Поредна гавра с Велики българи
Поредна гавра с Велики българи
Последните месеци в интернет пространството бяха качени снимки с идиощини изразяващи се в гавренето с Дякона и славни български Ханове. Тези деяния бяха извършени от представители на етническите малцинаства.
Днес обаче щафетата беше поета и от подрастващите от български произход. Този път гаврата е извършена с Никола Йонков Вапцаров. Снимка: Гражданин | 13 фев 2013 15:35
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
62
24434
4
47
Напиши коментар Коментари
10
13
 
4
 
! Отговори
петя преди 11 години
Не мисля че обърнатата снимка може да си нарече гавра. Доста силна дума за това е. Освен това и децата са си чисти българчета- много симпатични.Мисля, че тази снимка не е праднамерена по-скоро -да сме интересни на съучениците.
9
1
 
30
 
! Отговори
blackkiro преди 11 години
Там където глупостта е образец - разумът е безумие.
8
2
 
16
 
! Отговори
Моментално забеляза преди 11 години
Половината от тия деградирали деца на снимката са от *** произход.
7
5
 
20
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Не оправдавам тези хлапета,но една снимка с обърнат наобратно портрет не е гавра,тази дума означава нещо различно.Иначе тинейджърите растат в някаква идиотска среда,залята от чалга и свободия,ето ни я жадуваната демокрация.Виждате им и другия тип снимки в поза и стойка на поп фолк звезди,нали.Сами си го натресохме това,но нека всеки се погрижи за децата си и им говори малко повече,че този модел на поведение е пагубен,та дано се вслушат,иначе жална ни майка с такова поколение.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен коментара ми беше в отговор на Topfly
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мисля ,че има някакво място за съпоставка..без съмнение развитието през годините го има и деградацията ,която се наблюдава в България е е с огромни размери..липсва модел за подражание,липсва култура,липсва дисциплина ,морал.. и т.н. ако не се случат някакви промени...тъжна история..
4
3
 
20
 
! Отговори
Doko Doko преди 11 години
Тъжната истина :( А един америиканец не може да повярва , че имаме толкова паметници и герои. Той дори завиждаше , че не е така при тях. Но нашите *** вий ги!!!
3
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На такива калпазани някой трябва да им дръпне ушите и да им зашлеви един шамар..
2
3
 
46
 
! Отговори
Topfly преди 11 години
Преди години такива неща си минаваха и заминаваха и никой не знаеше за тях, защото нямаше мобилни телефони с фотоапарат, а сега цял свят разбира какво става в българските училища.
1
5
 
49
 
! Отговори
hm преди 11 години
На снимката " Силата на чалгата"