Fox News видя 70 хил. българи, а МВР едва 3 хил.
Fox News видя 70 хил. българи, а МВР едва 3 хил.
На кого да вярваме? Очевадно е! Снимка: Любен | 08 юли 2013 16:42
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
69
20539
77
14
Напиши коментар Коментари
36
4
 
10
 
! Отговори
Муцинката преди 10 години
Абе, хора, няма ли тук мъже ходили в казармата? Да не издавам държавни тайни, ама да ви се виждат на тая снимка повече от 2 български армии???? Не, че има значение, чий протест е по-по-най, ама инфантилите да ходят при бате Енчо и да си слушат БРАВОМЕТЪРА!
35
2
 
17
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Вестник Российская Правда не видя нито един протестиращ, следователно Foxnews и българското МВР лъжат жестоко. Според същия източник има най-малко 700000 души пред НДК в подкрепа на правителството.
34
14
 
10
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
НЕ видях нищо във FoxNews за България, а тези на снимката нямат и 3000...
33
6
 
2
 
! Отговори
эллл бэнди преди 10 години
До Анонимен 35 а от Москва тръгна м/у народното комунистическо движение.От там тръгна идеята за концлагерите.Коя от двете за Садам или концлагерите е по прогресивна не знам.
32
1
 
30
 
! Отговори
Радой преди 10 години
До наблюдаващ-2 -20;Абе БСП,ДПС и АТАКА демократи ли са? Май си Слънчасъл.
31
42
 
6
 
! Отговори
ivo преди 10 години
след кафето, *** явно са дръпнали и по някоя тревичка, нещо разкльомбени ми се виждат
30
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако се вярва на "Фокс Нюз" откачалките от "Чаеното парти" са най-големите политици... От фоксаджиите тръгна и мощната медийната пропаганда за оръжията за масово поразяване на Саддам. Ултра републикански фундаменталисти, които ако ти кажат "Добър ден" трябва непременно да провериш дали слънцето е изгряло!
29
1
 
2
 
! Отговори
Радой преди 10 години
До до мвр -15;Обирането на махдри е патент на БКП.
28
2
 
20
 
! Отговори
hm преди 10 години
Е, и след това ако не се откажат, не знам.Май бая работи са обещавали и сега не ИМ дават да си подадат оставката :) Мислите ли че му е лесно на гея? Ако се откаже ща го е*ат, ако не се откаже пак ще го е*ат. Баси якото.
27
1
 
19
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
г-н Анонимен 26,просто споделям факти изнесени от телевизии,интернет и др.медии.Смятам,че за всички ни е пределно ясно,че най важното е промяна в изборния кодекс ,за да не се получи същия парламент при нови избори.Ако четете внимателно новините тази вечер щяхте да видите,че парламента ще се опита да корегира изборния кодекс до 6 м.Сега аз питам защо 6м.?Аз и всички протестиращи знаят защо.Ваш остава проблема ако Вие не знаете.След като всички се компрометираха ще си ходят!Народа се събуди.Това е
26
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен Отдавна питам - сваляме Орешарски, правим нови избори, разликата между сега и след новите избори ще бъде 5-10 депутати в една или друга партия и тогава кво правим ? Избори до дупка ли ? Протестиращите отново не са единни. Ако предложат на протестиращите да изберат 240 депутати , те ще избият кой да влезе. Кажете какво правим от утре нататък?
25
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До megi 55 Отдавна питам - сваляме Орешарски, правим нови избори, разликата между сега и след новите избори ще бъде 5-10 депутати в една или друга партия и тогава кво правим ? Избори до дупка ли ? Протестиращите отново не са единни. Ако предложат на протестиращите да изберат 240 депутати , те ще избият кой да влезе. Кажете какво правим от утре нататък?
24
4
 
35
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Ей *** червени ***, още ли сте тук!!! Каквото и да лаете,колкото и да лъжете и цензурирате - истината се вижда и у нас и по света! Наближава ви края - ех какъв празник ще бъде! Скъпо ще платим сегашните ви престъпления, но ще е за последно - ще бъдете изметени веднъж завинаги и само децата ще се стряскат понякога,защото ще ви превърнем на Баба Яга!Така че пишете си тъпотиите-изобщо подготвяйте се за вечното забвение!
23
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Комунизма! ЧИСТИ ЛЪЖИ ЧЕ СА 70000Х.Д ПОВЕЧЕ ОТ 10000ДУШИ НЯМА КОЛКО И ДА СЕ ПЪЧАТ НЕЗАВИСИМИТЕ МЕДИЙ ХОРА И АС ХОДЯ ДА ГЛЕДАМ ОРГАНИЗИРАН ТЕАТЪР ВИЖ ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ДАВАТ ИНТЕРВЮТА САМО КАТО НАСОЧАТ КАМЕРАТА ПЛАТЕНИТЕ КЛАКЪОРИ ПО КОМАНДА ДИГАТ ГОТОВИТЕ ПЛАКАТИ И НАДУВАТ СВИ*КИ И АС УЧАСТВАХ ВЕЧЕ ИМАМ КОЛЕКЦИЯ ОТ СВИ*КИ НО МИ ОМРЪЗНА ОТ ТЕЗИ НЕЩАНИ ХОРИЦА
22
4
 
18
 
! Отговори
Фъкс Нюз (евреи) преди 10 години
"Целия свят протестира срещу Орешарски" - ясно е кой подкрепят медиите.
21
3
 
30
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
А вие какво очаквате? Правителството да каже: "Вълчо ела ме изяж!" Нали премиера Станишев,простете Олигарски и Майчето диктуват какво да се показва по тел.и какво не!В "НЕУДОБНИТЕ" НА МИХНЕВА БАЩАТА НА Д.ПЕЕВСКИ разказа как е носил компрометиращ материал за Станишев от тел.в тел.и му отказвали да го излъчат.Първо Манолова и Станишев трябвало да го прегледат! Те опорочиха вота на цяла БЪЛГАРИЯ,,че за един митинг ли няма да го направят?
20
5
 
13
 
! Отговори
ivonti10 преди 10 години
До vargНормално е да си защитават васалите. Само да си спомним как тези медии защитаваха доказателствата на ЦРУ за химическите оръжия на Саддам Хюсеин, и до днес такива оръжия не бяха намерени. Да си спомним и за сваления стелт в Сърбия който уж паднал сам. По късно се оказа, че бил свален от ракета. Има много такива примери. Да не забравяме, че разни западни медии под шапката на някое правителство промиват мозъците на голяма част от аудиторията си.
19
28
 
3
 
! Отговори
наблюдаващ-2 преди 10 години
В събота на Шипка имаше 30-ТИНА БЛОКИРАЩИ ,барабар с децата. Демократичната ,свободна и независима телевизия ЕВРОПА ги обяви за СТОТИЦИ. Ако това е силата на демокрацията -лъжата пази Боже.Погледнете снимки на протестиращите отгоре , аиде 5-6 х.Един депутат не може да изберат ако гласуват.Толкова народ събрани на снимката ,протестиращите могат само да сънуват.Ако ще и 200лв. да дават.Народа не иска за връщането на комунистите от Герб, по точно нагаждачите он БКП и техните наследници .
18
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чушкопека е вече включен ,маи ще ги изпечем червените чушки. Аиде другари ще ви стъкмим една международна изолация и баш на шефа на ЕВРОПЕИСКИТЕ СОЦИЯЛИСТИ СЕРгеи аидуков
17
5
 
45
 
! Отговори
Комунизма! преди 10 години
Ето вече комунизма се завърна! Дребните хватки на демагогия фалш и лъжа са изровени от прахоляка и пак влязоха в употреба! Като по времето на държавна сигурност. Пълна полицейщина! Скоро очаквам да плъзнат и ченгета-агенти да се справят с неправилномислещите. Вчера задържаха политик при особено съмнителни обстоятелства. Партията ОТКАЗВА категорично дори да признае че 70000 души всяка вечер са на улицата! Какво следва! Комунизма се завърна в най-зловещата си форма!