Имам мерцедес и съм повече от всички вас!
Имам мерцедес и съм повече от всички вас!
Тарикат в бургаски мол Снимка: Константин | 09 юли 2013 17:19
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
59
24887
27
12
Напиши коментар Коментари
33
0
 
11
 
! Отговори
Balgarin преди 10 години
"Имам мерцедес и съм повече от всички вас!" Но не си повече от Господ!!
32
0
 
14
 
! Отговори
Blake преди 10 години
Тарикааат? Аз като гледам, инвалидите са 3-***, и тримата - с мерцедеси :)
31
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми той моя чисто нов Форд струва колкото тия 3-те катафалника бе!
30
0
 
19
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 години
до Големис Комплексикус - Пичага комплекси обикновенно имат хората, които системно нарушават правилата.Ние, горе-долу нормалните, вярваме в правилата и в тяхното спазване и ни е писнало от селски тарикати, които се реализират в живота с нарушаване на нормите. Какво си мислиш, че би имал шанс, ако започнем и ние да нарушаваме правилата? Един въпрос като е частна сграда и МВР не важи това значи ли, че някой може да го изхака този отзад, с някой Москвич, и после да си тръгне, и всичко е ОК
29
11
 
11
 
! Отговори
Вагнер преди 10 години
А бе хора,кво се карате бе,при Бсп винаги е било така..!?!?!!!!!!!!!!!Върна се доброто старо време-мутрите са навсякъде....!(:
28
3
 
33
 
! Отговори
бай Ганьо с Мерцедес преди 10 години
Мерцедес S-класа се кара предимно от селски пичлемета и ***!
27
31
 
3
 
! Отговори
Мене преди 10 години
До anonИ от кога е "престъпление" спирането на инвалидно място? Айде да е нарушение ок... ама престъпление... брех,че специалисти навсякъде.
26
0
 
31
 
! Отговори
anon преди 10 години
тия не са виновни? виновна е системата че не може да им напише по една глоба за 200 лева и да ги принуди да си я платят...като почне да работи "престъпление -> наказание" - всичко ще си дойде на мястото. дотогава... кервана, кучетата... знаете лафа.
25
0
 
13
 
! Отговори
Marsianec преди 10 години
Tazi snimka pokazva vsekidnevnata prostotiya v BG !Hora jivee6ti na zapad ot nas i shofir6ti takiva avtomobili ne biha si pozvolili v nikakuv slu4ai da parkirat na podobni mesta! V civilizovaniya svyat tazi marka avtomobili pokazva ,kakuv e statusa ti v ob6testvoto , dokato tuk v milata ni Rodina ne6tata sa po-razli4ni...?! Istinata e,4e tazi snimka mnogo me natujava i me kara da si pravya tujni izvodi za na6ata deistvitelnost !!!
24
0
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Мързеше ги да обикалят защото бензина им щеше да им свърши хахаха нали знаете, че такива отворковци зареждат за по 5 лева
23
5
 
1
 
! Отговори
Витоша преди 10 години
"автопарк" имах предвид
22
1
 
13
 
! Отговори
Витоша преди 10 години
Никъде не съм виждал такъв парк в Средна и Западна Европа(както и Гърция), какъвто имаме тук в България. И в повечето случаи същите така наречени тарикати са свикнали да правят каквото си искат, защото до голяма степен ще има кой да ги покрие. Ето затова хората се възмущават, а не толко, защото конкретно са спряли на инвалидно място в частна сграда. Същите *** си качвата колите и на общински места и по кварталите където си решат.
21
3
 
8
 
! Отговори
Xa-xa-xa-xa преди 10 години
Нашите бай *** пак трепат!Както казва Сидеров:В България има много ***:))))))
20
1
 
27
 
! Отговори
Витоша преди 10 години
До Големис КомплексикусХората се ядосват не защото са бедни селски мишоци, а защото е пълно с нещастници, които са изкарали пари за нереално скъпи коли чрез далаверки, ощетявайки останалите хора и общество. Често, синчетата и родата на същите нещастници са се хвърлили също на нереално скъпи коли. И всичко това в държава, в която и да работиш читава работа, ако си успял да додрапаш дотам, пак няма как да си позволиш такива возила(нямам предвид точно тези от снимката).
19
3
 
11
 
! Отговори
SS преди 10 години
аз пък си ходя с авиоотряда хъ хъ хъ хак да ви е ....
18
1
 
22
 
! Отговори
juj преди 10 години
В Америка глобата е 500$. Не е малко ако някой така му се струва. В смисъл и за стандарта там са си доста при положение, че работещите в магазините взимат малко над 1000$. Но дори и тези които правят много повече, никога не спират на синьо място.
17
1
 
9
 
! Отговори
попа преди 10 години
2 .54 струва / паста за полиране / ще светне като халоген /
16
27
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Ами има, ама защо ли аз не снимам всички останали ***, които са с "нормални" коли?!!!Завиждащи, малки хора.............Не е важно, какво притежаваш, а как мислиш.......
15
22
 
7
 
! Отговори
iKoko преди 10 години
човека има мерцедес и от теб явно е повече... :)
14
17
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Старите S-ки от времето на илия павлов и едно CLK като на любовницата му... трите заедно струват 30 хиляди лева. Сложете до тях някоя нова кия и я оплювайте! Аман от селски снимки на бедни мишоци, не разбиращи нищо от коли! Ако това са скъпи коли... най-добре автора на снимката да се гръмне!