И във Виена е непочистено.
И във Виена е непочистено.
Главна улица във Виена в събота сутрин. Както виждате, непочистеният сняг не е явление, характерно само за София, но тук хората не обръщат много внимание. Снимка: Александър Копчев | 23 фев 2013 13:06
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
35
15755
13
12
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тогава цяла вечер и цял ден валя сняг.и то сериозно около 50см натрупа. до вечерта всичко беше ок.а по аутобана нито лед нито сняг.просто можем да им завиждаме.хората са светлинни години напред.а колкото до чистотата в кварталите вижте в кои е мизерия къдто има турци ,и друга *** . да не забравяме и българите.
30
1
 
3
 
! Отговори
blah преди 11 години
Kakto se kazva "Otishal da sere na metenoto"Ne stiga che si v krasiva evropeiska stoliza, ne mojesh da i se nasladish i da se nauhcish na malko kultura, ami i se oplakvash, che i niakvi smotani snimki kachvash dori, deto nisto ne dokazvat! Tipichen bai ganio si i ste ostanesh. Huknal da se sravniava s evropeizite i da gi snishava na balgarskoto nivo! hahaha! Sramota!
29
7
 
2
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
Абе тоя умотан Автор що не дойде да се поразходи по снега тука в Сидни. Като си полегне под някоя палма и ще си скубе косите чий го е дървил в тая Виена. Да не му го турят турците рано сутрин че вече 10 пъри качва снимка какво било в Виена. Сигурно много салам е отнесъл буахахахаха
28
0
 
5
 
! Отговори
Боце преди 11 години
Айде бегайте и там да протестирате!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕВН не са ли виенска компания? ***!
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Паднал е сняг,хората му се радват,а тук в България не искат да виждат сняг дори по покривите на сградите,камо ли по улиците и тротоарите.
25
0
 
6
 
! Отговори
Kreti до SeoKungFu преди 11 години
Да ама в прага не видях да живеят Турци,Араби, Сърби и друга подобна паплачи дори да има бройката е минимална. Мислиш ли ч е подобни хора Прага ще е същата
24
2
 
5
 
! Отговори
SeoKungFu преди 11 години
Аз като ходя до Виена се ужасявам от анархията и мръсотията в кварталите, в сравнение с тук в Прага - освен стария град и центъра, където всичко е точно, в кварталите на Виена е безумие, не зная как е със снега, тук чистят дори малките улички и пешеходните алеи, тези които не се чистят са обозначени, че не се поддържат.
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цял ден съм навън няма такова нещо. Тук има специални машини дори за тротоарите.
22
1
 
6
 
! Отговори
Kreti преди 11 години
Тази година във Виена полочаваме накуп снега от последните 5 години , и въпреки това големи проблеми няма.
21
4
 
17
 
! Отговори
от Виена до Автора преди 11 години
Във Виена тази година имаше необичайно много снеговалежи и нито един път от почистването не бяха "изненадани". Тази снимка с коментар показва една типична черта на българина..той вместо да търси и отбелязва хубавите неща и да се стреми към тях и към самоусъвършенстване, гледа само да изтъкне негативната страна било на личност или ситуация. Само така се чувства, направил нещо смислено!
20
0
 
7
 
! Отговори
Do 21 преди 11 години
Разходете се покрай дунава там никой не закача снега , може да вземете и малко хляб да нахраните лебедите и патиците , човек може и да поснима.
19
2
 
18
 
! Отговори
от Виена до Автора преди 11 години
Живея във Виена в комплекс, където автомобили на могат да влизат. Когато малко след 9 часа тази сутрин се събудихме и погледнахме през прозорците, всички алеи за пешеходци бяха вече почистени. Ръботният екип все още почистваше на места, защото все още и валеше сняг. Мъжът ми дори изрази недоволство, че не може да усети прясно навалелия сняг под краката си, докато се разхождахме малко по-късно.
18
1
 
5
 
! Отговори
Bojidar преди 11 години
Neka da pokajat aktualna snimka za da vidim trite razliki sutrinta beshe natrupalo no i valeshe vse oshte no sega patishta i trotoari sa pochisteni takache mojete da si potarsite druga novina
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ту к пълно с мазхости, хем нямаме пари да ловим снежинки, хем искаме по чисто от Виена, страната на хем, на безумните желания, и минималните умения и готовност за труд, поставяйте си постижими цели, и когато си надвиете на масрафи гонете михаля
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ми е интересно тея дали бюджета за Виена не е 2 пъти по голям от нашия за цялата страна???В смисъл, какво се сравняваме когато за тях горивото е вода ,а за нас злато!
15
1
 
9
 
! Отговори
Крети до Автора преди 11 години
Я се спри малко аз живея в 20 квартал тук всичко е почистено още в 12:30 беше чисто , правех си разходка по брега на дунава , там не е почистено но пък децата се радваха много а и беше красиво за снимки.Автора да не дете на някой политик , че тук има от децата на БСП, ГЕГБ, ДПС СДС, ОДС и все имат апартаменти от порядъкя на 120-150кв.м за по 300 000 , 400 000 евро.
14
3
 
3
 
! Отговори
ко4ан преди 11 години
дай снимка на тази улица от този час , да видим дали има разлика, репортел бил
13
3
 
7
 
! Отговори
Авторът преди 11 години
Снимката е от 9 часа от хотел ИнтерКонтинентал до Щатпарк. Пътищата към 14 са почистени, но на много пресечки в центъра има много киша и неизчистен сняг :-)
12
0
 
4
 
! Отговори
Язе преди 11 години
И това трее да ме радва ли? Значи ли, че живеем в една малка Виена :D