Ужасяваща действителност
Ужасяваща действителност
МАЛКОТО БЕЗДОМНО КУЧЕ ЛЮБЧО Е БИЛО ПОДПАЛЕНО ОТ САДИСТ, ЗА ДА ГЛЕДА АГОНИЯТА МУ. ТО Е С ГОЛЕМИ ПОРАЖЕНИЯ, СЛУЧКАТА Е ОТ БУРГАС Снимка: madamkrasi | 18 фев 2014 13:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
136
11682
20
8
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
от 25 преди 10 години
до 30Каквото повикало-такова се обадило!
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ристу,каква е ползата от теб на този свят?Предполагам,че преработваш хранителни продукти и безмислено се размножаваш.Ако можеш малко да мислиш,ще видиш,колко вредиш на природата,като само консумираш.Ти си събирателен образ на хората,които имат само храносмилателна система.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 20цензура не,но тези,станали свидетели,за сега отказват да го кажат,защото се страхуват.такава е информацията от медиите.надявам се с помощта на държавата- ЗАЩИТА, да стигнат до съд.
19
3
 
11
 
! Отговори
до Ристу преди 10 години
Тъй е пич, единствено човека има право да употребява ресурси, некви животни немоат ни ги земат. Требе да се избие сичко живо разбираши, да се залее с бетоня, и да останем само ние ората, оти ние смве венеца на природата начи ! Смърт за секакво ! пп. Кутрето тежи 5 кила и е на около година, ама щом казваш - да го запалим живо, баси кефа е а ?
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до РистуЗнаеш ли?Пожелавам ти няколко куччета да нахапят и да се намери някой да те запали,за да не разнасяш зарази!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17
1
 
18
 
! Отговори
до 19 преди 10 години
На интересно ли ми се правиш бе чекиджийче? Психото който е направил това е опасен, утре няма да име куче под ръка и ще намине към детска градина. Там може да е детето ви. Човека не е нормален, притеснителното е че ще се разхожда на свобода докато вие тук се упражнявате в остроумие и обяснявате нещата за *** и правата на обществото. Помислете за това.
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
спрей за кучета в джоба, решават всички ваши проблеми с домашните любимци
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 19името се знае
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен15ти ще си главния герой а и се сещам кой се крие тук!!!!!!!!!!!!!!! анонимността не спасява!!!!!
13
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На снимката кучето гледа жално, така си е!Когато са в глутница и нападат дете, пак ли гледа жално?Запомнете, човешкият живот е безцене!!!По същата логика можем да искаме спирането на избиване на прасетата и да ядем кюфтета от соя!!!
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 9може би говориш от личен опит? защитаващия садизма е същият садист
11
1
 
31
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
*** може би трябва да се евтаназират и кастрират, но това не означава, че трябва да бъдат изтезавани !!!! Сурово наказание за ***, сторил това !!!
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
името на извършителя се знае.надявам се на ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА
9
1
 
15
 
! Отговори
4 лапи преди 10 години
До Анонимен 10Поздрави на всички импотентни ***, които си го изкарват на по-слабите от тях, защото не им достига тестостерон да се изправят пред мъже.
8
1
 
16
 
! Отговори
11 преди 10 години
До ФройдМного се ласкаеш с този ник, пиленце, щом не правиш разлика между обичащ и мразещ. Това са универсални понятия - склонният да мрази ненавижда и себеподобните си, а способният да съчувства не понася болката във всичките й проявления и се стреми да помогне и на животни, и на хора. Стига с лъжата, че който обича животни, мрази хората. Точно обратното е - серийните убийци са мъчили котета като малки.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Настанаха времена в които всеки се мисли за Господ и може да определя съдбата на останалите.Скоро ще дойде време природата да си го върне!
6
3
 
16
 
! Отговори
11 преди 10 години
До АнонименОтговарям ти премислено и откровено - ако трябва да живея или с бездомно куче, или със същество като теб и подобните ти хейтъри, и за миг няма да се колебая какво да избера. Ти си лишен от емпатия, тоест от сърце. Съжалявам те за тежката ти карма!
5
2
 
28
 
! Отговори
do 1 преди 10 години
още един садист , и кучето иска семейство кой да го храни и да си играе с него , какво е виновно , че е бездомно ако разбира ще се оправи по добре и от *** които се шлаят и просят пари а не работят...
4
1
 
30
 
! Отговори
madamkrasi преди 10 години
ще добавя нещо,което много мислих дали да напиша-под "ужасна действителност" се крие факта-кученцето е без ***,защото урода е напъхал горящо нещо там. казвам това,за да спрат вече тези ужаси,за да заработи Закона за защита на животните в БГ. След другия случай-този с Райчо,влачил кучето си,не се случи нищо.ЗА ПРИМЕР-при идентичен случай в Гърция-се постанови 1годишна ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА.
3
11
 
10
 
! Отговори
Фройд преди 10 години
Не са умствено изостанали, а емоционално неуравновесени! Прехвърлят човешките чувства върху животните! Емоционално осакатени хора са, и тъй като не могат да предизвикат чувствата на другите хора, избират да ги заместят с чувства към обект/животно което не изпитва такива, но пък и не може да ги разбере и откликне на тях. Съответно експонират вътрешното си разбиране за нещата върху животните/обекта... Така че, между кучелюбците и кучемразците няма разлика!