Защо (само) ние се отказахме от шистовия газ?
Защо (само) ние се отказахме от шистовия газ?
Картата от сп. Економист показва, че 4 страни са наложили забрана, но според схема в Чехия няма залежи, а Франция , Холандия  и Люксембург ( град държава) си имат сериозни причини за забрана. От небогати страни със забарана сме единствени и няма как да ни зададем въроса : Каква е политическата сделка? Снимка: lkl | 10 фев 2013 11:20
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
204
39304
22
61
Напиши коментар Коментари
7
7
 
21
 
! Отговори
John Dough преди 11 години
Хубаво разрешават богатитите, но там властта реално ще наложи някакъв контрол върху добива (живея в Дания). В България с малко пари под масата и еко-изискванията отиват по дяволите... В крайна сметка находището няма да изчесне и може да се експлоатира на по-късен етап.
6
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За 30 милиона газ да пре*бем земеделие за 10 милиарда ?Същата простотия беше и с Бургас -Александруполус -икономическа полза никаква.А вместо да се*ете за соц договори вижте в Лат .Америка що за поразии са направени.Съпротивата в Добруджа ще е огромна -дори ще прерасне в сепаратизъм - изгода никаква!А на Яловата власт само такава глупост и трябва да и се оспори авторитета.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лакомо ду*е кръв се*е.
4
26
 
11
 
! Отговори
lkl преди 11 години
До на Иван братаКогато четох статия и гледах смема за жалост точно до този извод стигнах - било ни е наложено от Москва този мораториум
3
30
 
22
 
! Отговори
на Иван брата преди 11 години
Защото трябва да го купуваме от "братушките" и техните братя - олигарсите комунисти български.
2
32
 
20
 
! Отговори
lkl преди 11 години
До АнонименТи Видя ли какви държави богати разрешават???Със сигурност имат много по-високи норми на екология от нашите???
1
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щото не си добруджанец и задаваш *** въпроси.