Ревящият Авджия
Ревящият Авджия
По-телевизията ревеше неутешно..... Снимка: lovech | 08 авг 2014 16:04
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
85
8272
9
9
Напиши коментар Коментари
39
1
 
9
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Погледнете го само това животно колко е малко още има да расте!!!!Това ли беше великата заплаха за България!!!!!!!Срам отврат това е кмета на Ловеч който организира всичко!!!!!!!! И всичко се случва в почивния ден та да може ловджиите да са на линия както и докато няма още назначен служебен премиер за да не му разгонят фамилията на Ловешкия кмет!!!
38
2
 
5
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Хората на земята са вече над 7 милиарда!!!Ягуарите са около 300 броя вече без един!!! Не може да се убива животно от червената книга!!!!!!!!Ако беше лъв или тигър от тях има в изобилие и не са застрашен вид!!!!На кмета на Ловеч изобщо не му пука за червената книга доволен е, че е спрял да плаща издръжката на ягуара!
37
14
 
6
 
! Отговори
Дедо му преди 9 години
Стига сте плакали .Извикани са ловци да застрелят животното защото може да нападне някого и да го убие .Ловеца го е застрелял и си е свършил работата .Не са успели да приспят животното, защото са нямали пушки със стрелички, а ползват тръбичка с газова бутилчица, бие до 3 метра . Нямало е кой да се жертва и да отиде да го приспи .Българска работа . За нищо не се влагат пари .
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо не са изпратили ветеринари, а ловци?! Ловците съответно изобщо не са му дали шанс, те директно са го убили! В цял свят упояват такива животни, само тук не може! Упояват дори слонове, но те не са и опитали. Животното е убито ненужно! Затвор за извършителите и солени глоби. А и е от застрашен вид! Има клип как Путин упоява тигър за секунди!
35
2
 
14
 
! Отговори
до 47 преди 9 години
Това е ягуар, а не леопард!
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sri Lankan Leopard: 700-950Javan Leopard: Less than 250, maybe less than 100Arabian Leopard, South Arabian Leopard: 150-250Amur Leopard: 30-60Persian Leopard, Caucasian Leopard, Central Asian Leopard, North Persian Leopard, West Asian Leopard: 871-1,290Then there are the African leopards... 27'000?14,000 leopards in India
33
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До ХХХЗа каква глупост говориш?Това стотина килограмово котенце Изпълнено с тестостерон и адреналин Ако беше влязло в една детска градина дали щеше да се гушка с децата ?А?
32
9
 
9
 
! Отговори
До ХХХ преди 9 години
Недей така ,човече ;обикновен човек;с пушка,не бъркай тези комплексари ,на тях някой им взема парите,а този убиват от глупост .Не станахте ли много защитниците на този ***
31
7
 
23
 
! Отговори
Колкото грозно да е преди 9 години
Всички авджии му завиждатТова да удариш ягуар в БългарияЕ все едно да удариш джакпота в тотото 5 поредни пъти.
30
11
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Виждал съм къде къде по яки снимки .....нашенци бъкани с пари ходят на лов за гепарди и леопарди в Африка и на снимките бяха с 124 каратова усмивка ....но на тях никой не посмя да ревне и да се оплаче .....но тук става дума за обикновен човек , за това всички му се нахвърлиха че бил грешник .....ок направил е грешка , на момента като са му поискали помощ е решил че така е редно ....после се е разкаял...........а онези които за ХОБИТО си ги избиват тях никой не ги бара :)
29
2
 
2
 
! Отговори
До 40 преди 9 години
Направи си труда да ползваш Google ;)
28
0
 
2
 
! Отговори
Ей,бебок преди 9 години
Явно не си от ;изчезващите;БЪЛГАРИ,кой си безмъртни,вечни ,непоклатими,велики,като не си БЪЛГАРИН,кой си.
27
5
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 9 години
Откъде го измили това? Ягуарите, тигрите и изобщо повечето големи котки са изчезващи видове.
26
5
 
10
 
! Отговори
До 36 преди 9 години
Всъщност броят на ягуарите е между 15000 и 20000...Което разбира се не значи, че трябва да ги избием. 20000 всъщност не е много.
25
3
 
8
 
! Отговори
до 36 от Факт преди 9 години
Човече,не ми разбра коментара,както и много хора тези дни .Пиша подигравателно и презрително.Загубих съня си след този случай.Срещам се всеки ден с простаци ,но този случай ме потресе не съм очаквал да стигнем до такава варварищина .Къде е тази петиция.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е какво пък толкова, не е нещо незначително и не е вярно, че нищо не зависи от нас. В света са останали не повече от 300 ягуара благодарение на точно такива индивиди, като този от снимката и това, че всички си затваряме очите. Писна ми да се правя, че не виждам безобразията, които се вършат! Затова сме на този хал. Има петиция за провеждане на разследване, подпишете я и нека ловеца да си понесе последствията! Те сами си казаха, че дори не са опитали да го упоят, направо са го убили!
23
1
 
5
 
! Отговори
Стоянов преди 9 години
"Народен артист".
22
5
 
7
 
! Отговори
Факт преди 9 години
Всичките сте умни може би ,прави от Вашата житейска позиция,защото не знаете реалния живот ,работите ,спите,бройте левчетата,мислите как децата Ви да завършат висше ,на никому ненужно образование,мечтаете,синовете да станат мутри ,дъщерите манекенки или фолк певици,какво пък толкова един *** гръмнал едно животно имащо нещастието да живее е страна населяващиа я от олиг*френи
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоцето реве та се къса от яд на тази снимка! Няма да се учудя, ако са дружки и тоя е слушал само как Гоцето се хвали и е действал с умисъл, че сега му е паднало да направ на 2 ст. славният убиец на архар!
20
3
 
10
 
! Отговори
До 29 преди 9 години
Пак не уцели! Човека не доминира, защото е физически силен, това е смешно, защото има много по силни физически видове от нас, включително Ягуара. Човека доминира, защото само той притежава разум, макар че при теб това е под въпрос!