Учебник промива мозъците на децата ни
Учебник промива мозъците на децата ни
Учебникът е известен вече на всички в България, но авторите все още не са осъдени за деянията си. Ето и коментари от интернет по случая:

"Абе един вид - това робство е било най-дългият фолклорен фестивал в историята!" и "Всички наши революционери и будители - терористи; Баташкото клане -организирано и изпълнено от селяни-завистници; Не е имало въстания, хайдушки дружини, кръвен данък, ангария. Имало е значи: сборове, банди от мародери, дарения за умиротворителите, доброволна помощ." Снимка: Милен Атанасов | 26 ное 2014 19:50
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
192
26531
48
25
Напиши коментар Коментари
5
49
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не виждам проблема! Всичко което е написано е истина. Явно искате децата ви да четат за разпрани кореми на бременни жени и убийства на бебета. Нека не бъркаме патриотизма с омразата. Ние достатъчно сме попили омраза и нищо добро не излезе от тая работа.
4
10
 
72
 
! Отговори
Войнолюб преди 9 години
Пацифисте, тия лакардии ги разправяй на планините от черепи и кости в Батак, Перущица и още стотици градчета и селца. Да ви пи'ая на коректността и фалшивата толерастия. Тия след някоя година ще изкарат Левски и Ботев гейове, защото, разбираш ли живели заедно в една воденица.
3
7
 
62
 
! Отговори
Джордж Сорос преди 9 години
Васил Левски е сепаратист, Христо Ботев е комунист-терорист, Раковски е терорист.Да живее САЩ и демокрацията, ахахахахахахахахахахаха!
2
3
 
27
 
! Отговори
milen.atanasov преди 9 години
... наятчии. Левски вярвал, че в свободна България всички ще бъдат равноправни. Полицията заловила Апостола. Съдът го осъдил на смърт. Присъдата била изпълнена в покрайнините на град София."
1
2
 
30
 
! Отговори
milen.atanasov преди 9 години
От цитатът от учебника аз мога да залключа, че Васил Левски е бил най-обикновен разбойник или терорист..."За свободно отечество. Докато едни българи разпалвали свободолюбието на народа със знание и вяра, други подготвяли въоръжен бунт срещу султана. Георги Раковски от Котел пръв изработва план за освобождние. Големият родолюбец и смел водач Васил Левски от Карлово, наречен Апостол на свободата, създал комитети за подготовка на общо възстание. В тях влизали достойни хора: свещеници, учители, за