дворове които мязат на кални ливади . Само че номера е че там вали далеч по малко . И е по малко кално .
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук *** Синдьо с фалшиви профили. Преди 10 (ДЕСЕТ) години е имал спорове с програмисти дали си струва да остане в България и той продължава този безсмилен спор тук, при положение, че на никой не му пука точно Синдьо къде ще живее. Иначе, като човек Синдьо има много ниска обща култура и е функционално неграмотен. Преди 2 седмици сравняваше София с ЮАР, оказа се истина каквото аз писах - каквато и кал да има в София, ако сега той беше в ЮАР просто щяха да го убият и това са новините от там сега.
1
4
 
20
 
! Отговори
Красота преди 2 години
София калното гето на Европа!!!