Пълна неграмотност
Пълна неграмотност
Всеки има право на протест, но други и имаме право да учим! Подкрепям протестта на колегите, но искам и да имам възможност за лекции! Освен това поне когато имаш толкова големи претенции да си повратната точка и да си част от новото начало на държавата, поне бъди грамотен! Снимка: студент второкурсник | 28 окт 2013 13:03
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
88
13484
72
63
Напиши коментар Коментари
16
16
 
46
 
! Отговори
БАЙ ИВАН преди 10 години
Ако някои от вас следи този протест ПОНЕ МАЛКО (и то не от медиите)- ще знае че този плакат е от тъпите провокатори. Прибран и сниман е от протестиращите. Дори е в официалния twitter акаунт(от където е тръгнала снимката). Но не, нашият универсален БАЙ ИВАН е голям специалист на всяка тема и знае само да седи вкъщи ,да гледа новини измитите новини и да плюе.
15
16
 
39
 
! Отговори
Внимание! преди 10 години
Снимката е качена в сайта на окупиращите (occupysu.org/) и коментарът към нея е:"През нощта неграмотни провокатори са окачили този надпис на университета. Нашите будни караули веднага са го намерили и всички се посмяхме доволно на тъжните опити"#occupySUИ понеже си говорим за грамотност (за коментара към тук поместената снимка-провокация)- членува се "протеста", а не "протестта"...
14
44
 
33
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Личи си почерка на ГЕРБ
13
23
 
61
 
! Отговори
к преди 10 години
Този плакат може да си го напише всеки евтин комунист и да се прави на интересен, че студентите ни биле неграмотни и протеста им не е оправдан, това е евтина манипулация според мен.
12
39
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никаква изненада! Техният вожд и той е толкова грамотен.
11
40
 
35
 
! Отговори
аз преди 10 години
НЕ мога да подкрепям простотиите на шепа ***,които от комплексарщина се чудят какво да сътворят,за да ги показват по телевизията!Щом за теб не са важни 50 лекции,представям си какъв специалист си!ДАНО НЕ СИ ЛЕКАР!
10
32
 
30
 
! Отговори
Социалист преди 10 години
Ние знаем че животът на студентите е тежък но не се продавайте за 20лв на ден!
9
27
 
22
 
! Отговори
бивш студент преди 10 години
Май само ти и анонимника 3 тук не разбрахте откъде е този плакат. Но си коментирате без да знаете. И обвинявате.За грамотността и протестТа няма да коментирам ;)Още нещо - от махмурлук си изпуснал повече лекции, отколкото заради протеста. Като подкрепяш нещо - подкрепяй го, не излизай с евтини обвинения. И ще разбереш, че целта на протеста е по-важна от 1,2,5 или 50 лекции.А и винаги можете да си организирате лекция в двора или на друго място, но това иска малко мисъл и инициативност :)
8
16
 
29
 
! Отговори
аз преди 10 години
Нека не се заблуждаваме,че студентите ни са много грамотни .Познвавам студент-отличник от гимназията,който не знае как се пише Ь .УуЖ НЕ ИМ БЯХА ПОЛИТИЧЕСКИ ИСКАНИЯТА!
7
26
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
този плакат е написан от тези, които вчера се опитаха да нахлуят в Ректората, т. нар. контраокупатори - в една от всичките статии по тема окупацията беше отбелязано, че са поставили такъв плакат ;>
6
24
 
69
 
! Отговори
Studentsu преди 10 години
Този плакат беше сложен втората вечер на стена на Ректората от КОНТРАокупиращите, след това беше свален и прибран от Ранобудните студенти :)
5
26
 
37
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Комунделите вън!
4
43
 
46
 
! Отговори
Journey преди 10 години
Айде бе, големият желаещ да си посещава лекциите.Какво ти е толкова важното тези лекции? Нещо бързаш да се дипломираш? Чакат те други много по-важни ангажименти? Или прости си мижитурка, която предпочита да не се набърква в нищо, да не изразява твърда позиция пред никого, защото...видиш ли...не се знае какво ще се случи.Студентите сте стожерите на обществото. Ако не пожертвате 5 лекции в името на идеалите и на бъдещето си...тогава не заслужавате да се наричате такива и да водите страната.
3
68
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво повече може да се каже, дотолкова са стигнали с убочението си укопаторите на СУфийския ониверситет!
2
37
 
84
 
! Отговори
д преди 10 години
Чиста провокация
1
38
 
119
 
! Отговори
33045 преди 10 години
пишете си неграмотно едно плакатче и го преписвате на протестиращите.,...милиционерска работа